Фанфіки українською мовою

    Пара досить швидко під’їхала до багатоповерхівки. Марк звичайно ж допоміг дівчині вийти з машини. Це був новий житловий комплекс:

    – Ого…нічого собі. Можу собі уявити скільки тут коштує квартира.

    –  У мене є декілька додаткових джерел прибутку,- впевнено відповів хлопець.

    – Зрозуміло…- багатозначно промовила Лана.

    – Ну то що? Підіймаємось?

    – Ну не знаююю- протягнула дівчина, посміхнувшись

    – Що означає не знаю?) Як це не знаю?- закидав запитаннями Марк та почав цілувати обличчя Лани.

    Вони піднялися на 7 поверх, ледь стримуючись аби не зайнятись сексом у ліфті. Контраст задоволення та страху, що хтось їх побачить- це було надто спокусливо, проте вони вирішили все-таки почекати поки опиняться у більш «безпечному» місці. Пара зайшла до квартири: вона була досить просторою у темних тонах з однією спальнею та ванною кімнатою, що була приєднана до неї; вітальнею з панорамними вікнами, що виходили на нічний Львів та невеличкою холостяцькою кухнею.

    – А у тебе тут досить миленько, – промовила Лана, паралельно оглядаючи квартиру.

    – Дякую… У мене має бути на кухні досить хороше червоне вино.

    – Чудово, я б із задоволенням випила…

    Хлопець дуже вправно відкоркував пляшку та налив два келиха.

    – Ось, тримай,- він протягнув дівчині один келих.

    – Ммм… Дуже смачне. Дякую.

    – Але ти в мене набагато смачніша…так хочеться тебе спробувати на смак, – прошепотів на вушко хлопець та прикусив мочку.

    – Справді… І що ж тобі заважає?- промовила дівчина з викликом у очах, поклавши келих вина на журнальний столик.

    Хлопець остаточно втратив останні краплі терпіння. Він різко притягнув Лану до себе та пристрасно поцілував. Марк не забув і про шию та ключиці, залишивши на них декілька слідів від його губ. Лана закинула голову назад від задоволення та ще більше підставила шию під палкі вуста хлопця. Вона поринула пальцями у волосся Марка та притиснула його до себе сильніше. Хлопець опустився нижче та звільнив груди дівчини від кофтинки та мереживної білизни. Він сміливо обхопив груди долонями та легенько прикусив сосок. Потім дівчина відчула як її ноги відірвались від підлоги та поринули у прохолодну ніжність постелі. Марк переніс її на ліжко у просторій спальні.

    – А чому тільки я напівгола?- кокетливо запитала Мілана

    – Ну це взагалі не проблема, допоможеш?

    – Звичайно, із задоволенням,- з цими словами дівчина одним різким рухом зняла футболку.

    У очах Лани загорівся вогник пристрасті, перед нею було ідеальне тіло. Неначе вирізані з каменю кубики, груди та неймовірно сильні руки. Дівчина мріяла опинитись у цих сильних руках. Вона осідлала хлопця та провела руками по всьому його тілі знизу догори та поцілувала шию. Поступово Мілана опускалась нижче, покриваючи кожен сантиметр тіла Марка поцілунками.

    – Дівчинко моя…я божеволію від твоїх губ, але зараз я б хотів зробити тобі приємно.

    – Я зовсім не проти,- промовила дівчина, встаючи з торсу хлопця.

     

    Лана лягла на спину та прикрила очі на хвилинку. Коли дівчина їх відкрила Марк вже був біля її ніг та поступово піднімався поцілунками вгору по стегнах. Лана зняла коротку спідницю та опинилась у одних трусиках. Хлопець зняв з неї вже досить промоклу від збудження білизну та дівчина відчула теплий подих Марка на найчутливішій частині свого тіла. Було достатньо лише одного дотику аби Мілана помітно для хлопця важко видихнула. Він почав знизу та рухався уверх,  пестив та ніжно злизував соки дівчини, які встигли виділитись під час поцілунків. Тіло дівчини огорнуло задоволення, якого вона не знала до цього. Вона вигиналась на зустріч палким губам Марка, а він приймав її всю та не міг насолодитись цим запахом, який витав у повітрі, наче феромони. Хлопець додав до цього божевілля легкий холодок його тонких пальців та дівчина більше не могла стримуватися:

    – Так, Марку…Будь-ласка,- благала Мілана.

    – Що будь-ласка? Чого САМЕ ти хочеш?- нібито дражнив її хлопець.

    – Тебе…твої пальці…глибше, сильніше… Я хочу відчути тебе у собі.

    Внизу часом пронизувала легка біль, проте її миттєво приглушало задоволення. Цей контраст навіть подобався дівчині.

    – Ваше бажання для мене закон, міс – жартував хлопець, ніби прикриваючи дике бажання, результат якого можна було помітити через штани.

    Він відчував, що у дівчини це вперше, бо там було досить тісно та наче щось заважало.

    – Тобі не боляче? Все добре?- стурбовано запитав хлопець.

