Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)

    У кабінеті було: два великі вікна з оксамитовими шторами, книжкові шафи, дерев’яний стіл, шкіряне крісло та диван, що зараз не працює камін і багато вільного простору.

    – Які такі справи у нас разом?

    Сальваторе демонстративно закотила очі, роблячи ще одну затяжку, але швидко випустила дим, закінчуючи першу дію.

    – Я говорила зі своїм знайомим з Воул Стріт: величезний іпотечний міхур надує і може луснути. Не купуй землю та краще зніми всі активи з банківських рахунків. Лише мінімум на необхідні потреби.

    – Барбі, чому я маю тебе слухати? Це мій бізнес та мої активи.

    – Не забувай, якби не Веспер у тебе нічого не було. Ти так і залишився б голодником, що мрієш стати шеф-кухарем найкрутішого ресторану на Манхеттені. Саме вона випросила у батька ресторан для тебе, а потім ще й ще. Ну і п’ять мільйонів, що вона залишила тобі. Ти ще не годуєш землю тільки завдяки близнюкам і їй.

    Чоловік стиснув щелепу, а на його шиї заграли жилки-вени.

    – У такі моменти хочеться спитати, а що ти зробила сама? Гроші та активи у спадок від батька, а потім від покійного чоловіка. Слухай, а може, це ти його замовила? Вирішила позбутися баласту. А що, 23 роки, ще зовсім малу видали заміж за найкращого друга старшого брата.

    Блондинка залишалася холоднокровною і робила нову затяжку одну за одною, а потім загасила її, кинувши в попільничку, і піднялася зі столу.

    – Все, що в тебе є, дістанеться близнюкам. Я подбаю про це особисто.

    ****

    – Алло, Андерсоне?

    – Шанель, щось трапилося? Коли ти повернешся до міста?

    – доведеться трохи затриматися; у мене є прохання. Якась Софі Неве, накопай на неї щось компрометуюче.

    – Твій новий коханець віддав перевагу невинній діві?

    – Здогадайся, чия це повія з одного разу.

    – Невже Чон Хосока?

    – Бінго.

    – Ну, дай мені час до вечора.

    ***

     Нічого надприродного, але вона досить молода. Схожа на вас із сестрою зовні. Припустимо, що наївна і характером абсолютно не ви. Він може домінувати.

    Сальваторе вибігає з таксі надвір, де ллє дощ. Вона швидко заходить у ресторан і підходить до адміністратора, поряд з яким стояла Неве: довге кучеряве волосся, “вафельний” рожевий класичний костюм від chanel, балетки невідомої фірми та сумка від туди ж.

    “Схоже Чон вже трохи її одягнув”

    – Я не розумію, я бронювала столик.

    – Вибачте, але столика на ім’я Неве немає, всі місця зайняті.

    – Але як так?

    Сальваторе досить хмикнула, згадуючи, що зробила півтори години тому, але зовні лише зробила стурбоване обличчя і сказала:

    – Вибачте, що втручаюся, але якщо вас не обтяжить моя компанія, можете повечеряти зі мною за одним столиком. В мого друга з’явилися термінові справи.

    Спочатку вона почула британський акцент, а коли Софі обернулася, побачила перед собою досить симпатичну Шанель, якою б вона дала максимум років 25 (не 28). На ній був чорний комбінезон без бретелів з верхнім сатиновим шаром від chanel, чорні лакові шпильки Versace, пальто у великих паєтках і клатч від Prada. І все це тільки з подіумів нового тижня моди, але, незважаючи на це, вона виглядала недбало. Ця недбалість показувала, що діва при грошах, бо вона не вибирала найкраще зі свого гардеробу, а одягла перше, що під руку попалося. Це було видно ще й за розпатланим хвилястим волоссям, яке не особливо намагалися вкласти, і мінімуму макіяжу.

    – Що ви, я буду навіть не проти. Але, може, це я вас турбуватиму?

    – Ні, що ви.

    Дівчина перевела погляд на адміністратора.

    – Столик на прізвище Сальваторе-Майколсон.

    – Міс Сальваторе, у вас стіл як завжди.

