Фанфіки українською мовою

    До Нового Року залишається 3 години 30 хвилин.

    Нікі увімкнув новорічну пісню і натхненно їй підспівував. У той момент, коли він дійшов до приспіву, пролунав телефонний дзвінок, дзвонили Рене. Нікі відразу поставив музику на паузу, припускаючи, що якщо це Міньярд, він може отримати за зайвий шум на фоні.

    – Як зникли? – У шоці запитує Рене.

    Нікі схоплюється з дивана і, широко розплющивши очі, витріщається на дівчину. Миттєво з кухні виходять Ден та Елісон. Їхні обличчя дуже схвильовані.

    – Це Ендрю?

    Рене обережно киває, продовжуючи слухати злого Міньярда.

    – Дай мені, я з ним поговорю.

    Рене передає трубку капітанові. Нікі від хвилювання перекачується з ноги на ногу, а Елісон, одягнувши маску спокою, чекає.

    – Ви дзвонили тренеру? Ні? Тож зателефонуйте, раптом він їх злякав, і вони вже на шляху до нас. І Еббі наберіть. Так. Так. Не гнівайся. Чекаємо.

    Ден кладе трубку, і в кімнаті повисає тяжке мовчання.

    – Що трапилося? – Нарешті не витримує Нікі.

     

    До Нового Року залишається 3 години 20 хвилин.

    Їх не має в «Лисячій Норі».

     

    До Нового Року залишається 3 години 15 хвилин.

    Ваймак та Еббі навіть не здогадуються, де вони.

     

    До Нового Року залишається 3 години.

    Ніхто не знає, де вони.

     

    До Нового Року залишається 2 години.

    Ендрю, Ніл та Кевін повернулися до гуртожитку. Майже всі були в зборі, не вистачало тільки двох лисят і Аарона з Кейтлін, які повинні були підійти незабаром.

    Ендрю, як загнаний звір, ходив кімнатою, мозоля очі оточуючим. Ніхто не наважувався зробити йому зауваження.

    Він думав, що вб’є їх своїми руками, коли знайде. Коли, а не якщо.

    Ніл мовчки сидів на підлозі та дивився у порожнечу. З того моменту, як стало ясно, що немає жодних новин, він не вимовив жодного слова.

    Іноді Міньярд зупинявся, переглядався з Джостеном і продовжував намотувати кола. Здавалося, вони розмовляють без слів.

    Кевін обдзвонив усіх, кого міг, з ким вони могли контактувати: Жан сказав, що Ліна писала йому, щоб дізнатися, чи не хоче він приєднатися до них сьогодні, але той вже мав плани на цю ніч. Джеремі сказав те саме, уточнивши, що цю ніч проведе з Жаном. Тея, якій Дей все ж таки зателефонував, турбуючись о двох нещастях, ні сном ні духом про них.

    Він уже думав звернутися безпосередньо до Ічіро, але це могло обернутися катастрофою: послуга за послугу, яку вони не зможуть надати у відповідь.

    Ендрю та Ніл не стали ризикувати ще сильніше. Якщо вони не з’являться протягом наступних годин, то вони підуть до поліції або відразу до ФБР, благо зв’язку є.

    Лиси могли лише чекати, поглядаючи на годинник.

    Нікі від нервів смикав то кофту, то грався телефоном, він також намагався зателефонувати Еріку, але той був зайнятий і не міг підняти трубку.

    Атмосфера давила.

    Вони знову не могли нічого зробити, їм доводилося лише чекати.

     

    0 Коментарів