Фанфіки українською мовою

    Колонія Рожевого Діаманту. Планета Земля.

     

    ~5370 до нашої ери.

     

    Р.- План такий: ми йдемо на них з заднього ходу. Тільки тихо. Ти нападеш на них з ліва, я з права. Далі моя промова. Фух… Сподіваюсь на цей раз хоч хтось приєднається.

     

    П.- Я в цьому не сумніваюсь! Роза, цього разу все буде по іншому. Все буде як ми й хотіли.-Перлина взяла Кварц за руку і подивилась прямо в очі- Я вірю.

     

    Р.- Хех.. Ти кажеш це кожного разу- сумно посміхнулась Роуз.- То що? Давай до роботи.

     

     

     

     

    Це був день. Під періодичним наглядом Рожевого Діаманту Бісмути будували вежу океану.

     

    Р.-Всім слухати! Це я, Роуз Кварц і я прийшла з миром! Я хочу визволити вас, цю планету і живих істот на ній від влади Діамантів!

     

    Одна Бісмут це почула. Вона глянула на неї. На Роуз Кварц. Вона, наче янгол-визволитель, сяяла, щоб визволити від дурної справи. Очі Біс сяйнули. Але вона продовжила працювати, тому що знала, яке покарання чекає на Роуз і всіх, хто з нею буде. Тим часом, на Кварц і їх перлину напали. Вони вдвох відважно билися і мужньо вистоювали. Однак Перлина пошкодила свою форму, через що пуфнулась. Роза сховала її камінь і продовжила битись. Воїнів було не багато, тому вона вистояла.

    Р.- Гей ти!- Кварц підійшла до одної сумної Бісмут- Я бачила як ти дивилась на нас. Тобі ж це не подобається, вірно? Я можу дати тобі все, що ти забажаєш, але ти маєш вступити. Я гарантую тобі, ти будеш вільна.

    Бісмут не знала, що сказати. Їй радіти? Боятись? Що їй робити? Якщо вона буде на їх боці, вона згоден вирішити це.

    Б-Я… Я хочу до вас! Мені набридло постійно будувати! Я не хочу! Дозвольте бути вашою.-Біс встала на одне коліно й склонила голову.-Я зроблю все, що вам потрібно.

    Р.- Я з радістю прийму тебе до нас. Але є одна умова.

    Б- Яка? Я зроблю все!

    Р.- Ти будеш займатись тільки тим, що справді час хочеш.

    Б- Я.. Згодна!

    Р- Тобі пішли з нами. З нами ти будеш вільна.-Роуз протягнула руку і коли Бісмут взяла її вона підскокнула й вилетіла до небес.

     

    Бісмут рішуче експериментувала. Вона робила все, але більше за це їй сподобалось ковальства.

    Вона разом з Роуз, Перлиною і невеликою групою інших зробила свою майстерню. Там був зроблений великий, сяючий, відомий своєю силою проти ворогів Рози, меч Роуз Кварц. Також там було багато іншого. Сокири, шпаги та багато різного.

    Це була вона. Бісмут. Самий великий шанувальник Роуз Кварц. Перший самоцвіт кристал. І самий вірний самоцвіт.

     

    0 Коментарів