    ***

    – Мене звуть Софі, Софі Неві.

    – Шанель Сальваторе-Майколсон, але краще просто Шанель, якщо ви, звичайно, не проти.

    – Ні, звісно ні.

    До дівчат підійшов офіціант і, на диво Софі, він запитав замовлення тільки у неї, але страви приніс обом: її салат і пасту з морепродуктами, і келих мартіні.

    – Я часто тут буваю, коли прилітаю до Нью-Йорка.

    – А звідки в… ти, якщо не секрет?

    – Гаразд, мені здається, це очевидно.

    -?

    – Я британка, але часто буваю у штатах через роботу. Ну і відвідую племінниць. Не можу довірити дівчаток їхньому недолугому батькові.

    – Пххх, схоже ви близьким із братом.

     

    – Ох, на щастя, він не мій брат, хоч вони в мене є, якщо ти не зайнята, можу познайомити. Цей негідник чоловік моєї покійної сестри.

    – О господи, який жах, я не повинна була.

    – Ні, нічого, я вже пережила це. І вона б не хотіла, щоб я сумувала. Будь-хто, крім мене. Ти на неї чимось схожа, характер, може, зовнішність.

    ***

    – Спасибі за прекрасний вечір, Софі, і ось, – дівчина простягла Неве візитку, – якщо щось трапиться, ну, чи захочеш поїсти.

    ***

    – Хто?!

    Міранда голосно скрикнула від подиву.

    – Не кричи. Що не так?

    Неві, незрозуміло глянувши, намагалася заспокоїти подругу.

    – Як так виходить? Спочатку Чон Хосок, а тепер міс Сальваторе Майколсон. Я жодного разу її не зловила,

     коли та була у Нью-Йорку.

    – Чого ти так обурюється? Вона якась селебріті?

    – Шанель – нафтовиця, сподіваюся правильно. Спершу отримала активи від сімейної корпорації, спадщину від батька. Потім у спадок акції чоловіка від його сімейної компанії, а це величезні корпорації, започатковані приблизно на початку 20 століття, може і раніше.

    – Нічого собі..

    Трохи дивно було слухати щось від Емілі, яка начебто леді

    – Саме така діва дала тобі свій номер.

    – Та гаразд, не заздри.

    – Софі, ти мусиш мене їй уявити.

    – Як? Ми один раз бачилися.

    – Агов, вона не просто так дала тобі свій номер.

    – Насправді дивно, що така людина, вона, в принципі, навіть хороша, ну так, вихована, приємна і просто так вирішила тобі допомогти, – нарешті сказала брюнетка.

    – Ну, якщо людина багата, вона не обов’язково погана.

    – Гроші псують людей.

    Міранда показувала як би “ти серйозно?”.

    – Може, гроші й псують людей, але тільки тих, хто цих грошей до цього не мав. Люди можуть бути мразями та без них.

    ***

    Сьогодні у Чона та Софі “річниця” – два місяці разом. За цей час вони ходили на такі побачення майже кожен день. Він її “одяг”, вдарював подарунками та красивими промовами, щоб дівчинка закохалася по вуха. Що ж до емоцій Чона: ” вона красива, вихована дівчина, що, звісно, ​​викликає бажання ” . Не можна сказати, що у нього було велике кохання, скоріше власництво. Софі йому симпатизувала, вона була привабливою, забавною, а головне, її можна буде прогнути під себе за рахунок недосвідченості.

    І ось зараз він повів її в черговий пафосний ресторан, незважаючи на слова про те, що їй це не потрібно і молодиця б погуляла по нічному Нью-Йорку, ну, або сходила в більш затишне місце. Коли вона вже трохи розслабилася, стала захоплено лепетати про її нову подругу під кодовим ім’ям Барбі.

    ***

    В цей час.

    Пентхаус Чона.

    Покоївка підготувала романтичну, може, інтимну обстановку: напівтемрява, трохи світла від ламп і свічок, приємні пахощі, пляшка червоного вина, келихи. Після покинула приміщення, те саме зробила няня, коли поклала близнюків спати. З пентхауса ще не пішов лише Гілберт, але він і не піде, залишатиметься в кабінеті, оскільки дівчаток самих не залишиш.

