Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Фентезі
    Мітки: Янголи
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Дізнавшись, хто саме стане наступним головним, янголи спочатку дивувались такому вибору Думаїла, але коли Лінда та Ліам почали керувати ангельським світом, то всі зрозуміли, що все ж таки найстарший прийняв правильне рішення.

    Друзі спочатку не вірили та не визнавали свій новий статус, адже вони лише декілька років на небесах і тепер вони повинні керувати цим світом. Але завдяки підтримці янголів вони не відмовились від посади і зараз активно впроваджують нові закони, які розвивають ангельській світ.

    Після наради, 10 років тому, Думаїл покликав на приватну бесіду Ліама. Він вирішив розкрити ще одну таємницю.

    – Ліаме, зайди, будь ласка, поки що ще у мій кабінет, – з посмішкою на обличчі сказав найстаріший.

    Думаїл довго думав як розпочати розмову.

    – Ліаме, є ще одне про, що ти повинен знати! Я твій дідусь.

    – Що? – тихо запитав хлопець. – Мій дідусь помер ще до мого народження, тобто 14 років тому, а Вам набагато більше.

    – Так, але у янголів час йде швидше – відказав Думаїл.

    – Але як таке можливе? Ви ж янгол!

    – Коли мій тато назначив мене головним, то з’явилась здібність ховати свої крила і ставати схожими на звичайних людей, – промовив найстаріший. – Я довгий час був янголом-охоронцем твоє бабусі і не повіриш, але я закохався. Після народження твоє матері я зник, адже рано чи пізно всі б дізналися, а в ангельському світі за це карають. Тому я пішов і не повернувся для того, щоб зберегти собі та мої родині життя.

    – Тобто моя мама теж янгол? – запитав Ліам.

    – Ні, янголами в нашій родині можуть ставати лише чоловіки, тому тепер ти тут.

    – Це… Я не знаю, що сказати, – пошепки відказав хлопець.

    – Я розумію тебе, але цим зізнанням я лише хотів сказати тобі, що ти не просто обраний, як Лінда, а ти за своєю природою – янгол. І це дає тобі більше сил та переваг ніж іншим.

    Після цієї розмови Ліам дуже довго розмірковував, але все ж таки зміг пробачити дідуся!

     

    0 Коментарів