Фанфіки українською мовою

    – Як містер Зальцман оцінив твій реферат? – спитала Ліна у Джеремі.

    Був вечір п’ятниці. Батьки Ліни поїхали на вихідні до Роаноку провідати рідню Емілії. Ліні батьки довіряли і вирішили, що їх донька цілком може наглянути за будинком.

    Ліна заздалегідь запросила Джеремі до себе додому і приготувала на вечерю пасту з креветками, овочевий салат та хрустке шоколадне печиво.

    – Чудово, – відповів Джеремі, пережовуючи вечерю. – Я отримав найвищий бал.

    – Молодець, – посміхнулася йому Ліна. – До речі, ти обіцяв, що даси почитати мені щоденник Джонатана Гілберта. Ти вже закінчив реферат, то, може, я зможу почитати його записки?

    – Так, – зам’явся Джеремі, – але я дав його Анні. Коли вона його поверне, то я дам почитати його тобі.

    – Анні? Хто така Анна? – запитала Ліна. Серед її знайомих не було нікого з іменем Анна.

    – Моя знайома. Я зустрів її в бібліотеці, – побачивши похмурий погляд Ліни, Джеремі запитав: – Щось не так?

    – Та ні, все добре, – вона видушила із себе посмішку.

    Насправді їй було неприємно, що знову вона відійшла на другий план, як було з Віккі. Поява загадкової і нікому не відомої дівчини з ім’ям Анна напружувала Ліну і вона вирішила діяти.

    – Ходімо до мене в кімнату, подивимося фільм, – запропонувала Ліна Джеремі.

    – Так, давай, – посміхнувся Джеремі. – До речі, вечеря була дуже смачна.

    Ліна посміхнулася йому, взяла його за руку і вони почали підійматися у її кімнату. Для перегляду Ліна обрала фільм Після. Вона не надто любила подібні фільми, але їй здалося, що для того, що вона задумала, цей фільм цілком підійде.

    Пара дивилася фільм, тримаючись за руки. Інколи вони обговорювали між собою вчинки Тесси або Хардіна. Сюжет фільму їй не надто подобався, але, здається, Джеремі уважно дивився або робив вигляд, щоб не образити Ліну. Глянувши на хлопця, вона ще раз задумалася у правильності своїх дій.

    Зрештою, Ліна відпустила його руку і повернулася до хлопця так, щоб дивитися йому в очі. Джеремі, трохи спантеличений, подивився на неї у відповідь і вже хотів щось спитати, але Ліна зупинила його, торкаючись пальцями його губ. Вона трохи хвилювалася через те, що планує зробити, але чомусь поява в його житті нової знайомої змусила Ліну думати про це більше, ніж потрібно, і всі сумніви розстанули.

    Сексуальний досвід Ліни був досить мізерним. Вона цілувалася лише з Джеремі. Крім того, разів двісті вона закохувалася у відомих співаків та акторів і на цьому все.

    Розмова з Керолайн справила на неї певне враження. Джеремі їй подобався. Напевно, вона його любила? Так. Вона його любила. Чи була вона закохана в нього? На це питання Ліна не могла дати точної відповіді. Коли вони почали зустрічатися, то все трохи змінилося. Раніше він був її недосяжною мрією, а тепер вони були разом і час від часу Ліна ловила себе на думці, що краще їм було б залишитися друзями.

    Коли Керолайн сказала про те, що не бачить їх з Джеремі разом, Ліна задумалася про майбутні перспективи. Перше кохання дуже рідко закінчується шлюбом і щасливим сімейним життям. Якщо їх шляхи як пари розійдуться, то чи значитиме це, що і друзями вони більше не будуть?

    Заперечувати, що Джеремі сексуальний і що він її збуджує, Ліна не могла. Вона завжди була правильною відмінницею і сьогодні їй хотілося забути про навчання, про скромність і зробити щось таке, здавалося б, невластиве для неї. Всі її знайомі за своє досить коротке життя змінили вже по кілька партнерів і це теж чинило певний вплив.

