Фанфіки українською мовою

    Різдво пройшло чудово. Наступного дня після Різдва мене попрохали попрати скатертину. Коли я прала, то почула :

    — Ой, Джіні, люба, допоможи Вікулі зі скатертиною!

    — Добре, мам.

    Коли Джіні зайшла, то випадково штурхнула двері, а у ванній кімнаті вони зламані, тому ми опинилися у ” пастці “.

    — Ой!

    — Джін, що трапилося?

    — Я випадково зачинила двері!

    — Оу… — я підняла погляд і глянула на двері. — Нічого страшного!)

    — Вибач! Я не хотіла тебе зачиняти!

    — Джін) Нічого страшного не трапилося!)

    — Ну добре…

    — Чого нервуєш?)

    — Ти про що?

    — Джіні)… Ти думаєш, я не помітила, що ти стала неуважною, за все вибачаєшся, повільно дряпаєш свої руки?) Що сталося?) — я дивилася на неї і спостерігала.

    — Не знаю) Чогось нервую…

    — Ну, як знаєш) — я продовжила прати.

    — Вік?

    — Ммм?

    — А ти ж бі?

    — Ага.

    — А тобі дівчата вже подобалися?

    — Так.

    — А в тебе колись були стосунки з дівчиною?

    — Ні. А чого цікавить?) — я звела на неї погляд.

    — Та просто є одна дівчина в яку я закохалася і… я не знаю, як їй про це сказати і… так.

    — О… Скажи, як є. Але тільки їй. Щоб біля вас нікого не було. Бо чутки ширяться швидше, ніж нам би того хотілося. І не завжди з правильним контекстом. — я викрутила скатертину і повісила її висихати. — А вона давно тобі подобається?

    — Давно…

    — А сильно?

    — Дуже!.. А чого ти питаєш?

    — Ну… ти вирішила їй освідчитися у закоханості. Тому й питаю.

    — Зрозуміло… А є хтось, хто заполонив твоє серце?

    — Так, є одна дівчина…

    — То це дівчина? Класно…

    Я підійшла до рукомийника і помила руки.

    — Вік, послухай.

    — Слухаю. — я повернулася до неї обличчям і обперлася об раковину. Я дивилася на неї з очікуванням. Вона зробила глибокий вдох, видих і почала.

    — Не перебивай. — я кивнула головою. — Я це відчуваю вже давно. Я не знаю, чи це взаємно, але хочу, щоб ти знала, що… ти мені подобаєшся! Я закохана в тебе! Якщо це не взаємно, і ти не захочеш більше бачитися – я розумію. Просто я вже рік це відчуваю і, я хотіла, аби ти знала…

    Я повільно підійшла до неї і поглянула в її такі, до біса, блакитні очі.

    — Джіні, люба, це взаємно! Я в тебе закохалася ще на твоєму сортуванні!) — я підійшла настільки близько, що вона відчувала моє дихання. Було настільки тихо, що я чула, як прискорюється її серцебиття. На її щоках з’явився дуже помітний рум’янець.

    — Правда? — я приклала свою долоню до її рожевої і гарячої щоки.

    — Правда. — я наблизилася до неї і ніжно впилася в її вологі та теплі вуста. Вона відповіла взаємністю. Її гарячий подих покривав мене усю мурашками, від чого я простогнала у поцілунок. Здається, Джіні це сподобалося, адже вона вхопила мене за светр і притиснула до себе міцніше, чим і поглибила поцілунок. Ми зупинилися, коли вже не вистачало повітря. Я помітила, що після поцілунку її дихання було голоснішим і гарячішим. — Хух… ти як?

    — Хух… не очікувала…)

    — Я теж)…

    — То… ми тепер зустрічаємось?

    — Ем… Так? Якщо ти, звичайно, цього хочеш!

    — Я хочу!)

    — Я теж!)

    — Виходить, ти тепер… моя дівчина?

    — Виходить, що так)

    Ми розсміялися. Нас перервав стукіт у двері.

    — Агов, дівчата! Ви чого зачинені?

    — Мам, це випадково двері зачинилися!

    — Добре, зараз відчиню. — вона відчинила двері. — Ви так більше не лякайте! Ми вас загубили! — ми розсміялися. Ввечері, коли ми збиралися спати, я лежачи у ліжку спостерігала за Джін.

    — Ти чого?

    — А Що?)

    — Ти витріщаєшся!

    — Ні!!

    — Спи давай! — вона кинула в мене подушкою.

    — Ах так!) — я встала і кинула подушку в неї. — Тоді нам доведеться битися!))

    Ми почали бійку подушками. Ми билися чимало. Аж поки не зайшов Фред.

