Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Коли Моллі сидіть на балконі приходять різні думки:що буде далі?Все закінчилось?Їй ще знадобиться гіпноз?Так багато запитань,та так мало відповідей.Вона якось засиділась тут,бо вже перша година ночі,а вона все ще на тому балконі.

    За вікном темно.Дме вітер,колишатся гілки.Десь там бігають кішки по тім гілках.Літня ніч,середина липня,на вулиці доволі тепло,на балконі теж.

    Не помітила вона як до неї хтось підійшов.

    -Моллі,ти що тут робиш?-запитав в неї вже такий знайомий,такий близький голос.Це був Роккі,її найкращий друг.А може,і щось інше?Вона не дуже розібралася у своїх почуттях.

    -Та так,думаю-сказала дівчина погладжуючи Петульку,яка умостилася у неї на колінах.

    -Про що?-сідаючи поряд на килим   запитав її товариш

    -Що буде далі?Здається,все,історії кінець.Моя мета досягнута та давно.Як ти гадаеш,мені ще знадобиться гіпноз?-на останньому питанні вона поглянула на друга.Здається він теж про це думав.Собака тихо спала скрутившись у клубок на колінах Мун.

    -Хто його знає як життя обернеться,рік тому я був іншою людиною,та точно не очікував на те що ти знайдеш книгу гіпнозу та ми будемо тут.Навіть подумати не міг.Не міг подумати що та зла собака господарки притулку,яка зазвичай скалить зуби на всіх,буде ось так спати та любити твої ласки.Я не все знаю,але точно впевнений.Вміння гіпнозу,тобі не завадить у майбутньому-перебираючи пальці між собою відповів він також як і дівчина,дивлячись на неї.Метелики в животі,здається це називають так.Яке б це почуття не було,Роккі точно знає,з Моллі йому приємно та щоб не було,вони пройдуть будь-які пригоди разом.Як завжди.

    Цей дует завжди був разом,бо інакше було не як.В сум або щастя,в холодний зимовий день або в теплу літню ніч.Завжди разом.В притулку й жартували з цьому приводу,що вони разом народилися,просто підкинули в різний час в різні місця.Як би не було,вони повинні бути разом.Так заповідано життям.

    -Гадаю,ти прав-відповіла Моллі другові обдумуючи про все що трапилось.Що зовсім трапилось після того як вона покинула притулок?Багато,звичайно багато чого.Все навіть перерахувати дуже довго.Але все вже позаду.Зараз вона на цьому балконі та балакає з другом,або більше.Поки що,просто з другом.

    -Може краще спати підемо?Вже перша ночі,як не як-запропонував Роккі дивлячись в очі Мун.За цю секунду вона вирішила все ж таки піти спати.

    -І то правда.Треба мені режим налаштовувати-говоре дівчина бере Петульку на руки та підіймається.

    В неї в планах було зустріти цей світанок,але здається не сьогодні.Та ось,вона йде у свою кімнату для того щоб лягти спати.Наступного разу так не буде.Може

     

    0 Коментарів