Фанфіки українською мовою

    Я ніколи не привикну до цих червоточин. Але зараз непроце . Зара я лежу на берегу і перед моїм взором пролягає велике море.

    -Еххх потрібно вставати.

    Так а де мій плащ з косою. що це за лист може в ньому буде об’яснення де мої речі.

    Лист

    Кому:  Узумаки Зуншо

    Відкого: Шинігамі

    Вітаю тебе з прибуттям в світ Шинобі в тебе напевно є запитання де коса, плащ і в який час історії я тебе запихнув. Спершу розповім про косу і плащ. Коса знаходиця печаті на лівому зап’ясті. Плащ знаходиця на правому плечи теж в печаті. Щодо часу я тебе відправив плюс мініс тоді коли Наруто повернувся в Коноху. Канон як ти його називаєш майже незмінився але зміна є і те що Наруто або Саске можуть померти. Тож поспішай ти маєш слідкувати за Індрою і Ашурою цього часу щоб вони не померли раньше часу  це не нове завдання а побажання  бо з ними тобі Кагую подолати буде легше .

    З любовлю твій начальник Шинігамі

    Зрозуміло вплані нічого незрозуміло я нарешті знову контролюю свої емоцій скоріш всього перед ними вони гасяця або втрачаюця. Я повинен вибрати свою першу ціль це скоріш всього буде Орочимару.  Я його скоріш запечатою коли Саске буде битися с Ітачи я зловлю змійку і запечатою в просторі томущо якщо я буду намагатися його вбити власноруч мені це аукниця В битві з мадарою та Джубі з Обіто. Отже с Орочимару має йти все як по канону але в кінці я маю його вбити якрас йому небуде як відроджуватися. З Какузу вашкіше бо він знаходиця в організації аказукі ну з цим можливо я зможу щось зробити. І на кінець Кагуя Осьтут важче тому що це залежить вже від довіри нашого головного героя-Наруто.

    -Так атепер я вже заспокоївся і готовий глянути як я виглядаю, так 1…..2…………3.

    -!?!?!?

    -Нама слів одні емоції да я вилитй Нагато тільки без Ренеганів очі то в мене ще до перероджування збереглися темно карі майже чорні, як там кажуть очі це зеркало душі?

    Та мені потрібно перевірити всі свої нові знання які Шинігамі мені вшив у голову так в мене по фуєндзюцу є захисні барєри від D до B і один барєр S рангу але він смертельний той хто його поставить відразу скине копита але цей барєр не змаже пробити ніхто окрім 2 шинобі рівня Каге чи вище. Тоді закрадаєця питаня як з такою хоть і однією мені відомою S ранговою технікою Узошио пало то все просто одне слово Чорний Зецу бо ті хто могли йому хоть якось завадити окрім перероджу вальних індри і Ашури то це Узумвкі з їхніми печатями і під покровительством Шинігамі. То настає питання чому Шинігамі не допоміг то тут теж вродьби просто дякую тобі чорт забирай що впихнув в мене ще і цю інформацію щоб мені страшніше жилося, отже якбм Він вирішив би допомогти то світ би розірвало через те його і призивали обмін на душу томущо Шинігамі вливає свою силу в душу і тіло того хто призиває і ваона просто починає руйнуватися ось через те і шині гамі з’їдає такі душі щоб їх стабілізувати. Сцим питанням я для себе закінчив перейдем дальше У цього тіла є стихії на одна і недві а три огонь, вода, повітря. Мда а я надіявся на кількість стихій хо як Пугала-Какаши. Атак арсенал нормальний 5 B 4 A 2 S техніки кожної стихії багато це чи мало яхз. Перевіромо тепер володіня косою.

    _Взмах_

    _взмах в правий_

    _взмах в лівий_

    Я вирішив спробувати з стихією і вмене вийшло.

    _взмах з стихією огня _

    _взмах з стихією повітря _

    _взмах з стихією води _

    -Так  а це що за печать на правому зап’ясті

    “Пуф”

    -Знову лист

    “прочитай мене”

    І так поки незабув будь ласкавий з Наруто вінж як ніяк останій Узумакі керуючої гілки, і я бувби “Дуже” ради якщоб ти звів би його з Узумакі Карін ісежтаки я як покровитель хочу щоб цей клан вижив і неростворився  в інших, томущо я буду радий якщо це ти зробиш а коли я радий то ти будеш теш радий. А якщо ні Я буду дуже сумний((((

    З любовлю твій начальник Шинігамі

    -!@$#%$@#$#$

     

    0 Коментарів