Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Україна
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЧЧ/Ч

    У цьому розділі я познайомлю вас з персонажами, наступний розділ уже з фанфіком! Приємного читання<3

    Харків. Один з “лідерів” в Україні, в нього купа прихильників, він – душа компанії, йому завжди кортить знайти якихось пригод.

    Київ – теж лідер. Вони з Харковом постійно намагаються перейти один одному дорогу і довести, що тільки один з них може бути першим.

    Кропивницький. Про нього мало хто знає, але він достатньо крутий хлопець. В нього є брат-близнюк – Кривий Ріг, їх постійно плутають.

    Кривий Ріг – брат Кропивницького. Дуже чейний хлопець і неймовірно цінує дружбу, за друзів готовий померти.

    Вінниця – дуже комфортна і мила дівчина. В неї купа друзів, в неї талант – знаходити підхід до будь-якої людини. Обожнює фонтани і цукерки.

    Умань – достатньо тиха і непримітна людина. Неймовірно чуйний і завжди готовий допомогти. Завжди відчуває настрій іншої людини, це наче суперздібність. Насправді неймовірно розумний, але його ніхто не питає.

    Ужгород – головний шиппер і дуже привітлива людина. Перший юморист, в нього завжди виходить смішно шуткувати в будь-якій ситуації. А іноді його сміх смішніший за жарт.

    Житомир – найкращий друг Ужгорода, усі шиперські ідеї Ужгорода він записує, потім перетворюючи їх в фанфіки. Він достатньо відкрита і жартівлива людина, але наодинці завжди сумує.

    Одеса – вирізняється своїм неймовірним голосом і ще більш неймовірною красою. Вона обожнює плавати, і російськомовна.

    Миколаїв – він достатньо…депресивний. Але тільки на перший погляд! Насправді він – привітлива і чуйна людина.

    Львів – неймовірно творча людина, особливо в області письма. Спокійний і розсудливий, і також дуже розумний.

    Івано-франківськ – теж дуже творча людина, але окрім письма ще й трохи вишиває. Щедрий і дружелюбний, а також реаліст.

    Луканськ – це людина з максимально “простим” характером. Не яскравий, але й не тихий.

    Донецьк – сумна й, я б навіть сказала, страшна людина. Більшість боїться до нього навіть підійти, бо виглядає він справді загрозливо. Найкращий друг Луганська.

    Маріуполь. Вона дуже добра і чуйна людина. Постійно усміхається. І саме вона пройшла через усі болі цього життя. Булінг у школі, сім’ї, зґвалтування, спроба самогубства…але зараз в неї все добре, вона старається жити далі.

    Бердянськ – цей хлопчина обожнює гуляти. Постійно зодить у парки, причому в усі можливі, і особливо з кимось. В нього є прихований страх самотності, але він чудово його ховає.

    Україна – а шо казати ви і так все знаєте. Вона ВІЛЬНА.

    Крим – помічник україни, російськомовний, але намагається розмовляти украінською. Жвавий і веселий, душа компанії.

     

    2 Коментаря

    1. Aug 6, '22 at 00:31

      так як про Суми, ще не написали, можу додати декілька про ідей 1) Суми і Конотоп 100% вміють гадати на таро, 2) Суми та сама дівчина яка завжди жаліється, що в неї немає грошей
      оча сама
      одить в брендови
      реча
      /постійно подорожує світом 3) Суми та Чернігів або в дуже добри
      відносина
      , або зустрічаються, це лише мої думки як Сумчанки 🙂

       
    2. Jul 26, '22 at 01:41

      Так вже цікаво. Насправді більшість персонажів такі якими я ї
      собі і уявляла (особливо Львів)