Знищення ОНЗ
від Натаніель і всеНорман, Майкл та Ендрю пішли до ОНЗ. Вони мали знизити цю базу. Норм хотів же помститись Жерару.
М2 – Отже, я читатиму їхні думки, намагатимусь внідрити інші (я тренувався – начебто виходить).
Е – Тоді я витягну енергію з реакторів і генераторів і підірву це пекло.
Н – Ну а я особисто змушу страждати Жерара. Класний план, як на мене.
За кілька хвилин Норман витяг Жерара, Майкл контролював думки тисячі людей одразу, ну а Ендрю помалу підривав будівлю.
Е – Отримуйте, суки!
Тим часом Норман і Жерар були на подвір’ї.
Н – Ти хотів перетворити моє життя в пекло, потім я – твоє. Тепер виживе той, хто сильніший.
Ж – Ти жалюгідний…
Н – Справді? Чому ж? Тому що в мене є ті, хто стануиь пліч-о-пліч зі мною і боротимуться до кінця?
Ж – Тому що сам ти – ніщо…
Норман вистрелив в голову брату.
Н – Що? Ти недоговорив. Ну Жерар… От блін, ну добре, бувай.
Прийшли Ендрю та Майкл.
Н – Молодці! Ми справились!
Е – Мені сподобалось, не знаю, як вам..
М2 – Мені теж..
Н – Ох, а мені як..
Після подій битви з Сазонцями. Доктор Васт навчав Кетрін магії. Рената і Моніка подалися додому. Джош, Майкл, Джеймс, Метью та Інесса залишилися на новій базі Надзвичайних тренуватися. Загалом, все стало на свої місця.
СЦЕНА ПІСЛЯ ТИТРІВ
Надзвичайні вже хотіли розходитись..
Н – Ендрю, відійдемо, я тобі дещо маю сказати.
Ендрю відійшов.
Н – Це дуже важливо.
Е – Що там?
Н – Ти впевнений, що твоя сестра померла?
Е – Так ви ж мені самі про це сказали.
Н – А мені сказав Жерар.
Е – А він тут до чого?
Н – Це не важливо. Так от… Є шанс… Що твоя сестра жива…
Ендрю поринув в шок.
0 Коментарів