Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    надихнулась піснею Океан Ельзи – Зелені очі

    очі, в них так багато можна розгледіти. радість, сум, гнів, розчарування, віру, благання, біль. в ціх зелених очах він міг побачити радість, коли той нарешті виграв партію в шахи у нього. ці зелені очі здавались трохи темнішими, коли Жені було сумно або боляче і Спартак не витримував кожен раз цей погляд. “хто посмів засмутити мого Женьку?” – думав у такі моменти чоловік і брався підтримувати коханого. ці очі благали його, щоб вони ще один разочок зіграли раунд в мортал комбат, коли Суббота казав, що треба лягати спати.

    а ще, в ціх очах він бачить кохання, коли вони тільки самі-саменькі вдвох ніжаться у теплому ліжку, а сонце яскраво освітлює кімнату.

    весна. середина квітня. усе зеленіє навкруги, прямо як райдужка очей коханця. дні вже набагато довші, а ночі тепліші.

    коли чоловік дивиться в очі актора, здається, ніби усе навкруги стає різнокольоровим, яскравішим, зовсім вже не чорно-білим. і саме так і відбувається зараз, коли Женя відлипає від грудей Спартака і піднімає голову, щоб подивитися на коханого.

    твої зелені очі

    так дивляться на мене

    що цілий світ

    навколо сильно зелений

    враз, усе наповнюється барвами, небо за вікном стає ще блакитнішим, сонце яскравіше падає на світлу ніжну шию Яновича, а дерева зелені-зелені, прямо як оченята цього котика, що тягнеться до чужих губ за поцілунком. і вже наче проблеми стали не такими вагомими, переживання кудись втекли і зараз йому дуже добре. їм обом дуже добре.

    Женя цілує дуже обережно і не поспішаючи, вкладаючи усі свої почуття до Спартака і той відповідає йому з такою ж ніжністю. він зробить усе для свого хлопця, тільки щоб ці очі завжди дивились на нього з таким же бажанням, коханням, радістю та благанням. тільки щоб він ніколи не втратив можливості дивитися в Женіни зелені очі, які дають змогу споглядати на світ в кольорах.

     

    від автора: надихаюсь на написання піснями і потім дуже з цього кайфую, сподіваюсь вам теж сподобався цей невеличкий фанфік

     

    3 Коментаря

    1. Mar 19, '23 at 10:23

      Це все дуже круто, але у Яновичя карі очі

       
    2. Оу~ це так мило і комфортно. Чудово під
      одить, щоб підняти настрій. Дякую за такий вайб спокою, авторе!

       
      1. @Аніме дівчинка /ᐠ。ꞈ。ᐟMar 20, '23 at 13:35

        дякую за відгук<3