    З цієї причини Ліна наблизилася до обличчя Джеремі і поцілувала його. Спочатку ніжно і неквапливо, але згодом поцілунки стали вимогливішими і пристраснішими.

    Хвилювання, яке відчувала Ліна, розвіялося і поступилося місцем рішучості.

    Вона почала розстібати ґудзики на своїй червоній блузці. Джеремі знайшов в собі сили відірватися від неї і запитав:

    – Ти впевнена, Ліно? – спитав він, дивлячись їй у вічі.

    – Так, впевнена, – вона посміхнулася йому і знову впилася йому в губи.

    Згодом Ліна згадуватиме цю ситуацію з посмішкою на обличчі. Вони, обидва недосвідчені, були в тій кімнаті і зі сторони це все напевне виглядало незграбно.

    На якусь мить Ліна завагалася, знімати із себе все зараз чи ні. Тож досить незграбно Ліна вирішила, що скине із себе геть усе. Вона не хотіла виглядати якоюсь скромницею, хоча Джеремі і так знав її усе життя.

    Врешті, Ліна лягла гола на шовкове покривало. Вона не знала, куди подіти руки і що вона має робити, як рухатися.

    Джеремі роздягнувся до трусів і майки. Ліні здалося це дивним. Вона лежить перед ним гола, а він напіводягнений.

    Далі Джеремі навис над нею, і почав її розглядати. Хвилювання знову повернулося до Ліни. Їй хотілося вірити, що вона красива молода дівчина, але все ж сумніви закралися в її душу. Чи подобається Джеремі те, що він бачить? Але Джеремі, схоже, виглядав  щасливим.

    – Ти дуже гарна, – провів пальцем по її щоці Джеремі.

    Потім він почав її торкатися.

    Спочатку торкнувся лівої груді, потім правої. Його руки були холодні, але дуже скоро зігрілися. Спочатку Ліна трохи запанікувала й заплющила очі, але за якийсь час подумала, що це досить приємно. Ліна вирішила розплющити очі. Вона крадькома подивилася на його обличчя і її втішило те, що вона бачить. Джеремі виглядав зосередженим, а його щоки почервоніли. Ліна вирішила, що це добрий знак. Їй були приємні його пестощі. Ліні подобалося, як її груди реагували на його доторки та поцілунки.

    Досить скоро він відірвався від неї, щоб натягнути презерватив. Настав ключовий момент. Джеремі знову навис над нею і поцілував.

    Боліло набагато менше, ніж Ліна очікувала. Але була і погана новина. Ліна отримала значно менше задоволення, ніж сподівалася. Вона мала надію, що секс підсилить її відчуття, які вона пережила, коли він цілував і торкався її. Делікатне задоволення враз розвіялося, коли він увійшов у неї. На зміну прийшло щось дуже напористе, щось схоже на спазми. Це було дивне відчуття.

    Коли все закінчилося, Джеремі ліг поруч і обійняв Ліну. Дівчина просто дивилася в стелю. Все, чого їй зараз хотілося – залишитися наодинці.

    – Мені треба прибрати і попрати постільну білизну. Завтра повернеться мама, – Ліна збрехала, адже Емілія з Адамом мали повернутися лише в неділю ввечері, але чомусь просто зараз вона не хотіла лишатися з Джеремі наодинці. Якесь дивне розчарування розтікалося в її душі і вона не знала як з цим впоратися.

    – Ліно, все добре? – Джеремі дивився їй просто у вічі, намагаючись знайти відповіді.

    – Так, все добре, Джер, побачимося з тобою пізніше.

    На прощання Ліна поцілувала його в щоку. Джеремі хотів щось сказати і досить довго мовчки на неї дивився, але, врешті, пішов додому. Коли за Гілбертом зачинилися двері, то Ліна зітхнула з полегшенням.

     

    0 Коментарів