Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Сну не було, нічого не було.

    Просто секс.

    Як це в стилі Субботи.

     

    Диявол як боляче, ніби те саме полум’я, яке недавно загорілось в середині, спалювало мене живцем.

    Я знову повертався до нашого моменту в Буковелі та не міг від нього відійти, відмовитись чи хоча б щось чорт  зробити.

    Дияволе, забери від мене свого демона, що спокійно та без зайвої думки спить на іншій частині ліжка з глибокими та безтурботними подихами. Пам’ятаю яким було твоє дихання, коли я був під тобою.

    Під ранок остаточно відмовившись від сну я вийшов на прогулянку вуличками міста до відправлення залишалось дві години, тому я мав ще предостатньо часу для обдумування нового життя.

     

    Машина, дорога, прибуття у Рівне о дванадцятій годині дня.

     

    За час подорожі я зміг остаточно змиритись з думками та прийняти їх. Вся команда враховуючи Спартака була задуманою та погруженою у власні переживання.

     

    Гадаю цей концерт буде найбільш неочікуваним для глядачів.

    Як говорив Дамболдор «Рано чи пізно ми всі стаємо перед вибором між тим, що правильно та тим, що легко.»

    Ось і я свій вибір вже прийняв залишилось лише оголосити.

     

    Місто, готель, різні кімнати та довгоочікуваний концерт.

     

    • Я не можу бути сексистом у мене є книга про протидію насиллю і я завжди згадую свою помічницю, яка мені допомагає і без неї мені було б надзвичайно важко. Знаєте найважливіша людина у моєму житті я вважаю її….

     

    Швидкий жарт зміна теми питання з залу кайф від живого концерту. Прощання фото спілкування з фанатами та кінець

    Кінець терапії в Рівному.

    Наші дружбі, яка просто перетворилась на моє кохання.

    Закулісся та озвучення мого вибору.

    • Спартак я хочу припинити знімати подкасти. Давай дознімемо тур і закриємо проект.
    • Так ти правий я вже давно хотів тобі про це сказати.

    Кінець дня, шоу, дружби та минулого.

    Чортовий Буковель курва….

     

    0 Коментарів