Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Пригоди
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Після 9 класу Сільвестер пішов поступати на філолога, а Кенді залишилася до 11 класу. Але вона іноді писала хлопцю. І сумувала. Йому в коледжі знов не надто повезло: одногрупники вважали не таким як всі. Та він таким і був: замкнений, тихий. Він і не надто хотів з кимось спілкуватися, бо “всі уже ітак здружилися, куди мені суватися?” Ще й вночі він не міг спати. Було якесь відчуття більшої відповідальності, доки не звик. Вимоги на навчанні були трохи суровішими, перевірялися всі д/з. Він трохи тонув у д/з. Але робив вигляд, що все ок.

    Якось йому подзвонила Кенді. Давно не спілкувалися, а по телефону — так взагалі це вперше. Хлопець трохи розгубився, та все ж взяв трубку.

    — Так?

    — Привіт!

    — Привіт. — Він і сам сумував за нею, і зрадів їй.

    — Як ти там?

    — Да все добре.

    — Чую щось не те у голосі.

    — Ну, ти знаєш.. просто часу не розмови не так багато. Вибач.

    — Ми тут сумуємо за тобою.

    — “Ми”?

    — Ну так, я і ті що лишилися після дев’ятого.

    — Зі мною ж ніхто толком не спілкувався.

    — Коулет!

    — А.. вона теж лишилася?

    — А ти і не знав?

    — Ага. Казала щось типу роботу шукати піде.

    — Вона і вчиться, і працює. (Хоча так же не можна…) Едуард також сумує!

    — Да ладно тобі…

    — І я сумую!

    — ..Дякую….

    — Як з навчанням у тебе?

    — Трохи важче, ніж у школі. Нічого, буде хоча б цікавіше, думаю. З другого курсу.

    — А може на вихідних побачимося?

    — М-мабуть не зможу… У лікарню треба.

    — Щось сталось?

    — Та.. до стоматолога треба. Нічого страшного.

    — Ну добре.

    — Але я напишу, якщо щось..

    — Це на суботу?

    — Неділю. По суботах я вчуся..

    — Уу.. жах.

    — Хоч 3 пари, та я хочу померти.

    — Не помирай!

    — Да жартую..

    — А ти на бюджет поступив?

    — Так..

    — Це добре! Нагадай, на яку спеціальність?

    — Філологія.

    — Аа! Точно.

     

    …Минуло досить багато часу… Якось вони зустрілися.

    — Привііт!!

    — Привіт.

    Вона думала його обійняти ще до того як побачила, та він прийшов трохи якийсь втомлений.

    — Як справи?

    — Середнє. Вибач, що такий трохи невиспаний.

    — Можна.. обійняти?

    — Так.

    Вона перевісила сумку на інший бік і підійшла до нього та обійняла, встала на носочки, уперлася носом в плече. Він неловко поклав руки на її плечі. Йому було незвично з нею, ніколи такого не відчував, тому почервонів, а серце забилося трохи швидше. Хоча було добре… Через хвилинку вона відпустила його і він зробив невеликий крок назад. Якесь таке… майже невідоме відчуття… Та приємне. Хм..

    — Ем.. а ти сама то як?

    — Дуже добре. ^^ Мені сьогодні снилося як я бачила по вулиці милого собаку і потім ми з тобою зустрілися. А тобі щось сниться?

    — Якщо так — то якесь щось нецікаве. Або взагалі.. дивне. Але я не пам’ятаю. Давай не про мене… Чим.. останнім часом займалася?

    — Ммм… — Вона почесала підборіддя. — Гуляла. Багато гуляла. Ходімо теж! Давай у парк?

    — Д-давай.

    — Пішли на гойдалку?

    — А нас не згонять?.. Типу ж дорослі.

    — Та ні, ну кому то треба! Ми не зламаємо ж! Хих! — Вона взяла його за рукав куртки і пішла разом з ним, попереду нього.

    — На цю..? — Це була така гойдалка, яка по формі нагадувала тарілку.

    — Ага! — Вона сіла на неї з одного боку, — сідай. Ми з Едуардом так уже гойдалися.

    — Ну гаразд..

    А він сів з іншого боку, спиною до Кенді. Вона почала розгойдувати. В парку не було особо людно, та Сільвер всеодно хвилювався трохи, що типу неловко це загалом виглядає.

    — Чомусь мені так подобається тут! — Весело сказала дівчина.

    — Ага, хех. — Сільв теж розгойдував потроху. — А ти не хвилюєшся з приводу… Типу, гойдалки не для дорослих, а майданчики тільки для дітей…

    — Стереотипи! Та.. Нехай всі думають що хочуть! Те саме стосується тебе: виглядай як хочеш, роби що хочеш, інших не має хвилювати!

    — Ну, суспільство на все, скоріш за все, дивно реагує.

    — Головне щоб тобі подобалося.

    — Ага. — Він тихо зітхнув і злегка усміхнувся.

    — У тебе до речі гарний стиль. Та хай кажуть хоч що завгодно!

    — Типу рокер..

    — Ти особливий. Всі ми особливі!

    — Взагалі, чого ми знову про мене?.. Постійно так…

    — Ні, не постійно!!

    — Кенді…

    — Я хочу тобі довести! Може ти думаєш, що не такий як всі і це погано, та.. нема однакових людей! Всі індивідуальні і це чудово! І чхати, що інші кажуть, та хоч щось типу “ай, він якийсь дивний…” Пофіг! Головне — що подобається тобі! Я теж не така як всі, на гойдалки ходжу, то й що, не приймати себе? Приймай себе!

    — Я зрозумів.. — Він дивився по сторонам, глядів щоб ніхто сторонній поряд не виявився.

    — Добре, якщо зрозумів, — сказала вона вже з ноткою радості.

    — Не хочу, щоб ти багато так переймалася за мене. Це вже не вперше.

    — Ти мій друг!

    — Залізний аргумент…

    — Хахах!

    — Ну…

    — Тому і буду перейматися!

    — ..Дякую.

    “Я люблю тебе”, — хотіла б сказати Кенді, та розуміла, що він розгубиться.

    — …Не думала на психолога піти вчитися?

    — Хехех! Ні.

    “Вона ну надто добра. Добре що я не відчуваю одну безпорадність з нею. Боже. А її спина тепла доволі. І зручно.. Чому я про це… Ні, я не закохаюся. Все норм. Бля, а якщо покохаю — це ж яка буде жалість. Що тоді буду робити? Тільки мучитися. Так, ладно… Не буду про це думати.”

     

    Кінець 3 збірки.

     

    0 Коментарів