Фанфіки українською мовою

    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

    Ясна зоряна ніч накрила Лондон, сніг пластівцями падав на промерзлу землю. Біля відчиненого вікна, загорнувшись у ковдру, сиділа молода дівчина і ловила руками сніжинки, але вони танули, ледве досягаючи теплих долонь. Остання сторінка книги «Гаррі Поттер та Дари Смерті» прочитана. Історія про приголомшливий світ закінчена, і дівчині залишалося тільки мріяти про нього.Це був не перший раз, коли вона читала сагу про Хлопчика, який Вижив, проте щоразу їй ставало так само гірко, ніби вона дізнається про його смерть вперше. Один із персонажів серії книг за багато років став дорогий дівчинці — Северус Снейп. Але його доля — померти, і такий стан справ не влаштовував нашу читачку.Її розум був затуманений думками про несправедливість, отруєний упевненістю в тому, що ця подія — неправильна. Вона хотіла герою кращого життя з таким жаром, що здавалося, ніби вона й сама закохана в цього похмурого професора зілля. Дівчині хотілося подарувати йому безтурботність, щастя, втіху … Їй із завидною регулярністю снилося, як вона пліч-о-пліч бореться поруч із цим персонажем, як допомагає усвідомити , що життя не закінчується після першого невдалого кохання,як він закохується в неї. Мрійливості цієї вісімнадцятирічної дівчини не було меж.

    Вона фантазувала і сором’язливо сміялася своїм думкам, поки якийсь рух у вікні, помічений краєм ока, не привабив дівчину. Повернувшись до реальності, дівчина завмерла від замилування. Нагорі виблискувало безліч зірок, що прорізали темне небесне полотно. Падаючі зірки залишали за собою ледь помітний шлейф, ніби небеса були розкреслені вигнутими лініями, що рухаються.

    — Я хочу потрапити до Гоґвортсу, у його світ з першої книги в одинадцятирічному віці, хочу стати чарівницею і не забути все, що дізналася тут з книг.

    Ніхто не міг сказати, чи усвідомлено вона це побажала, чи думала вона про наслідки своєї мрії. Дівчина просто захотіла попросити це у небес, які, здавалося, вже обдарували її магією, дозволивши побачити зорепад. Не сподіваючись на диво, вона востаннє глянула в чисте небо і лягла в ліжко, забувшись сном, черговим сном з Северусом у головній ролі.

    Прокинувшись від сну, вона очікувала побачити блакитну напівпрозору запону над ліжком, подаровану їй на п’ятнадцятий день народження. Але замість легкого тюля в її очах відбилися зелені поля, що простягаються до горизонту, річка, що жваво пробігає вздовж лінії лісу, і яскраво-блакитний небосхил у пухнастих хмарах. Побачене абсолютно точно не було виглядом з вікна на зимовий Лондон. Дівчина, щоб не визнавати себе божевільною, дійшла логічного висновку, що це все ще сон. Тому що це просто не могло бути дійсністю.

     

    Вона почула шелест і помітила, що стискає в руці невеликий листочок. Обережно розправивши клаптик паперу, дівчина прочитала напис на ньому, і в нашої мрійниці перехопило подих, весь світ ніби зупинив свій рух. То справді був пробитий квиток на платформу 9 ¾. Її бажання виповнилося, вона їхала до Ґоґвортсу.

    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

     

    0 Коментарів