Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

     

    1. Колись увечері 30 квітня, дівчата вирішили зробити план ,так як 1 травня у них була екскурсія з класом. Тому дівчатка, які любили набити собі животи, дуже чекали цього дня..Тому, що там був запланований солодкий стіл. Ніч пройшла, і настав перший день квітня. Всі дівчатка збиралися в музей, але тільки Соня з Євою спізнились, ну, як завжди. У музеї Орині було не цікаво , тому що там вона вже була, але і дівчатка які бачили цей музей вперше були не здивовані. Тому, коли екскурсія скінчилась, дівчатка пішли на прогулянку. Поки вони були в музеї, вони думали про те, куди вони підуть після нього, і на думку спало кіно. Була  третя година дня. Дівчатка зателефонували своїм батькам, і сказали що підуть у кіно.Оринина мама сказала, що вони з мамою Соні гуляють, і щоб вони швидше йшли додому. Орина була сусідкою Соні, вони дружили до 6 років, але Орині довелося переїхати до Маріуполя. І зараз вони з чистої випадковості, знову виявилася сусідами. Потім Єва сказала в неї танці, і пішла своєю дорогою. Нічого не залишалося, тому Марічка з Машею купили квитки і попкорн, сіли на свої місця останнього ряду. Це був якийсь романтичний фільм, під кінець якого Маша навіть заплакала.
     

    0 Коментарів

    Note