Коли вимкнули світло
від Belka1–Та бляха !!! ,- вилаявся з гучністю на всю квартиру Янович.
Світло вимкнули на цікавому моменті матчу, який дивився комік, паралельно п’ючи пиво та поїдаючи даблчізбургер руками. Тепер він був весь липкий і злий. Впоравшись із змиванням жиру навпомацки, він навіть не сумнівася у подальших діях.
– Ало, Спатрачок, в мене вирубили світло. Можна я приїду ? Так нудно самому.
– Я готуюсь до лекції. – Досить сухо відповів друг.
– Ну, Спартаааак. А як же одна гра перед сном щоб розслабитись?, – трошки на дитячий манер запитав актор.
– Чому я не вмію тобі відмовляти ? Ок. Поки доберешся, я маю встигнути допрацювати матеріал.
– Бо ” я краща половина тебе “, – у слухавці залунав гучний сміх, – я вже лечуууу. – І скинув розмову.
Здавалось, гарний настрій повернувся до Жені. Він вискочив у таксі, без куртки, навіть не переодягнувшись: тоненькі розтягнуті спортивні сірого кольору, що резинкою ледь тримались низько на стегнах, та така ж старенька біла футболка, яку встиг замастити сиром цього вечора, зачіска максимально домашня, кучері дуже хаотично переплелися на голові, ніби він взагалі сьогодні не користувався гребінцем.
– Тобі що взагалі пофіг, якщо хтось вдереться у квартиру? ,- з такими словами Янович увійшов на кухню до друга, який працював у планшеті.
– Я відкрив двері, аби не відволікатись, коли ти прийдеш.
– Мушу засмутити, я вже тут, а це означає кінець твого робочого дня. Ти взагалі на годинник дивився?
Чоловік потріпав волосся блондину,вдихнув його аромат,що був вже звичним, і потягнувся до планшету, щоб відволікти друга. Це спрацювало.
– Фу. Ну це жах. Ойййй. Ну ти максимально чмошний сьогодні. – жартівливим тоном говорив психолог, – Ти себе бачив взагалі? Де тебе так потріпало ?,- для людини, яка завжди у свіжому, напрасованому, гарно пахнучому одязі, що ставиться до таких побутових дрібниць прискіпливо, вигляд гостя був максимально неприйнятним. В той же час це викликало милування – наскільки рідним і зрозумілим виглядав цей кучерявий дурник. Помітивши одну деталь, чоловік не втримався від коментаря:” І чому соски такі збуджені ?” Він вже налаштувався на гру ” хто скаже більше гейських жартів”, яка для них звична, є елементом розслаблення та їх зв’язку.
Брюнет, погладжуючи свої сосочки лодонями( холод у дорозі зробив свою справу ), задоволено розтягнув посмішку і підняв загострено брову:
– Тебе заводить ?
– Ти знов п’яний, та ще і грязний. Ти ж знаєш : мене це бісить. – абсолютно добродушним тоном пролунала відповідь.
– Нуууу, – комік підійшов майже впритул до друга, максимально зниженим тембром продовжив, – ми завжди можемо додати масла у вогонь нашим “стосункам”,- він погладив кінчиками пальців скулу Спартака. Від чого той несподівано сіпнувся. А у очах на мить з’явилась блискавиця.
– Не починай. – строго відсік. І одразу повернувся до планшету.
Брюнет почухав потилицю, задумався. Він вже вирішив, що психотерапевт зараз постелить йому на дивані і вони розійдуться спати. Але той закрив робочий документ і перемістився на диван. Комік поки не розумів, як діяти далі, бо вже давно під час таких жартів між ними виникала певна зніяковілість. Якби не зауваження про соски, він би і не починав цю тему.
– То що, грати будемо ?, – вирішив порушити тишу Янович. Гучно гепнувся на диван, ледь не придавивши сусіда, бо від тепла у квартирі в голові вже починало шуміти, тіло розслабилось і трошки похитнулось.
– Дивлячись у що,– грайливо глянув блондин і потягнувся, ніби обійматись, пильно впиваючись поглядом у карі очі.
Це спантеличило коміка, але він інтуїтивно почав рухатись на зустріч. Його від того споглядання ніби несвідомо вело у безодню. Але руки Спартака до нього навіть не торкнулись. Цей негідник просто брав джойстик, який лежав біля брюнета. Самовдоволений, хвалькуватий вигляд психолога так роздратував Яновича, що той не втримав емоцій:
– Ах, ти ж скотина.
– Щось не так ?, – ніби нічого не сталось запитав блондин. Хоча посмішка ставала менш стриманою.
– Зараз я тобі поясню що не так.
Євген різко переліз через сусіда, міцно притис його руки до дивану. Говорив роздратовано, імпульсивно, з тремтінням в голосі,розчервонівшись, просто обличчям до обличчя.
– Ти постійно мене провокуєш. Що кишка тонка самому зробити перший крок ? То я зараз покажу тобі до чого приводить затяжна гра в кішки-мишки. У когось завтра палатиме срака.
Буквально секунда тиші і послідувала відповідь :
– Так, і це буде твоя дупа.
Через шквал емоцій,та раптово затуманений пристрастю, Янович не врахував фізичну нерівність між ними, тому партнер в момент звільнив руки і звалив його на диван. Не церемонячись почав цілувати з похіттю, затяжно. Поцілунки змістились на шию , яку брюнет витягнув у струну, кожен м’яз був рельєфним, навіть відчувалась пульсація артерії. Від відчуття цього велетня на собі, хлопець задихався і видав стогін. Партнер відірвався від його тіла: ” Цього ти хочеш?“, – запитав задихаючись.
– Чорт забирай, я з тобою готовий стати пасивом.- прохрипів у відповідь.
– Мій хлопчик. – відчуваючи повне вдоволення ситуацією, прошипів блондин.
АААААААААААААААААААААА, це прекрасно
Гаряче 🔥❤️
Шикарна робота)
О
-
, автор, це дуже круто! Дякую за таку чудову роботу!
ваау!!!
чекаю на продовження:))