    — Що у вас тут… Ай! — у нього полетіла подушка. — Самі почали!)) — ха хвилину він повернувся з подушкою і ми вже билися утрьох.

    — Бійка, і без мене?! — у Джорджа вже була з собою подушка. — Ах ви ж малі засранці!!)

    Наша бійка стала більшою і гучнішою. До нас ще доєднався Рон і ми казилися наповну. Аж тут…

    — Візлі!!! — місіс Візлі так голосно крикнула, що я аж присіла. — А-ну марш до своїх кімнат! Швидко!

    — Ну, ми з Форджем підемо… — з удаваною провиною мовив Фред.

    — Я теж, мабуть, піду… — мовив Рон.

    — Підеш! Побіжиш! — гримнула на нього місіс Візлі. —Де це таке бачено?! Зчинили бійку проти ночі! Жах!

    — Мам, ми… — почала було Джіні.

    — А ви! — місіс Візлі виставила вказівного  пальця і обвела нас грізним поглядом. — Спати! Швидко!

    — Ок, ма…

    — Добре, місіс Візлі… — вона пішла, зачинивши двері у кімнату.  Ми розсміялися.

    — Що за сміх на 5 поверсі?? Дівчата!

    — На добраніч, мам! — крикнула крізь сміх Джін.

    — І тобі) — мовила я і вляглася спати.

    — Дякую) — вона теж лягла у ліжко.

    Десь о другій годині ночі я прокинулася від того, що хтось влігся біля мене на ліжко.

    — … Джіні?.. — я намагалася в темряві роздивитися це руде чудо.

    — Ммм? Нічого, якщо я тут посплю?) — Джіні мене обійняла. Я здивувалася.

    — Так, звісно… Я не проти)…

    — Просто я таак скучила!)

    — Так ми ж цілий день разом були!

    — І що? Я ж заснула без тебе. Ну все, спи)

    — Добре…) — я заснула в обіймах Джіні.

    Ми прокинулися від того, що зайшла місіс Візлі.

    — Доброго ранку, дівча… — вона поглянула на Джіні, що обіймала мене. — І… як ви це поясните?..

    — А, це… — я намагалася швидко зметикувати відповідь. — Просто… Джіні вночі наснився поганий сон, і вона пішла до мене… Якось так…

    — О, Мерліне!.. Джіні, люба… В тебе знову кошмари? — місіс Візлі була стурбована.

    — Та ні, мам… То вже в минулому!).. — вона сіла на ліжко.

    — Добре, що ж… Ідіть снідати! — вона ще раз обвела нас своїм поглядом і пішла.

    — Хух… Дякую) — Джіні з подякою глянула на мене.

    — Завжди до ваших послуг!)) — вона мене поцілувала і ми пішли на кухню. За сніданком місіс Візлі скоса дивилася на нас.

    Коли ми поснідали, я запропонувала Джіні піти на вулицю, адже там сніжило. Ми одяглися і вибігли з будинку. Ми зліпили сніговика, потім закидали одна одну сніговими кульками. Ще ми повалялися на снігу і зробили снігових янголів. Повернулися до будинку ми промокші до нитки.

    — А це ще що таке?! — місіс Візлі оглядала нас, двох мокрих і змерзлих грифіндорок. — А-ну швидко відігріватися! — ну і влетіло ж нам тоді… Але я була, мабуть,  найщасливішою людиною на світі.

    Після Різдвяних канікул все ускладнилося, адже нам з Джіні стало важче проводити разом час, як парі. Одного суботнього ранку я вирішила познайомити свою дівчину з Геґрідом. Я постукала у двері його хатини. Нам відчинили :

    — О, Віко!) Як ся маєш?) — ми обійнялися. — А хто це з тобою?)

    — Це моя… подруга!) — я хвилювалася. — Джіні Візлі.

    — Значить, ти Ронова сестра?)

    — Так! Ви його знаєте?

    — Аякже! Вони з Гаррі і Герміоною частенько до мене навідуються. Проходьте!) — ми зайшли і він заварив нам чаю. — То… де ви познайомилися?)

    — Відразу після її сортування) Джіні на 2 курсі.

    — Ага, зрозуміло) Ну, якщо ти вирішила її зі мною познайомити, то ви, мабуть, дуже близькі подруги! Чи не так?)

    — Ем… Насправді… — я глянула на Джіні. Вона посміхнулася. — Ми типу як… зустрічаємось)…

    Геґрід точно цього не очікував.

    — О… ем… Справді?… Що ж… щасливий за вас!)

    — Але це поки таємниця! — додала Джін.

