Фанфіки українською мовою

     

    Мородери вчаться в Хоґвартці вже третій рік. Зазвичай саме в цей час підлітки особливо вразливі через зміни в гормональному фоні. Джеймс з першого курсу любить Лілі. Пітер як завжди шугається навіть від думки про спілкування з дівчатами. Сіріус є еталоном дівчачих мрій, і справді високий,худий,з почуттям гумору і варто зізнатись трохи прибацнутий. Рімус ,перевертень який безмежно вдячний Дамблдору за можливість вчитись,а своїм за їх дружбу та захист.

    Здавалося не дивлячись на те що Римус перевертень, у нього є друзі, можливість вчитися, цього не має у більшості дітей які є перевертнями. Але Рімус віддав би все щоб бути звичайною людиною. Ніхто в школі окрім Дамблдора та мародерів не знає що він перевертень.

    Коли Рімус сидів в бібліотеці та робив домашнє завдання він почув як якась першокурсниця розповідала своїй подрузі який Сіріус класний:

    —ти бачила який він харизматичний, він такий смішний ,за ним стільки дівчат бігає,але він ні на кого не звертає уваги .—вона явно хотіла сподобатися сіріусу. Рімус спіймав себе на думці що і сам хотів би сподобатися Сіріусу. Рімус вважав себе не достойним чиєїсь любові саме тому і нічого не робив. Сьогодні сидячи в бібліотеці він зрозумів що немає жодного сенсу чекати він твердо вирішив піти та поговорити з Сіріусом,завтра.

    Ранок був теплий та безхмарний це був чудовий день для зізнання в коханні якби Рімус почував себе нормально . Хлопець настільки хвилювався що ледь стояв на ногах,тому він вирішив відкласти розмову на післяобідній час коли закінчатця всі уроки.

    На уроках Рімус майже не відповідав ,для нього це було дуже не властиве ,але на щастя цього ніхто не помітив ,окрім Джеймса який спитав чи все з хлопцем впорядку.

    —слухай ти якийсь дивний. Ти як себе почуваєш?—Джеймс на перший погляд не здавався дбайливим,але частково він таким був. Джеймс завжди піклувався про те що б його друзі були у формі і мали сили для приколів над філчем.

    —так все нормально просто не виспався.—Рімус не брехав він і справді не виспався,він не міг півночі заснути.

    Через декілька мучительних годин ,уроки закінчились . Друзі рідко розлучались ,але цього разу Рімусу пощастило, Сіріус вирішив сходити в Хоґсміт на одинці.Рімус пішов за ним.

    Вони йшли по тунелю який вів до магазину “солодке королівство” мовчки. На обох тиша дуже тиснула,в тунелі було темно,волого і тихо ці умови давили на Рімуса і не дивлячись на те що він дуже хотів заговорити ,йому це не вдавалось.

    Він аж підскочив коли Сіріус заговорив.

    —ти ж за всі ці правила і проти пакостей . Чому пішов зі мною?— на Сіріуса це було дуже не схоже зазвичай він розмовляв наче знущаючись ,або жартуючи , а тут його голос звучав абсолютно серйозно.

    —хотів поговорити— Рімус задумався і зрозумів що він не дуже хотів говорити він хотів зізнатись в коханні.

    —точніше дещо сказати.— в цих словах Рімус був абсолютно впевнений .

    —що ж… Кажи . —Сіріус сказав це наче предчував щось “цікаве ” і з цікавістю подивився на Рімуса.

    —я те кохаю.— Рімус дивився прямо перед собою не повертаючись в сторону Сіріуса . Він це робив не тому що йому було плювати ,а тому що він боявся,він розумів що окрім відмови він може бути вигнаним з соціуму в якому він і так є не бажаним . Можливо через ставлення соціуму до Рімуса,він взагалі наважився на зізнання в своїх почуттях.

    Сіріус нічого не сказав він мовчки взяв Рвмуса за руку і кудись потягнув. Рімус не пручався ,він щиро думав що Сіріус веде його до директора ,і змирився з цим . Рімус не звертав увагу де вони знаходяться,а варто було б. Адже вони вийшли з солодкого королівства та направлялись до вижжащого будинку .

    Рімус повернувся до реальності лише коли Сіріус затяг його в кімнату на другому поверсі .

    —ти не жартуєш?!—Сіріус не кричав,але дуже швидко дихав і у Рімуса через це виникло враження що той дуже злий,але Римус вважав що оскільки він почав то має і закінчити.

