Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

    -Що ? – перепитала Меліса. 
    -Сходимо в бар ? – мовила Лана 
    Годинник пробив 19:30, бо настала осінь вже було темно. Меліса перевела погляд на Лану.
    – За ці два дні надто багато екшену, і я хочу трохи відпочити тому давай завтра ввечері, в мене немає сил на гульки в барі. – після цих слів вона піднялася.
    – Добре – з розумінням сказала подруга.
    За вікном почав піриш іти дощ, піднявшись дівчина пішла шукати в аптечку таблетки, тому що на погоду розболілася голова.
    Згодом голова менше боліла, Лана розклала речі думаючи куди покласти косметику. 
    Після цього Меліса вирішила приготувати вечерю, вона любила готувати їжу. Ця справа приносила задоволення. Через деякий час вони повечеряли. 
    – Я хотіла запитати ким ти працюєш – запитала Лана.
    – Уже ніким – сказала вона закидаючи брудний посуд в посудомику. 
    – Тобто, як ?
    – Я звільнилася, на те були причини тепер потрібно шукати роботу.
    – Тут думаю я зможу тобі допомогти – в голосі подруги змінилася інтонація.
    – Як ?- здивовано Меліса перебирала варіанти.
    – * Ну і ким ? Я багато про неї не знаю.*
    -Дізнаєшся вночі, в барі я тебе з деким познайомлю за роботу добре платять не переймайся. 
    Дівчину це здивувало та заінтригувало.
    Що за секрети ? Хто це може бути ? Багато запитань в голові. Зрозумівши що її розслабляє та зможе відірвати увагу .
    – Я хотіла піти погуляти на самоті, вибач Лана – мовила Меліса дивлячись на годинник.
    – Ну добре в мене теж є справи тож я піду повернуся до обіду. – сказала вона кудись збираючись. 
    – До зустрічі 
    – Бувай 
    Двері за Ланою зачинилися, Меліса теж почала збиратися. Вже через деякий час вона була на місці. Позаду почулися кроки, а потім жіночий голос.
    -Меліса Райт ?- вимовила жінка.
    -Так, це я добрий день давно не заходила все були справи, та ось вирішили прийти місис Олівія Клаус. 
    -Це добре Меліса – сказала вона це поправляючи своє волосся.
    (! Деякі місця можуть бути вигаданим авторкою!) 
    Танцювальна школа “Dancing strip plastics” існує всього 20 років. Це досить велика будівля, зі світлими та кремовими стінами. Темними дубовими дверима та квітами які стоять на вході школи танців.
    Два роки тому Меліса вирішила спробувати зайнятися стріпт-пластикою, адже хотіла зробити тілом гнучким, розслабитися та не думати про буденні справи. Заняття в Меліси та інших учасниць цією групи місис Олівія Клаус яка працювала тут 19 років, а до цього в інших школах. 
    Увійшовши в зал Меліса подивилася на дівчат зі своєї групи яких давно не бачила.
    Після розмови з ними вирішила потанцювати. Після відвідин стрип-пластики Меліса змогла розвинути координацію, гнучкість, музикальність. Перше це невелика розминка яка  ваше тіло на музику і дозволити розслабитися. Друге роз учення різних рухів та елементів стрип-пластики, третє комбінування рухів. Кінцева частина тренування складається з вправ стрип-пластики більш повільного темпу, спрямованих на розслаблення м’язів і розтяжку. Під час танцю почувала себе легко не задумуючись ні про що. Після розтяжки Меліса вирішила пройтися до додому. 
    Легкість, спокій та розуміння того що відбувається останні дні були нервовими, а танці допомогли. Проходячи біля кафе Меліса вирішила подзвонити Лані та запросити її в кафе. Вже через хвилин 12 дівчина була в кафе п’ючи гарячий шоколад. 
    – Як справи Лана ? – вирішила почати Меліса.
    – Все нормально, більше дізнаєшся ввечері – посміхаючись сказала вона.
    – * Бісять її інтриги, фух* 
    – А як у тебе Меліса ?
    Люди в кафе гомоніли, говорячи, роблячи замовлення. В цей день було так сонячно що не вірилося. 
    – Нормально я ходила до “Dancing strip plastics” потім прогулятися. Досить добре тепер себе почуваю – сказала Меліса доїдаючи круасан.
    – І давно ти займаєшся ?- здивованість в голосі Лани відчувалося.
    – Взагалі то 2 роки, але останні днів 15 не займалися, не було часу і бажання. Але тепер є.
    – Круто ти молодець, що продовжуєш. 
    На такій позитивній ноті вони пішли додому. Де Меліса дочитала книгу, а Лана з кимось переписувалися. Годинник пробив 21:20, на вулиці стало темно. 
    -Ну що ходімо в бар? – мовила Лана відкриваючи двері спальні Меліси.
    -Так, ходімо мені цікаво, що за інтрига
    Зібравшись вони викликали таксі й згодом приїхали до місця прибуття. (Кемпбелл, розташований у Центральному терміналі за адресою Вандербільт-авеню, 15, є культовим закладом Нью-Йорка, ретельно відреставрованим у своїй первісній величі Gerber Group. Реставрація під керівництвом всесвітньо відомої дизайнерської фірми Ingrao Inc. зберігає цілісність історичної архітектури закладу, додаючи сучасні елементи дизайну, які разом створюють вишукану, але доступну атмосферу.) Це “Campbell bar” як відомо, це чудовий бар. Тож увійшовши в середину атмосфера була приємною. Чудові леді попрямували до барної стійки, де розливав коктейлі бармен. Лана все іще не розкривала своєї інтриги й замовивши коктейль поводила, як завжди. Меліса не надто любила алкоголь, проте трохи випила. 
    – Ну що ж інтрига яку я іще зранку тримала зараза увійде – її слова прозвучали спокійно. Обернувшись до входу Меліса спостерігала хто ж увійде. 
    – Іще довго? 
    – Почекай уже близько.
    В бар ввійшла приваблива дівчина з рудим волоссям яке було добре укладено, зелені очі які були схожі на зелений ліс. Червона помада, та сукня виглядали наче створені для неї. Меліса подивилася на Лану, і та кивнула.
    -” Така красива, про що я думаю ?
    Мені подобається жінки ? Чи може вона просто приваблива ?” Ці питання я залишила на потім.
    Незнайомка підійшла ближче до місця де сиділи я та Лана. Від неї пахло полуницею, та м’ятою, цей легкий запах мав свій шарм. 
    -Добрий вечір 

     

    0 Коментарів