    — Ну, само собою, я нікому не скажу! — він посміхнувся.  — Ви такі файні разом!)

    Ми зашарілися. Допивши чай, ми пішли назад.

    — Ти зробила камінг-аут!

    — Так…

    — Ти як?

    — Приємно було розповісти.

    — Мені теж) — ми взялися за руки і продовжили йти.

    За тиждень до канікул у віталні на мене налетіла… Вгадайте хто? Звичайно, що Джіні.

    — Джіні?

    — Я)

    — Ти чого?

    — Ти з нами на ціле літо їдеш!!)

    — Справді??

    — Так!

    — Я б тебе поцілувала, та тут НАДТО багато людей. — вона взяла мене за руку і повела до своєї кімнати.

    — Тепер цілуй) — я приклала долоні до її щок і впилася в губи. Ми цілувалися, та вона враз зупинилася.

    — Що трапилося?

    — Так нас точно застукають!)

    Я сіла на її ліжко і відповіла :

    — Якщо і так, то що?) — вона сіла біля мене і чмокнула у носика. Тут відчинилися двері і зайшла Гермі.

    — Ну НАРЕШТІ! — вона сіла на інше ліжко.

    — Тобто?

    — Було вже нестерпно дивитися на вашу закоханість!)

    — А як ти..? — не розуміла я.

    — Ти теж їй усе розповідала? — спантеличено мовила Джіні.

    — Хотілося дати вам обом ляпаса і сказати : ” Ви серйозно не бачите, що закохані одна в одну?! “) — ми розсміялися. — То… коли ви зізналися?

    — Після Різдва! — вигункули ми одночасно.

    — А саме?)

    — Наступного дня.

    — Бачу, це був найкращий різдвяний подарунок для обох!))

    Ми посміхнулися одна одній.

    — Проведіть класно це літо!

    — Я їй сказала) — Джіні завчасно дала відповідь на моє питання, яке я ще не озвучила.

    — І… може… розповісте батькам цього літа?

    — Може… — сказала я.

    — Ну, підуя. Не заважатиму) — Гермі вийшла і зачинила двері.

    — Можна мені ще один поцілунок?) — благально запитала Джіні.

    — Ну не знаю)… — вона повалила мене на спину і сіла зверху.

    — А тепер?) — між нами лишався 1 см.

    — Можливо)… — вона ніжно поцілувала мої вуста і я відповіл взаємністю. Вона по черзі цілувала то верхню то нижню губи. Інколи вона приєино покусувала одну з них. Коли вона язиком пройшлася по моєму піднебінню, то я не змогла стримати свій стогін. Джіні зупинилася і спостерігала, паралельно перебираючи пальцями моє волосся.

    — Бачу, тобі сподобалося) — вона і далі перебилала пальцями моє волосся.

    — Це було неймовірно! — видихнула я.

    — Знаю… знаю)

    — Хм… Я оце подумала… Якщо в школі у нас такі неймовірні поцілунки, то… що ж буде влітку?)

    — Побачимо влітку)— вона поцілувала мочку мого вуха.

    — Ммм… — я заплющила очі від задоволення.

    — Сподобалося) — вона була задоволена. — Ти мій боржник!)

    — Ах так ми тепер заговорили! — вона швидко встала з мене і вибігла з кімнати. Я чимдуж побігла за нею. Я вибігла з вітальні і помітила, як зі сходів збігає руда чуприна. Я вирушила за нею. Ми довго бігали. Мені здається, що в цьому крилі замку я ще не була. Джіні нарешті(!) забігла в глухий кут. Вона не знала куди бігти і я притиснула її до стіни. Я посміхнулася лихою посмішкою і мовила :

    — Куди тепер бігтимеш, красуню?) — я припала до її губ, повторюючи поцілунок у кімнаті. Боже! Як вона гарно стогнала!

    — То ми тепер квити?

    — Ага… У твоїх мріях!) — я побігла від неї бог зна куди. Вона була ошерешена, та все ж побігла за мною.

    Коли я вже втретє забігла за ріг, то зупинилася, щоб перевести подих. Та я почула кроки Джіні і побігла далі. На сходах до вітальні я зупинилася, аби поглянути, чи вона мене вже наздогнала. Вона таки наздогнала і поплескала мене по плечу.

    — Що, думала… хух… втечеш?) — мовила вона. Ми почули голос професорки Макгонеґел і швидко забігли до вітальні. Там ми не стрималися і розсміялися.

    — Чого смієтеся? — запитав Невіл.

    — Та то так… нічого!)

    Ми попрямували до дівочих спалень. Я не могла дочекатися наступної суботи.

     

    0 Коментарів