Фанфіки українською мовою

    Всім відомо, що найкращою порою року для всіх є літо. Перш за все, ти вільний від школи, від університету, від роботи, ти забуваєш про навчання, літню сесію, про склад трупів на столі моргу, про живу товпу злочинців яким тільки дай вийти на волю і тебе вже будуть намагатись вбити. Крім того, тобі не потрібно вставати рано щодня і дотримуватися весь цей обридлий розпорядок дня. Таким чином, у тебе є можливість розслабитися і просто насолоджуватися чудовим літнім часом. Саме такий час настав для працівників “ОСА”, нарешті Косач Ольга Сергіївна дала відпустку своїй команді. Хтось думав як проведе час з сім’єю, коханим або ж коханою, хтось вже вибирав собі квитки в подорож. Проте деякі вирішили поєднати подорож і проведення часу з коханими ними людьми й обрали вони для свого відпочинку Одесу. Чорне море воно зачаровує своєю красою всіх, ці бурхливі хвилі, жаркий золотий пісок який так приємно відчувається між пальцями ніг і повітря урізноманітнене запахами йоду, солі та свіжості. Найкрасивішим воно буває, коли день добігає кінця. Сонце сідає за морський обрій червоним зенітом, відбиваючись у гладі води. Небо стає різнобарвним, з переважанням жовтого, червоного та помаранчевого кольорів. А коли настає ніч, то на березі запалюється багато різнобарвних вогнів, всі вони теж відбиваються в морській воді. Тоді пляж порожніє та рідко можна зустріти людей. Так все ж таки хто поїхав в Одесу? Нумо загляньмо в готель, де наша компанія з 5 людей зупинилась) Ось за баром ми вже бачимо Стаса який вирішив на ніч глядя потанцювати в клубі при готелі, біля басейну вже можна помітити Яріка та Катю цілуючись в нічному відблиску місяця, проте ми не можемо знайти ще двох красунчиків. Але все ж таки де Влада та Римар? Думаю цю інформацію ми поки що засекретимо;).

    Клуб-місце для відпочинку голови, тіла для душі, місце де можна знайти пригод на свою дупу, або ж познайомитись з кимось. Саме в цьому клубі де витає в повітрі запах алкоголю, сексу та наркотиків і відпочивав наш молодий хімік-біолог Шугаєв, хлопець вже був достатньо п’яним, щоб не розуміти, що коїться, а коїлись і справді цікаві речі.

    Танцмайданчик був заповнений втомленими пропахлими запахом поту людей, проте Стасу було плювати на все, крім дівчини перед ним. Дівчина була несамовитої краси, волосся білявого кольору підстрижене під каре, пухлі червоні губи та ці сапфірові очі, все це дурманило хлопця, а її фігура викликала в нього пришвидшене серцебиття і цілком логічне підняття налитого кров’ю дітородного органа. Вона дурманила всіх своєю чорною сукнею, яка була наче шита саме на неї, цей виріз на стегні й V-подібний виріз у верхній частині сукні, вони тільки додавали шарму. Хоч парубок і не був із сором’язливих, але тут він не міг навіть слова сказати нормально, та все-таки вирішив підійти до чарівної незнайомки, яка притягувала його як магніт.

    Стасік:Хей, дівчино чи не могли б ви приділити крихту своєї уваги?

    Незнайомка: ну припустимо що могла б)

    Стасік: Твої чарівні очі звели мене з розуму, і якщо найближчим часом ми не побачимося, моє серце розірветься чи зупиниться.

    Незнайомка:мда, я очікувала від тебе кращого.

    Стасік:воу воу сорі просто ти справді дуже гарна, що крім тупих підкатів я нічого нормального згадати не можу.Мене до речі звати Стас, а тебе як красуне?

    Незнайомка: Мене звати Ангел), або ж Т\і)

    Стас:пропоную прогулятись по набережній, як тобі така ідея?)

    Т/і: ну гоу,хоча я б більше прогулялась би твоїм тілом)

    Стас:ну можу і таке організувати))

    Т/і:це мені більше подобається, до тебе чи до мене?))
    Саме в цей вирішальний момент в нього задзвонив телефон де висвітлилось ім’я Косач.
    Стасік:щіт. Так, Олю Сергіївно, ви дуже невчасно, давайте я вам зранку передзвоню

    Косач:ні, це термінова справа, щоб завтра всі вийшли в міт в нас нові вбивства.

    Стасік:але в нас відпустка…

    Косач: нічого не знаю, все відпочивай.

    Стасік: так на чому ми зупинились, сонечко?))

    Т/і:я вже втратила настрій(, так що думаю пройдемось просто по набережній)
    Всю ніч наші голубки провели разом, розмовляючи та розповідаючи про себе, під кінець вони таки вирішили, що все ж таки переночують разом у Т/і, тому що їм дуже сподобалось спілкуватись, саме через це наш Шугаєв ледь не запізнився на міт зі всіма, але дуже добре що у Т/і чуткий сон  тому що через бряжчання телефона хлопця, вона і прокинулася та розбудила парубка.
    Косач:Рада всіх бачити, але в мене є погана новина, з’явилась нова серія вбивств, розкидана по всій країні, до нас не доходило, бо вищі органи хотіли сами розібратись.
    Шаблій:Хах, щось вийшло в них м’яко кажучи погано, якщо до нас дійшло.
    Косач:Мовчати, коли я говорю! Ітак продовжую, в нас з’явився серійний вбивця який справді загрожує нашій країні.
    Стасік:я так розумію між всіма жертвами є якісь схожості або щось що дає нам натяк на це?
    Косач:вірно, наш вбивця вбиває тільки літом і тільки в ночі. Він залишає за собою червоний пил і завжди кладе червону брошку, а саме у вигляді павука.
    Стасік:і що вбивцю не змогли досі вичислити за цими штуками?
    Римар:я так розумію, він використовує те, що може продаватись всюди
    Косач:ні, це дуже оригінальні речі, але вони не продаються в нашій країні… За нашими даними він вбиває в курортних містечках, і він ще не був якраз в Одесі. Тому капітан Червона, Стасік, Римар з капітаном Берізкою і майор Гайворон ви й розслідуєте справу.
    Стасік:йес мем!
    Катя, Ярік, Римар і Влада:так точно!

     

    0 Коментарів