Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Кожен захід сонця який я зустрічала без тебе, ніколи не зрівняється з тими які я зустрічала з тобою, кожна хвилина життя проведена на самоті, нізащо на світі, ніколи не зрівняється з тими які я проводила поряд з твоїми геліодоровими галактиками і нестямними зірками. Моє життя поділяється на до відсутності тебе в ньому і твоєї присутності в тому, що вже повністю належить тобі.
    Немає такого слова, щоб описати як я відчуваю те, коли ти поряд і немає такого слова, щоб описати мого стану коли тебе поряд немає, ти та від кого я так залежна, ти єдина хто дарує мені весь спектр емоцій в моєму бутті. Ти та сама, від якої я ніколи не зможу відмовитись і примусити тебе бути поряд зі мною, марнувати твоє красиве життя, твою кожну найціннішу секунду, теж не зможу.
    Ти та, хто робить мене живою, повноцінною, та хто змушує моє серце битися і та хто стала моїм безумовним рефлексом. Ти невід’ємна часточка мого існування, та хто робить цей гнилий світ живим, ти той самий мій цілий всесвіт.
    Я хочу присвяти кожну зірку, що палає на небі щоночі, кожен схід місяця, кожне народження нової галктики кожну частинку нескінченності, я хочу, щоб все належало тобі, все до єдиної молекули і атома, до кожної живої душі, щоб і моя мізерна сутність була повністю твоя .
    Моя нестямна, не дай мені померти, поки не пізнаю тебе повністю, не дай мені потонути, не дай захлинутись, не дай задихнутись, змушуй моє серце битися, якщо потрібно вдихни в мою душу життя, побий мене, викинь в річку втопи в озері, у морі, в маріанській впадині, перепробуй все, але просто не дай мені залишити цей світ і тебе одну у ньому.
    Прошу, будь завжди поряд, нікуди не зникай, ніколи не роби так, як роблю я, ніколи не сумнівайся в собі ти все зможеш, ніколи навіть думки не допускай про те, що ти якась не така, що в тобі щось не так, ти єдина кого я можу назвати ідеальною, кожен кілометр твоєї зовнішності бездоганний ти занадто красива для того, де ти зараз живеш ти понад усі норми краси ти понад усе у всьому, ти вище всього, ти твориня мого існування, ти не моя але я твоя .
    Я віддам своє жалюгідне існування лише заради того, щоб ти була нескінченною, щоб ти пізнала все крім того, що завдасть тобі болю і горя.
    Ти моя нестямна, якою я хочу заповнити діри в моєму серці і яку я так до нескінченності нестямно. Люблю

     

    0 Коментарів