Фанфіки українською мовою

    Спартак стояв біля квартири Жені, вони мали обговорити  новий  формат для поткасту, але Женя не відчиняв двері Спартак уже 15 хвилин стояв і стукав, він тільки чув як в квартирі метушаться, але чому не відкривають? У Спартака були ключі від Жені  квартири тому він легко міг відкрити  двері але нехотів вмішуватись в особистий простір тому вирішив ше постукати як що йому не відкриють то відчинить сам. Він стояв ще хвилин 5 потім витягнув ключі так як його ключі і ключі Жені були на одному кілечку, і смішний брилок у форму жаби який вципив Женя він так його не зняв, всунувши клучі в замок він прокрутив і двері відчинились.
    -Жень! Ти не відкривав то я відкрив сам все добре? Жень!
    -Спартак ти проходь в вітальню я зара просто в мене малесенька проблема.
    -Яка? Може я чимось допоможу?
    -Ні ні я сам нічого такого.
    Спартак досі стояв в дверях він розувся і пішов до спальні бо по голосу само там був Женя, зрозуміло що він не послухався Женю і пішов до нього.
    Зайшовши до спальні він побачив Женю, Женю в платті прибиральниці і доволі сексуальної, в Спартака аж ком в горлі  і стояк в штанах від такого вигляду Жені.
    -Жень?
    Женя обернувся на голос і побачив Спартака який стояв в повному шоці.
    -С…Спартак я… це я просто… я ж казав іти в вітальню чому ти прийшов сюди?
    -Я подумав що в тебе щось сталось а тут таке.
    -Я просто неможу його зняти.
    Женя хотів придумати виправдання але нічого не лізло в голову тому він зказав так як було але не зказав чому він його взагалі надягнув і чесно кажучи і нехотів розповідати ще так позоритись він не хотів.
    -Давай допоможу?
    -Ні! я сам.
    “В мене під низом нічого немає як що він допоможе то тоді плаття просто злетить вниз і все тоді буде видно”
    -Я можу задати питання?
    -Як що це питання про то чому я так виглядаю то ні.
    -Добре але виглядаєш шикарно.
    Спартак підійшов до ліжка  і сів близько біля Жені і дивився на нього з не прихованим захопленям.
    -Спартак може ти підеш до вітальні або на кухню я переодягнусь і прийду.
    -Ні я почикаю тут тим більше коли я ше тебе в такому побачу.
    -А взагалі чому ти порушаєш мій особистий простір?
    -Я його не порушував.
    Женя підійшов ближче до Спартака, руки по боках поставив і зробив ніби ображене облича.
    -Ні ти на рушив чому ти війшов в мою квартиру без мого дозволу? Потім ти пішов в спальню хоча я казав не іти сюди, ти повностю порушив мої кордони і ще ти на віть не хочеш вийти щоб я переодягнувся.
    Спартак дивився на Жень знизу в верх і розумів наскільки він прикрасний в такому вигляді, і єдине що спасає Спартака від сорому це штани і темне приміщення.
    -Взагаліто я прийшов бо ти мене покликав обговорити новий формат подкасту, це перше, друге ти не віідкривав тому я відкрив тими ключам які ти мені дав навіщо ти їх мені давав як що не хотів щоб я заходив в твою квартиру?
    Женя також про це подумав і ця відповідь була логічна.
    -Але чому ти не хочеш вийти щоб я переодягнувся?
    Ну все Спартак або ти кажеш правду і незнати що з тобою станеться а бо щось вигадаєш.
    -Ти мене збуджуєш в такому вигляді.
    Так як Спартак доволі не творча людина то він нічого і не вигадав а просто пропалив все як є.
    Женя стояв в ступорі бо незнав що на це відповісти, він просто нахилився до нього і поцілював трохи з осторогою тому що можливо Спартак пожартував а ти не перевірив хоча як перевірити подивитися в штани?
    Спартак взявся за ноги Жені і посадив того на свої коліна, і от тепер Женя відчуває стояк в Спартака це так сильно відчувається можливо тому що в самого Жені немає з одягу нічого окрім плаття.
    Спартак перемістив свої руки вище почав жмакати Жениніні булочки, Женя стонав в губи, Спартак зрозумів що може робити все і трогати все, Женя йому це дозволить.
    Женя завалив Спартака на ліжко, руки Жені потягнулися  до ґудззиків, його руки трусять але Спартак не допомагає йому тому що він хоче щоб він сам його роздягнув. Женя зупинився.
    -Ти не проти?
    -Не проти чого?
    -Ну сексу бо я так сильно на тебе налитів.
    -Ні я не проти.
    -Тоді хто буде зверху?
    -Як що ти хочеш на мені стрибати то ти можеш бути зверху.
    -А знаєш я непроти.
    Женя все таки справився з рубашкою Спартака, Женя роздивляється його тату вони йому подобаються вони дуже підходходять до накачаного тіла.
    -Стій я зара.
    Женя встав зі Спартака, пішов в вітальню, дістав з сумки презервативи і повернувся до спальні, кинув перезервативи на Спартака.
    -Ого то ти готувався?
    -Ні це я ношу на всякий випадок.
    Женя всівся знову на коліна Спартака, і знову його поцілував.
    Вони цілувалися поки Женя знімав з ньго одяг, але Спартак так і не збирався знімати з іншого плаття. Женя зпробував зняти його сам але так і не вийшло.
    -Може ти допоможеш?
    -Нарешті ти попросив.
    Спартак розтібнув його і зтягнув, на Жені дійсно нічого не було, стянув одяг до кінця скинув його на землю, почав розціловувати спану і шию він ще ставив засоси по всьому тілу, Женя розвернувся до нього і штовхнув того на ліжко знову всівшись тому на коліна. Женя потягнувся за поцілунком а свої пальці засунув собі в отвір він розтягував себе, коли він був достатньо розтянутий, відсторонившись він таких сододих губ Спартака він дістав презерватив розкатавши по стволу партнера, Женя направив член до проходу голівка прошла  легко, Женя стиснув плечі Спартака.
    -Жень як ти?
    -Н…нормально.
    Женя присів член війшов на половину.
    -Жень може не на всю дліну я боюся за тебе.
    -Ні я хочу повностю.

