Фанфіки українською мовою
    Мітки: AU
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    На наступний день Кроулі вже викинув всі свої нотатки в смітник. Іноді буває таке, надихаєшся детективами і починаєш вирішувати всі проблеми покроково розглядаючи кожну деталь. Звісно ж Кроулі також не хотів переплутали свої почуття і не натрапити на халепу, але йому так лінь, що зараз він просто лежить в ліжку і читає.

    Так, читає, саме він. Рекомендації Азірафаеля іноді бувають дуже цікавими, наприклад книга яку він зараз дочитає, “Дім у волошковому морі”, напевно вона трохи допоможе йому зрозуміти ставлення Янгола до гомосексуалів, бо персонажі в цій книзі настільки милі, що аж у Кроулі сльоза навертається. Хоча він про це міг дізнатися коли розповідав Янголу про свої перші “стосунки”, але Демон не знає що саме думав Азірафаель про це.

    Все, дочитавши книгу він написав Янголу щоб зустрітися і піти в бібліотеку разом, зараз було 8 ранку, можно це вважати за привід щоб зустрітися. Азірафаель відповів не одразу, тому Кроулі встиг сфотографувати ще декілька цитат в книзі і коли закінчив, йому прийшло повідомлення.

    На вулиці була доволі сильна заверюха, всього лише через декілька днів буде новий рік, як не дивно вдома у Кроулі вже всі салати були зроблені і чекали свого часу.

    Біля книгарні стояла біленька хмарка, коли Демон підійшов ближче він зміг більш меньш розгледіти Янгола, пунктуальність це точно його коник…

    Зайшовши в будівлю Кроулі зняв свій теплий шарф, окуляри і шапку, і відчув, що знову може нормально дихати.

    Повернувши книгу Демон помітив Азірафаеля навпроти полиць з книжками. Підійшовши до нього Кроулі почав розмову.

    –А ти читав ту книгу яку мені дав?–
    –Ні, хотів відчути від тебе твій відгук–блакитні очі повернулися в бік співрозмовника посміхаючись йому
    –Ти так хочеш змусити мене робити дз з зарубіжної літератури? Я знаю що нам задали написати відгук–посміхнувся у відповідь Кроулі
    –Пошкодуй нерви нашої вчительки, якщо і ти почнеш ігнорувати її завдання, то вона, напевно, впаде у відчай–Азірафаель придбав більш сумне обличчя–вона гарна жінка, але з нею на уроках працюють тільки 3-4 людини–

    Кроулі трохи зніяковив від такого переходу, тому в повітрі повисла мовчанка, але блакитні очі все ж таки знайшли на полицях книгарні те, що шукали.

    –Диви!–вигукнув Азірафаель взявши в руки книгу на якій було написано “Не дуже хороші хлопці”–бачив декілька цитат з неї, стало цікаво почитати–
    –виглядає як щось заборонене, чому воно на полицях?–
    –Заборонене? Не знаю, думаю власник книгарні сам обирає книги які класти на полиці–
    –Напевно це не так працює..–
    –Тоді у мене таке буде–Азірафаель швидко пішов до столів–Якщо вже мене не буде книгарні, то хоча б крамницю і відкрию–

    Демон наздогнав Янгола, який стояв біля стола і розглядав книжку, він м’яко подивився на Азірафаеля, сідаючи за стіл.

    –Тоді я буду їздити до тебе на своїй машині–зверхньо мовив Кроулі
    –Машина? І яка ж?–весело запитав білявий
    –Бентлі–захоплено мовив Вогник–неймовірна машина, зараз її ніде не знайдеш, але це і надає їй вишуканість–трохи замислившись Кроулі додав–і, може, я забирав би тебе і водив би в такі ж самі вишукані ресторани, де тебе годував би млинцями–

    Останні слова Демон не до кінця продумав, але Азірафаеля задовольнила промова, він поклав свою руку поверх його руки і подивився на любителя Бентлі зверху вниз.

    –Домовились–з сексуальним(?) поглядом казав Янгол

    Кроулі відчув великий жар, наче не було ніякої зими і зараз кінець літа, йому захотілося стрибнути в сніг, а потім і в обійми цього неймовірного хлопця. Згадавши що очі бачать занадто яскраво, він швидко надягнув свої окуляри і закрив обличчя способом “лягаю спати”, Азірафаель не звернув уваги на червоні вуха однокласника і вирішив почати читати книгу.

    Через декілька хвилин Кроулі вже просто сидів біля друга і дивився в телефон. Почувши сплеск долонь Демон повернувся в бік звуку і побачив захопленого Янгола, який трохи прикривав свою велику усмішку і дивився на книгу, зробивши глибокий вдох. Зараз вже його обличчя здавалося трохи червоним, але це не було так помітно, Азірафаель встав і запропонував другові вже йти. Кроулі покірно встав і пішов разом з ним в тиші до бібліотекаря.

     

    0 Коментарів