Фанфіки українською мовою

    Глава 12

    Одного разу Шінсо прийшла ідея, перевірити як працює його здібність, на перерві Шінсо і Мономо пішли до переодягальні. 

    — Візьми у мене здібність,я хочу дізнатися як вона спрацює на мені. 

    Мономо зробив як сказав Шінсо. Взяв дівчачу форму. 

    — Вдягни цю форму,яку я тобі дав.

    Шінсо вдягнув навіть до кінця не, розуміючи, що він робить. Мономо захоплено роздивився і зайшов з ним до туалету, він наказав. 

    — Зніми труси і нахилися задом до мене. 

    Шінсо зробив за наказом, Мономо знав, що його здібність працює лише 15 хвилин,тому поспішав, у нього всередині були мурашки від ризику і від того, як це все гаряче. Мономо прибрав спідницю, обережно пальцями вставив в зад маленьку віброкулю і всміхнувся. 

    — Тепер вдягни назад і підемо на урок. 

    Хлопець, вже почав розуміти, що відбувається, але не міг нічого зробити лишнього, Мономо привів його у клас і сів разом з ним за парту, це мав бути зведений урок для двох класів, який мав вести Айзава. Мономо, просто кричав всередині від того, що він робить з Шінсо. Всі здивовано дивилися на Шінсо, учні перешіптувалися, деякі сміялися. І тут Мономо увімкнув невелику вібрацію всередині Шінсо, хлопчина глянув на Мономо і прийшов в себе. Він побачив в чому він вдягнений і відчув усередині вібрацію. Він поклав голову на парту. 

    — Падлюка! 

    Він зжав ноги, почався урок. Шінсо глянув на Мономо. 

    — Вимкни. Я не хочу. 

    Але той всміхнувся і підвищив вібрацію. Шінсо зжав зуби і скрутився. Йому було нібито і приємно, але соромно. Він лежав на парті. Айзава помітив, що щось відбувається, хоча це була парта далеко від нього.  

    — Мономо, чим ти граєшся? Покажи мені.  

    Мономо встав і показав пульт. 

    — Це просто антистрес, він ні до чого не підключений. Він покрутив збільшив, зменшив вібрацію, Шінсо прижався в парту. 

    — Добре, неси мені цей антистрес, я знаю, що це, не дурний. 

    Мономо підвівся і приніс Айзаві, той вимкнув вібрацію. І Шінсо видихнув. 

    — Після урока буде розмова з вами. Дурники. Сідай Мономо. 

    Після уроку Айзава підійшов до хлопців. 

    — Ви з глузду з‘їхали цим займатися на уроці?! Ви мене не поважаєте?!

    Мономо нахилив голову, Шінсо не підіймав очі, йому було соромно і противно, з очей полилися сльози. 

    Мономо підняв голову. 

    — Не лайте, Шінсо, це я винен. Він захотів дізнатися, як працює його здібність, і я нею змусив його зробити таке. 

    Айзава зітхнув і глянув на Шінсо. 

    — Сину, це правда? 

    Шінсо підняв заплакані очі. 

    — Так, тату, я прийшов в себе, коли вже був у класі в цьому. Вибач, тату, я тебе дуже поважаю. Але я не знав, що він таке зробить. 

    Айзава розгнівався, його очі палали. 

    — Мономо! Ти розумієш, що це зґвалтування?! Він не давав згоди на це! Мономо, ти зруйнував мою довіру, і довіру мого сина думаю теж. Зараз я не підтримую ваші стосунки. Я не знаю як ти будеш виправлятися в наших очах. 

    Мономо глянув на Шінсо, але той відвернувся. 

    — Мономо, з тобою розмова закінчена, якщо мене не поважаєш, то не ходи, до мене на уроки! Ти звільнений з моїх уроків. Мені однаково, як ти будеш писати тепер екзамени. 

    Мономо зітхнув і вийшов. Шінсо підняв очі на Айзаву. 

    — Тато, вибач, мені треба перевдягнутися. 

    Айзава зітхнув. 

    — Не бійся, я тебе проведу. 

    Айзава провів Шінсо до роздягальні, але там він побачив Мономо, який просто сидів і різав собі все на світі. Айзава підбіг до нього і вихопив ніж. 

    — Ти що, вмерти вирішив?! 

    — Так! Дайте мені вмерти, не хочу жити без Шінсо! 

    Шінсо підійшов обійняв Мономо і поцілував його в губи. 

    — Я тебе не кину, але ти будеш наказаний.

    — Шінсо, ти впевнений, що хочеш з ним бути? Він зараз маніпулює тобою? 

    Прошепотів Шінсо на вухо. 

    — Тату, я його кохаю, можеш вийти, і покликати медсестру. Потім вирішимо, що робити, з його ментальним здоров’ям. 