    Коли Женя звик він почав вільно рухатись.
    Вони кінчили разом Женя рухнув, Спартак перевернув їх і опинився зверху витягнувши член з Жені він зняв презирватив і викинув його. Пішов в вану прийняв душ.
    -Жень піди в душ.
    -А добре зараз.
    Женя також прийняв душ і вийшов.
    -Переодягайся ідемо.
    -Що куди?
    -В кафе ми маємо обговорити подкаст і зараз я спокійно можу покликати тебе на побачення.
    -Ого алеж ти не трахаєся на першому побачені.

    -Так як в нас не було першого побачення тому це не рахується.
    -Покидьок.

     

    2 Коментаря

    1. Jan 30, '23 at 18:11

      Мені шкода, що тут нема жодного коментаря щодо помилок. Чесно, не дочитала навіть, бо формулювання речень, м’яко кажучи, не найкраще і потребує
      оча би бети для редагування. Ідея не є поганою, проте краще було б, якщо б ти, автор, розписав(ла) більш детально все.
      Далі виключно моя думка щодо сюжету. Я особисто ненавиджу, коли масло масляне. У тебе занадто повторів в діалога
      . Також я не переношу, коли із персонажів роблять істеричок, прямо кажучи. Якщо ти все ж змінюєш поведінку, то вказуй, будь ласка, це в мітка
      . Думаю, зі мною більшість погодиться, але це лише моя думка й рекомендація. Дякую

       
      1. @__author__Jan 31, '23 at 05:18

        Дякую за вашу думку я буду удосконалюватись.