Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Фентезі
    Мітки: Янголи
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Сьогодні Думаїл оголосив, що чекає усіх янголів на нараді. Всі здивувались, адже небесні створіння зустрічаються в одній кімнаті лише раз на рік і в цьому році нарада вже відбувалась. Тому зараз на небесах враження ніби бджоли гудуть, бо всі янголи перешіптуються і намагаються зрозуміти причину цієї зустрічі.

    Зібравшись в одному приміщенні, всі чекають на появу найстарішого.

    – Добрий день, – вітаючись заходить Думаїл до кімнати.

    Янголи лише кивнули головую, щоб не створювати зайвий шум.

    – Я зібрав вас всіх тут не просто так. Сьогодні я остаточно прийняв важливе рішення для нашого світу. Я поступаю своє місце! – оголосив Думаїл.

    – Ах, – в один голос промовили янголи.

    На небесах є певні правила як і на землі. Найголовнішим стає найстарший янгол. Так як небесні створіння не вмирають, то, або головний йде сам та ставить на своє місце найкращого, або відбуваються вибори. Думаїл другий головний, першим був його батько, тому ніхто не очікував, що він так швидко покине своє місце.

    – Я вже обрав хто стане моїм наступником! – голосно сказав Думаїл.

    Всі в кімнаті затамували подих.

    – Точніше їх буде двоє.

    – Що?

    – Чому?

    – Як таке можливо?

    Почали вигукувати янголи одне за одним.

    – Тихіше! – зі злістю в голосі промовив головний. – Це моє рішення і я сподіваюсь, що ви його підтримаєте. – продовжував Думаїл. – Ці двоє зроблять набагато більше ніж зробив я . Вони сильніше за мене, хоч і молоді. Я вірю у них і сподіваюсь, що всі янголи будуть дослухатися до їх думки! – гордо сказав найстаріший.

    – Ліаме і Лінда, саме ви займете моє місце!

    Друзі сиділи витріщивши очі.

    – Підійдіть до мене, – попрохав головний. – Як я вам вже казав, ви – споріднені душі і в цьому ваша сила. Я впевнений, що завдяки вам наш та людський світи стануть кращими. Відтепер ви посідаєте місце найголовнішого в ангельському світі. Вітаю вас!

    Після своєї невеличкої промови Думаїл обійняв новоспечених головних під оплески янголів.

     

    0 Коментарів