Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Д2 – “1778 рік

    Д4 – Феро! Допоможи мені, я не можу сам упоратись!

    Ф – Дуже скоро ти пізнаєш відчуття, які я пізнавала ще 600 років тому! Просто дочекайся!

    Д4 – Я не можу чекати, мені лишилося кілька днів. А світові загрожує кінець!

    Та повелителька замовкла. Тим часом надворі була страшна заметіль, а Джано йшов від вівтаря, що був високо у горах.

    Д4 – Боже, поможи!

    Ж2 – І не надійся. Я вже розчарувався у світлих силах.

    Д4 – Ти хто?

    Чоловік посміхнувся і пішов. Це був Жак.

    Д4 – Дивно.

    Джано прийшов додому. Вдарила сильна блискавка прямо близько до дому чоловіка.

    Д4 – Взимку?!

    Джано вибіг надвір.

    З – Ось лист. Тобі, Джано. Врятуй світ. Боги бачать, як ти хвилюєшся за народ.

    Бог зник.

    Д4 – Зевс? Ви існуєте?

    У листі від бога блискавки було написано про книгу Ертха, яка врятує світ. Джано знайшов її під своїм будинком і дописав деякі формули чар”. Так і з’явилася ця книга.

    Р – Тобто її не ваш прапрапрапрадідусь створив?

    Д2 – Він її доробив.

    Р – А хто є її творцем?

    Д2 – Боги.

    І – Ви самі вірите, що Зевс прилетів до вашого предка, бо той його попросив?

    Д2 – Я не можу стверджувати ні про правильність цього твердження, ні про його невірність.

    І – М-да.. – Надзвичайні оклигували після битви. Вони залишились в Сент-Гар-Астені.

    М1 – Давайте її переглянемо.

    Д2 – Вона не для чужих очей.

    М1 – А ваші очі не чужі?

    Д2 – Ні, я його нащадок.

    М1 – Якою є ймовірність, що хтось з нашої команди є вашим родичем?

    Д2 – 1 до 7 000 000 000. Все. Досить. Виходимо мерщій.

    Всі вийшли з підвалу окрім Джоша. Він за проханням Метью лишився, щоб викрасти книгу Джано-Ертха.

    Вже за 10 хвилин він був за межами будинку з книгою.

    Ввечері Рената, Джош, Джеймс, Моніка, Метью та Інеса зібрались в парку.

    М1 – Джош, ти взяв її?

    Д1 – Так, тільки от не взяв, а викрав.

    М1 – Не перебільшуй, позичив, а не викрав.

    Д1 – Він помітить і знайде нас.

    М1 – От тому що знайде, тому й давай її скоріше сюди.

    Джош дав книгу. Вона світилася яскраво-помаранчевим кольором. Метью не замислюючись відкрив першу сторінку. Там була зображена жінка, що тримає в руках Землю, навколо неї були намальовані воїни на драконах.

    Д – Чекайте, це Сазонці? А ця жінка хто?

    Р – Ніби Гея?

    Д – Богиня Землі?

    Р – Ага.

    Д – Не знаю. Можливо, ніби вона охороняє Землю, а Сазонці нападають на нас, тоді все стає на свої місця.

    Р – Схоже на те.

    І – Ми з Кетрін, до речі, бачили цих Сазонців в бункері тої бази, де стався вибух.

    Р – Реально?

    І – Ага.

    На наступній сторінці була зображена… Кетрін. Якщо точніше, то Відьма Природи. Та чи це не Кетрін?

    М1 – Люди… Що тут робить Кетрін?

    Намальована та сама жінка з минулого малюнка (Гея) та під нею Відьма Природи (Кетрін).

    Р – Кетрін – нащадок Геї?!

    Раптом з’явився портал, а з нього вийшов Доктор Васт.

    Д2 – Я ж вас просив. Тепер мені доведеться доправити вас до Рехемської в’язниці.

    Р – Не вийде. Один чаклун не поборе шістьох суперлюдей.

    Д2 – Зараз ми це і перевіримо.

    Доктор Васт почав битися з Ренатою. Вона його не здолала. Потім прийшла Моніка.

    М – Ніхто не має права бити мою подругу.

    Д2 – А тебе?

    Моніка розсердилась. Та Васт і її здолав.

    На черзі були Інеса та Метью. Хлопець швидко бігав навколо чарівника, щоб заплутати його. Та той просто вистивив щит, і Метью полетів на кілька метрів. Інеса ж окутувала Васта металевим прошарком, але він одним ударом розбив його і зачіпив дівчину. Так само він знешкодив і Джоша з Джеймсом, надягнув на друзів наручники та потягнув команду до в’язниці.

     

    0 Коментарів