Фанфіки українською мовою

    Темношкіра дівчина пробивалась крізь єрихонців та неверморців. Більшість дивилися на неї невдоволеним поглядом, але її всеодно. Її мета дістатися будинку міс Морп.

    Не її шапка, стискалась в руках. Зелений шарф висів на шиї. З одного кармана синьої куртки, виглядає телефон. Він то і діло світився від повідомлень. Друзі не розуміли куди зникла Б’янка.  Але сирена не відповідала їм. Вузька чорна спідниця не дозволяла йти швидко. А в неї і так обмежений час.

    Б’янка не могла повірити. Нова жертва матері Венздей Аддамс? Що могло змусити матір вибрати цю дивну готку з косичками? Дівчина не обожнювала Аддамс, але старалася вберегти кожного кого може від впливу Ранішньої пісні.

    Прохолодний вітер неприємно обдував з усіх сторін. Сирена тяжко зітхнула. І чому їхні здібності не впливають на погоду?

    Натовп по малу почав розріджуватися. Якийсь неуважний хлопець ледве не збив Б’янку, але замість вибачення просто поспішив далі. Єдине, що змогла розгледіти ізгойка це пасмо рудого волосся, яка стирчало з під шапки.

    Тяжко вдихнувши, і подумавши, що зручніше коли тебе бояться, Б’янка пішла далі. Зупинилась тільки тоді, коли вийшла на непомітну вулицю. Стоячи  біля одного з багатьох будинків, сирена уважно оглядала кожен.

    Всі вони видавалися до жаху одноманітними. Біла чи світло-коричнева фарба вже  давно потускніла . Огорожі злегка нахилені. Гаражі заставлені мотлохом, а не машинами.

    Погляд світло-зелених очей з крапелькою океану, вивчали кожен. Вони старалися вгледіти те, що не бачили інші. А саме невеликий тризубець червоного кольору на паркані.

    Нарешті погляд наткнувся на цей малюнок. Виглядав він, як звичайний графіті, але не був їм. Це був чарівний прохід до організації з якої вона лиш недавно втекла.

    – Ти будеш мені зобов’язана Аддамс. – подумала сирена і рішуче попрямувала до будинку.

    Зупинилась, аби оглянути вулицю і пересвідчитися, що її переміщення ніхто не побачить. Б’янка не переживала, що люди зрозуміють, що вона ізгойка. Вона боялась, що вони побачать прохід.

    Майже в кожному місті, знаходився такий будинок. Там могла жити самотня дівчина, молоде подружжя чи стара карга, що всіх бісить. Останній варіант підходив до опису міс Морп.

    Ця жінка і Б’янка не подружилися, ще з самого початку. Хоча різниця у віці у них близько сорока років. Міс Морп була занадто суворою та дисциплінованою, а ще обожнювала робити всім навколо зауваження. Тим часом Б’янка любляча свободу і маючи впертий характер лідера.

    Жили ця жінка тут, аби будинок разом із проход не знесли або продали незнайомцям.

    Б’янка приклала мізинець до знаку, і відчула, що земля зникає з під ніг. Перехід до головного офісу Ранішньої пісні працював.

    Навколо неї не було ніякого мерехтіння чи грому. Просто пейзаж навколо розпливався, перетворюючись на хол організації.

    Але Б’янка встигла побачити шоковане обличчя Ксав’є. Встигла почути його оглушливе та здивоване ,, Б’янка! “.

    – Щоб тебе. –  зірвалося з її вуст уже в організації.

    Вона розуміла одну річ. Або вона розкаже Ксав’є правду, або ж використає голос сирени. І мозок схилявся до останнього.

    – Ти що тут робиш? – зненацька прошипів знайомий голос.

    Б’янка усміхнулась.


    Від автора:

    Вірішила додати ще персонажів, також в плести Тайлера і ще купу всього.

    Просто я тільки зрозуміла, що коли був отой вікенд з батьками, до Б’янки теж приїхали. І думаю, нам би просто так не казали про Ранішню пісню.

    Просто моя божевільна теорія.

     

     

    0 Коментарів