Фанфіки українською мовою

    Глава 1

    Мідорія приймав душ, з коридору чулися крики хлопців, які посварилися за чергу. Але тут до ванни увірвався світлий хлопець і прокричав: 

    — Закінчуй митися клятий Деку! 

    Хлопець з переляку одразу вискочив з душу, але тут побачив Бакуго, який від такого осторопів, він глянув на голого Деку і облизнувся, вони обидва почервоніли. 

    — Ти мені подобаєшся! Я ж тобі вже казав, дурний, Деко, не можна так робити перед тим кому ти подобаєшся! 

    — Яя ддумав як ддруг. 

    Бакуго видихнув і вийшов голосно грюкнувши дверима. 

    Мідорія обовтався «що це на мене найшло» подумав хлопець. «Я його звісно люблю як друга і дорожу ним, останнім часом він став ще милішим, і, дивно, але мені так подобається, коли він у розпалі люті хапає мене або притягує до себе, він тоді такий милий. Дивно те, що я бажав, щоб він доторкнувся до мене.» Деку провів по своєму тілу рукою, вдягнувся і вийшов з ванни. Тут його Бакуго прижав до стінки і прошепотів на вухо: 

    — Іди до моєї кімнати я помиюся і все розповім. 

    Мідорія тільки почервонів і кивнув. Коли Бакуго пішов в душ, Мідорія довго стояв осторопівши і обдумував, навіщо Бакуго сказав йому прийти до його кімнати, врешті решт він вирішив, що це важливо  і прийшов до кімнати. Він сів на стілець за столом і чекав хлопчину. Бакуго увірвався в кімнату і увімкнув світло. 

    — Чого сидиш в темноті?! І сядь на ліжко, я не дозволяв тобі сідати на стілець! 

    Хлопчина винувато глянув на світловолосого і пересів на ліжко. Бакуго сів поруч і обійняв Деко, це здивувало темноволосого і він почервонів. 

    — Ти мені подобаєшся як хлопець, не як друг. А як коханий! Ти мене зрозумів дурний Деко?!

    Бакуго почервонів і дивився на Мідорію, що під час слів глянув йому у вічі. Він знав, що той не вміє брехати. Мідорія обійняв його. 

    — Знаєш у мене теж дивні почуття до тебе, я думав, що люблю тебе як друга, але ні я люблю тебе більше… Більше ніж друга, тоді в душі, коли ти мене побачив я хотів щоб ти торкнувся мене. 

    Останні слова він пробурмотів собі під носа, але Бакуго почув. 

    — Раз так хочеш, то думаю і це сподобається. 

    Бакуго наблизився до Ізуку підтягнув його до себе за сорочку і поцілував засмоктуючи губами в поцілунок, Деко почервонів і направився вперед всім тілом і теж розплився у поцілунку. Він прижимався до Бакуго, тіло Бакуго було таке гаряче, що Мідорії ставало все жаркіше. 

    — Ммммхххх. 

    Бакуго прошепотів на вушко Мідорії. 

    — Все ще хочеш аби я тебе торкнувся? 

    Мідорія весь розчервонівся тому закрив лице і кивнув. Тут Бакуго його повалив на ліжко і навис над ним. Він розстібнув сорочку верх, а потім просто потягнув її відірвавши два ґудзика. Мідорія закривав лице руками. 

     — Прибери руки! Я не бачу твоє лице, це перше, а друге не побачиш мене! 

    Бакуго зняв футболку відкинув і влігся своїм гарячим тілом на тіло Мідорії. Мідорія прибрав руки з обличчя і глянув на Бакуго він обійняв його і гладив спину. 

    — Мммм твоє тіло таке гаряче, від цього якісь дивні почуття, напевно те, що називають збудженням. А ми будемо?…

    — Сьогодні ні. Ти втомлений після тренування і без цього, я тебе заганяв…

    — Нііі я не втомився, я витримаю. 

    Заперечив Ізуку. 

    — Ні. 

    Гаркнув Бакуго. 

    — Зрозумів. 

    Пробурмотів собі під носа Ізуку. Бакуго позіхнув.

    — Ммм ти ж не проти так спати. 

    Він взяв одіяло і вкрив їх обох і почав засинати. Мідорія посміхнувся і поклав руку на голову Бакуго. « А такий милий, коли спить. Точно він же рано любить лягати спати.» Мідорія роздивлявся лице Бакуго, і почав аналізувати всю поведінку Бакуго останнім часом, як він декілька раз вибачився за те, що сильно нашкодив йому, а потім потягнув в мед кабінет і сам дав продензифікував рани. Невдовзі Мідорія також заснув. 

    Повз кімнату проходив Айзава і помітив ввімкнене світло, хоча було доволі пізно. Він постукав до кімнати, не отримавши відповідь він зазирнув до кімнати і побачив сплячого Бакуго на Мідорії. Зітхнув «все зрозуміло» і вимкнув світло, «але визву їх до себе, про їх стосунки не треба, щоб всі знали і я про це попереджу їх».

     

    2 Коментаря

    1. Aug 8, '24 at 11:13

      Більше. Мені треба більше! (⁠≧√⁠≦⁠) Або напишу сама фанфик з нудьги>:(

       
    2. Jan 18, '23 at 02:33

      Хоча для мене все занадто швидко, але це прекрасно!!!