    —я не жартую . Це цілковита правда .— Рімус говорив як завжди спокійно ,але всередині не міг позбутися бажання провалитися під землю. Він заглядав в очі Сіріусу який стояв навпроти Рімуса і виглядав дуже збентеженим,преривисто дихав. В якийсь момент Сіріус поклав руку на плече Рімуса і різко притиснув його до стіни.

    —якщо я скажу що теж тебе кохаю ,як ти відреагуєш?—було зрозуміло що до Сіріуса повернулася його харизма та спокій,але Рімус цього не помітив ,адже він на жодні взаємні почуття не розраховував і просто завмер.

    —я був би ,щасливий—Рімус сказав ці слова дуже повільно . Стоячи притиснутим до стіни лідиною яку кохає понад усе,він не розумів що відбувається і не давав звіту своїм діям. Сіріус послабив хватку,а через декілька секунд перемістив свою руку на талію Рімуса,при цьому заглядаючи йому в очі . Сіріус побачив на обличчі Рімуса занепокоїння і страх .

    — я тебе теж люблю. І якщо ти будеш на це згодний то ми проведемо декілька годин на тому ліжку.—він не відводячи погляду від обличчя Рімуса показав рукою на ліжко яке знаходилося в кутку кімнати, яке було ціле на відміну від більшості меблів у будинку. Ліжко було заправлення адже часто Рімуса відправляли сюди за ніч до повного місяця і йому треба було десь спати.

    —якщо ти звісно не проти.—додав Сіріус.

    —добре—Рімус сказав це слово дивно та не впевнено ,розраховуючи на ініціативу з боку Сіріуса.Рімус швидко зрозумів що Сіріус давно все спланував.

    Сіріус кивнув головою на відповіді Рімуса ,взяв його за руку та повів до ліжка коли Рімус опинився під Сіріусом. Сіріус почав цілувати Рімуса починаючи з губ знижуючись до шиї і назад, паралельно роздягаючи себе та Рімуса.коли Рімус залишився без одягу Сіріус почав цілувати його від шиї і до низу живота. Римус перестав відчувати сором та почав радіти тому що відбувається.

    Сіріус повернувся до губ Рімуса паралельно водячи рукою по його члену вверх-вниз. Через декілька хвилин Сіріус спустився до члена Рімуса та облиснув його.

    —ах…ммм—до цього Рімус не видавав майже жодних звуків,але зараз не стримався і простогнав. Сіріуса це ще більше завело і він вже почав смоктати Рімусу. Він рухався вверх та вниз то збільшуючи темп то зменшуючи його. Рімус відкинув голову на подушку і стогнав . Через деякий час Сіріус знову почав вкривати все тіло Рімуса поцілунками паралельно знімаючи з себе рештки одягу. І Рімус,і Сіріус були абсолютно голі.

    Сіріус перестав цілувати ребра Рімуса.Він відхилився і плюнув на свій член почавши його змащувати. Рімус припіднявся та подивився в очі Сіріусу в ньому йому подобалось все ,а зараз він дивився в очі Сіріусу який дивився в його очі і чомусь Рімусу ця ситуація здалася смішною, і він почав сміятися Сіріус теж почав сміятися. Вони обидва довіряли одне одному,але після того як вони перестали сміятися секс їм вже не здавався таким незручним. Тому Сіріус облизав два своїх пальці обережно розвів ноги Рімуса та обережно та повільно почав входити в свого коханого ,він почав повільно рухатись вперед назад. Сіріус все прискорювався .

    —не знущайся наді мною!зроби це нормально!—Сіріус різко витяг пальці ,декілька секунд поспостерігати за обличчям Рімуса повністю задоволений собою. Він взяв Рімуса під коліна та притягнув блище до себе . Та увійшов в нього своїм членом він зробив це досить різко.

    —а-ах!—Рімус простогнав настільки гучно Сіріус поцілував його в губи доки вони цілувались Сіріус почав рухатись ,він для себе вирішив що якщо Рімусу буде боляче то він зменшить темп ,а поки він почав рухатися досить швидко. Настільки що після того як поцілунок завершився і Сіріус ще більше наростив темп то простогнав сам. Рімусу це дуже сподобалось і він посміхнувся .

    —чого смієшся?—це було зказано з викликом. Рімус у відповіді лише ще більше посміхнувся.

    Через деякий час Сіріус відчув що зараз кінчить і ще більше прискорився ,в якийсь момент Сіріус та Рімус кінчили майже одночасно. Сіріус впав поруч з рімусом ,так вони пролежали хвилин десять. Коли обидва відпочили вони встали одягалися та пішли до Хоґвартса . Вони не планували розповідати про свої стосунки друзям найблищі декілька тижнів ,але потім на Джеймса і Пітера чекає дуже-дуже шокуюча новина.

     

     

    0 Коментарів