Фанфіки українською мовою

    А почнімо традиційно цю частину, а саме як починаються всі фанфики?) Ха, наївно)
    Ітак що ми бачимо, а бачимо ми як одна тендітна довга ніжка лежить на мужньому торсі, трішки вище на грудях парубка лежить рука, ой йо наші дітки вже прокидаються, тому довго обзор робити не будемо, бо дадуть автору триндиJ.
    Ангел:ммм, сонечко, не рухайся
    Стас : пупс, нам треба вставати
    Ангел: сильно треба?
    Стас: давай давай киця підіймай своє апетитне тіло з мене;), або з’їм його
    Ангел:ммм, а мені такий початок дня вже подобається)*грайливо провела ніжкою по торсу парубка* в тебе такий міцний прес… Може повторимо ніч?)
    Стас: хах, а я не проти Ангелок),але ніжку від мене все-таки прибери мені треба телефон знайти
    Ангел:знову тікаєш від мене, знову робота вище за все.Ким ти хоча б працюєш?
    Стас: воу воу краля спокійніше) А моя професія поки залишиться таємницею
    Ангел: ну як я і думала, знову метушня і таємниці, може тебе ще й не Станіслав Шугаєв звати? Або може ти взагалі біловолосий, але фарбуєшся в шатена.М?!
    Стас: крихітко, не заводься це погано для твоєї нервової сис… Ауч
    Ангел: що не сподобався удар подушкою? Ого
    Поки наша парочка з’ясовувала свої стосунки, подивімося що ж зараз коїться в ОСА?
    Гудуть сирени, купа поліційних машин, мигалки. Типовий початок любого детективного роману, але підійдімо ближче. В атмосфері аж тхне запахом смерті та крові. Цією жагучою і тягучою рідиною бордового кольору… Стіни були всі нею заплямовані. Стіни були мовчазним доказом звірського вбивства, але в той самий час прекрасного… Дівчина була прикута кайданами до батарей знову схилена в покірному положенні, червоний павук був наче прикрасою дівчини, маленький, а такий символічний… Коліна дівчини були вимащені в червоних блискітках, проте дещо було нетипове для нашого вбивці. Очі – дзеркало нашої живої душі, тільки вони можуть показати буяння емоцій на лиці, можуть відбивати промені сонця в собі, є ідентифікатором нашої особистості. Дівчина біловолоса, навіть більше жінка 28 років, спортивної статури, хмм так когось нагадує за описом. Вбита була вдягнена в чорно-білу блузку довжиною аж до попереку. Ви не помилились у своїх здогадках) Так, сьогоднішньою жертвою була капітан Влада Берізка. Вся команда Оси дивилась на місце злочину і не могло навіть поворушитись, першою від шоку відійшла Капітан Червона. Катя взяла під руку Тараса і вивела його на вулицю подихати повітрям. Його очі не віддавали тим блиском і жагою до життя як раніше, він жив заради неї, заради їх побачень, їх обіймів та завдяки її «Так». Все вірно ця пара була заручена і вже скоро вони мали одружитись, вже скоро вони мали почути топіт маленьких ніжок і щирий дитячий сміх. Ох як же вони були закохані, це бачили всі їх очі вони горіли дивлячись один на одного, їх очі ніби казали оточенню що саме це кохання справжнє.Сумно тільки що їх кохання забрав психопат. До речі, а все ж таки хто такі психопати? Всі ми уявляємо якогось божевільного чоловіка з шаленими очима, проте це не завжди так. Існує соціальна ідея ідентифікації вбивства за наявності психопатології. Однак у цілому це не так. Зазвичай більшість вбивств викликані люди вважали психічно здоровими, бувши одними з найбільш частих злочинів ненависті, злочинів пристрасті або пов’язаних з економічними чи ресурсними аспектами. Виняток можна знайти в серійних вбивцях, які, як правило, страждають від екстремальної психопатії, соціопатії або різних розладів, які змінюють сприйняття реальності. Тож поговоримо про серійних вбивств. Термін «серійний вбивця» укорінено в науковій термінології в 1976 і вперше застосовано для опису особистості Теда Банді. Більшість досліджень показують, що маніяк-убивця починає формуватися в ранньому віці. Садистські нахили присутні вже в ранньому дитинстві, оскільки жорстокість обумовлена не тільки несприятливою обстановкою в сім’ї, як заведено вважати, але й, як недавно з’ясували вчені, генетичною схильністю. Медики та криміналісти поділяють думку, що в особистостей з нестійкою психікою збільшується агресивність навесні й восени, тим самим маніякам властива сезонність, коли вони активізують свою діяльність. Проте наш вбивця любить кров, як ми всі знаємо шия це є місцем знаходження вен та артерій, а також звідти йде найсильніший запах тіла. Чому ж наш вбивця так не хоче по банальному перерізати сонну артерію і закінчити всю цю справу? Серійні вбивці, психопати, шизофреники так все ж таки що в них за плани думки, чим вони керуються? Але перейдемо краще до емоційного стану Тараса. Його сенс життя вмер, разом з тілом і життям Берізки й канув в небуття сам він. Як би сильно ми не хотіли, але смерть коханої або коханого залишить відбиток на кожному з нас, а особливо на серці й в душі.
    Катя: Тарас я тобі щиро співчуваю, я знаю як дорога вона тобі була. Послухай тільки-но час лікує тобі треба тільки перетерпіти весь цей період
    Тарас: який до біса час лікує?!? Катю ти ж знаєш що це не так. З її смертю і моя душа канула в небуття.
    Катя: Так, але тобі треба зібратись, щоб знайти цього звіра і відправити за ґрати
    Тарас: Ти права, але я не зможу з вами обшукувати місце злочину де померла Влада… Вибач.
    Катя: окей йди відпочивай. До речі ти не знаєш де Стас? Ми до нього додзвонитись не можемо..
    Тарас: не знаю
    Що ж вернемось до парочки. Ауч в мене попало щось. Це що шампунь???
    т/і: стій скотиняка
    Стас: Ангел зупинись.Богом тебе прошу. Ну куплю я тобі нову каву
    Т/і: ладно. І ось твій телефон поки бігали знайшла
    Стас: бляяяя тут куча пропущених від всіх…
    Стас: Алло Кетрін ти дзвонила?
    Катя: Владу знайшли вбитою причому від рук нашого вбивці
    Стас: Як? Що??
    Т/і: Кетрін? Це Хто?
    Стас: відчепись не до тебе зараз
    Катя: ти з ким там балакаєш? У нашого пупса Стасіка з’явилась дівчина))) Але ось щодо вбивці ми знайшли велику рану на голові у Влади можливо Арахна стукнув її чимось тяжким по тім’яній кістці, очі професійно вирізані.
    Стас: буду за 5 хвилин там. Тараса звідти вивели?
    Катя: так, все чекаємо.
    Стас: Сорі повинен бігти.
    Ангел: йди до своєї Кетрін))

    Через 15 хвилин хлопець вже був на місці злочину. Місці де вбили його подругу та кохану його найкращого друга. Вся кімната була заповнена запахом смерті та співчуттям, горем і несказанністю слів. Як професіонал він виявив солодкий запах мигдалю, що є свідком що дівчину отруїли, проте точніше за це скаже експертиза, кров хоч і була бордового кольору, проте щось його бентежило в ній. За годину всі закінчили обшукувати місце злочину, дані на експертизу були відправлені. Проте на обличчях всіх читалось єдина фраза і була вона не доброзичливого характеру. З цього моменту для них ця справа стала особистою і справою помсти за свою колегу, дівчину та подругу.

     

    0 Коментарів