    Який був його подив, коли в дверях з’явилася Сальваторе. Дівчина без збентеження дістала з книжкової шафи графин із бурбоном та двома склянками.

    – Що ви тут робите у такий час?

    Шанель лише хмикнула, розливаючи алкоголь. Одну склянку вона простягла йому.

    – А ти? Прислуги немає, у домі повна тиша, і ти сидиш тут на самоті.

    – Міс Сальваторе.

    – Шанель, можна просто Шанель.

    Хлопець узяв алкоголь, але не збирався пити. Дівчина зробила пару ковтків, спираючись на стіл. Незрозуміло, що подіяло на Маркуса, але він з неприхованою цікавістю розглядав дівчину. Та була як з голочки (в іншому нічого нового). На дивані лежала шуба від Versace, яку вона кинула туди, коли заходила, ну і сукня тілесного кольору в підлогу з відкритою спиною.

    – Шанель, чого ти хочеш?

    – Я така очевидна.

    Дівчина зробила ще один ковток і потім наблизилася до молодого чоловіка, залишаючи менше сантиметра між ними.

    – Може, я просто хочу затягти собі в ліжко молодого Гілберта.

    – Я прошу. Що тобі потрібно?

    – Який ти нудний, Маркусе. Гаразд. Хосок щось думає. Я хочу знати, що він збирається зробити з цією овець, не дивись на мене так. Та я все знаю, а як інакше?

    Вона провела кінчиками пальців по шиї парубка, переходячи на чорний випрасуваний костюм.

    – Ну ж, попліткуй зі мною.

    – Я особливо нічого не знаю, але я забирав кільце з карти днями.

    – Невже він зробить пропозицію, так рано.

    Вона уважно дивилася на зміну емоцій

    – Потім він зачепить дитину.

    Брюнет хотів щось додати, але його перебили, кладучи палець на його губи.

    – І лишить усе йому, а дівчаток на виховання овечки.

    – Звідки ти..?

    -Я підслухувала, але це ж залишиться між нами? Не думаю, що Хо зрадіє, коли дізнається, що ти мені розповів і що ти, в принципі, щось мені розповів.

    Почувся звук із передпокою, хтось відчинив двері. Гілберту довелося швидко зачинити двері до кабінету.

    – Схоже ми проведемо разом ще пару годин, поки вони, хоча б, не підуть трахатись.

    ***

    -І залишить все йому, а дівчаток на виховання овечки.

    – Звідки ти..?

    -Я підслуховувала, але це ж залишиться між нами? Не думаю, що Хо зрадіє, коли дізнається, що ти мені розповів і що ти, в принципі, щось мені розповів.

    Почувся звук із передпокою, хтось відчинив двері. Гілберту довелося швидко зачинити двері до кабінету.

    – Схоже ми проведемо разом ще пару годин, поки вони, хоча б, не підуть трахатись.

    – Ти вперше привів мене до себе додому, я навіть не знала, що тут так розкішно.

    – Я хотів тебе дещо з ким познайомити, але схоже вони вже сплять.

    – Хто?

    Дівчина майстерно вдала, що вона не розуміє про кого мова. Чоловік жестом показав іти за ним. Він пройшов коридором і відкрив одну з кімнат – це була дитяча. Простора з двома ліжками, які мали включені нічники; вони висвітлювали верхівки дівчаток років семи.

    – це Скарлет і Шарлотта, мої доньки.

    – А їхня мати?

    – Померла під час пологів.

    – Вибач, я не повинна була. Це й не моя справа.

    – Ні, все нормально, ходімо.

    Він зачинив двері та провів дівчину в їдальню, де посадив за стіл.

    – Софі, ти найпрекрасніше що трапилося в моєму житті за останні сім років і, можливо, я поспішаю.. Але таких почуттів я не відчував, мені здається, ніколи, і, незважаючи на наше зовсім не довге знайомство, я хочу прожити з тобою все життя. Тому, Софі..

    Він дістав із кишені бордову оксамитову коробочку і став на коліно.

    – Ти станеш моєю дружиною?

     

    0 Коментарів