    Айзава зітхнув, але вийшов. Шінсо роздягнувся. 

    — А тепер розумнику, витягуй з мене цю штуку! 

    Шінсо підійшов і повернувся до Мономо, той обережно витягнув. Фіолетововолосий видихнув і доодягнувся. Зайшла медсестра вона поцілувала хлопця одразу все вилікувавши. Айзава зітхнув. 

    — Два бовдури, вирішуйте самі як будете робити. Мономо можеш на уроки завтра не приходити.

    Медсестра вийшла.

    Мономо підійшов і впав на коліна перед Айзавою. 

    — Пане, вибачте, я вас дуже поважаю, можу зробити все, що накажете, але дайте мені лишитися з вашим сином. 

    — Чи лишаєшся ти з Шінсо, вирішує він. Щодо уроків я подумаю, але в будь якому разі тобі треба буде до психолога, походиш після уроків, це безкоштовно. 

    Айзава зітхнув і вийшов. Мономо схопився на ноги і підійшов до Шінсо. Він став перед ним на коліна. 

    — Вибач, мене коханий, я дурний, я не мав права таке робити. 

    Шінсо зітхнув. 

    — Отже, Мономо, ти будеш спати на дивані у нас в кімнаті, будеш моєю собачкою на побігушках. А до психолога підеш до того, що і я ходив. 

    Мономо зітхнув і кивнув більше йому нічого не лишалося робити. Невдовзі, вони прийшли до кімнати. Шінсо всміхнувся. 

    — А хочеш я тобі влаштую теж саме, що і ти мені? Хоча ні на мене дивилося купу людей, а на тебе ніхто, ти сволоч! 

    Шінсо упав лицем на ліжко і плакав. Мономо підійшов, ніжно обійняв. 

    — Вибач мене, мені чомусь здавалося, що це весело… 

    — Весело?! Тобто ти мене осоромив перед всіма, в мене і зад ще болить, а тобі весело?!

    — Вибач, мене, благаю, я зроблю все. 

    Шінсо зітхнув. 

    — Сідай, роби домашнє за обидвох, 

    бовдуре. Нам обидвом психолог тепер треба. 

    Мономо сів за стіл і мовчки, на диво, робив домашнє, хлопчина був засмучений, він відчував себе винним у всьому. У нього з очей капнула сльоза. Шінсо підійшов і погладив Мономо по голові. Сів поруч і обіняв притулився до грудей і теж заплакав. Так, вони сиділи і плакали. Мономо прижимав до себе Шінсо, але не міг його заспокоїти. 

    — Вибач, коханий. 

    Хлопчина цілував його руки, голову, тіло. Шінсо всміхнувся. 

    — Хочеш спати зі мною тоді проси вибачення, на колінах, відсмоктуючи мій прутень. 

    Хлопчина спустився на коліна, розстібнув ширінку коханого. Шінсо задумався. 

    — Ні , знаєш так не цікаво, роздягнися, це перше, друге, дай мені оту штуку, що ти мені в зад засосував. 

    Мономо зітхнув, встав слухняно роздягнувся і дістав з кишені вібратор і простягнув Шінсо, тай взяв. 

    — Ну, що ж повертай зад, як зручно, будемо, це вставляти у тебе, мій красунчику. 

    Мономо розвернувся задом до Шінсо і став на четвереньки, вигнувши спинку і задрав зад. Шінсо провів вібратором по спині і почав його вставляти в зад. 

    — Мхааааа, глибше. 

    Шінсо різко глибоко впихнув. Мономо видихнув. Шінсо розвернув його до себе передом взяв серіпки і защепив соски Мономо, хлопець простогнав, Шінсо всміхнувся і підсунув його до прутня. 

    — Тепер смокчи!

    Мономо взяв до рота прутня і почав ніжно повільно його смоктати, Шінсо пхикнув і увімкнув Мономо вібратор на половину. 

    — Швидше, сучко!

    Мономо прискорився язиком, працював ротом . Шінсо підвищив вібрацію і гладив Мономо по голові. Мономо активно смоктав Шінсо, Шінсо поставив на максимум, насолоджуючись діями партнера. 

    — Мхааа, твій язичок, добре працює я кінчаю. 

    Врешті, решт хлопець випустив живчик тому у рота, а Мономо — на підлогу. Шінсо взяв на руки Мономо і поклав його на ліжко, вийняв з нього вібратор і зняв з сосків скрепки. Мономо видихнув. 

    — Дякую… 

    Він скрутився клубком і заплющив очі. Шінсо його вкрив, дороздягнувся сам і ліг поруч. Мономо, як песик, розціловував обличчя коханого. Шінсо всміхався, невдовзі вони заснули.

     

    0 Коментарів