    – Ні, все добре…продовжуй. Дівчині було приємно, що йому не байдуже. Марк, вочевидь, робив це не вперше, адже через деякий час Лана вже сама рухалась в напрямку його пальців.

    Часом його чуттєві фаланги пальців піднімались вверх, стимулюючи клітор. На хвилину Марк підняв голову та ледь не втратив глузд від картини, яку застав: дівчина закинула назад голову та переминала лівою рукою груди, на губі вже можна було помітити червоний слід від крові, що виступила через те, що дівчина її закушувала. От, він бачить цей затуманений погляд дівчини, що зупинився на його обличчі та відчуває як вона тремтить, стискається всередині навколо його пальців. Хлопець розуміє: вона вже близько. Хвиля задоволення ширилася по всьому тілу Мілани. Дівчина кінчила не як всі дівчата, що були у нього до Лани. Вона це зробила досить тихо та закусивши вказівний пальчик. Ця картина мабуть ніколи не вийде у нього з голови.

    Піднявшись з колін, Марк одягнув контрацептив та навис над тендітним тілом дівчини.

    – У тебе ж це вперше?- запитав хлопець після декількох поцілунків.

    – Так…

    – Впевнена, що готова?- запитав Марк, хоча ще раз провівши пальцями по ніжних складочках дівчини, відчув наскільки вони вже мокрі. Готова, моя маленька… для мене готова.

    – Так. Я ще ніколи досі не була така впевнена. Я хочу це зробити саме з тобою…

    Дівчина перемістила свій погляд з обличчя хлопця вниз… О Боже, краще б вона цього не робила… Тверді м’язи стегон Марка, що повільно рухаються до інтимного місця Лани та твердий, ледь поблискуючий від вологи на кінці, член. Це була неймовірно збуджуюча картина. Хоча здавалося куди вже більше…

    Марк поцілував чоло Лани та продовжував покривати обличчя поцілунками. Він обережно спробував увійти лише на декілька сантиметрів:

    – Не боляче?

    – Ні, можеш продовжувати…- промовила Мілана, спостерігаючи за тим, як у хлопця повільно закочуються очі від задоволення. Емоції просто переповнювали дівчину… Вона відчула, як це прекрасно, розуміти, що ти йому потрібна… Можливо зараз йому було потрібно лише її тіло, але дівчина не хотіла зараз про це думати.

    Він зайшов в неї до половини та зупинився, щоб дівчина мала змогу привикнути та повністю розслабитися. Мілана відчувала легкий біль унизу, проте з часом він зник та дівчина дала знак, що можна продовжувати. Хлопець розумів, який дискомфорт це приносить Лані та намагався виправити ситуацію поцілунками.  Ніби намагався довести, що йому не все одно, що вона не чергова дівиця, яку вдалося затягти до ліжка. Що вона особлива…

    Він увійшов повністю та відчув, як дівчина охопила його член, як вона пульсує навколо нього:

    – Боже, у тобі так тісно…- видихнув хлопець, разом з цим почав рухатись. Він вже не міг себе стримувати, хоча це вже й не було потрібно…

    Лана обхопила ногами його торс та пригорнулась міцніше до грудей хлопця. З кожною секундою, вона відчувала більше задоволення, аніж болю. Дівчина стогнала його ім’я, залишаючи легкі подряпини на шкірі спини Марка.

    – Аххх, дівчинко моя…- він вже легко входив на всю довжину його члена, що не мало… Та почав нарощувати темп. По кімнаті розлилися солодкі стони та звуки, що створювали їхні тіла, коли зустрічалися. Марк легко стиснув шию Лани та прикусив вже давно затверділий сосок, від чого дівчина важко видихнула.

    З кожним рухом, вони все ближче наближались до піку насолоди. Проте, обоє хотіли якомога довше його відтягнути, тому Марк інколи сповільнювався та приділяв увагу губам і шиї Мілани. Вона ж відчувала кожним своїм сантиметром, його всередині себе.

    – Марку…ахххх…я вже скоро…- дівчина закинула голову назад та стиснула в руках постіль.

    – Я також…- хлопець почав рухатись ще швидше. Він опустив пальці на клітор Лани та почав його стимулювати, тим самим все більше підводячи дівчину до чергового оргазму. Дівчину переповнювало зсередини це дивне почуття… це неймовірне, дивне почуття наповненості, задоволення.

    Марк відчув легке тремтіння в нога Мілани та пульсацію, яку вона створювала навколо його члена. Дівчина неголосно скрикнула та сховала обличчя в плечі Марка. Він ще зробив декілька рухів на зустріч тілу Лани та з шумним стоном кінчив всередину.

    Тіло вимагало хоча б кількахвилинного відпочинку. Важко дихаючи, Марк ліг збоку від Мілани та поцілував її у чоло:

    -Ти тепер тільки моя… Повністю моя і більше ніхто не має права тебе торкатись…Лише моя.

    Феміністка всередині Лани хотіла щось відповісти, проте почуття, що почали зароджуватися всередині грудей дівчини заглушили будь які інші думки. Вона справді хотіла бути його… лише його солодкою дівчинкою.

     

    0 Коментарів