Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids

     

    – Тільки повернись, будь ласка, додому. – Шепоче, вже востаннє Мінхо, коли тримає Хьонджина за руку. Холодні пальці сплітаються між собою, а тремтіння передається від одного до іншого. Хван цілує його, м’якими холодними губами, а солоні сльози Лі, поколюють на губах.

     

    – Я повернусь, тільки чекай мене. – Блондин міцно обіймає старшого. Він дає Мінхо востаннє насолодитися квітковим запахом його волосся, дає востаннє відчути як б’ються в одному ритмі їхні серця і повільно, але впевнено, не обертаючись, іде. Іде до лісу, туди, в темряву і невідомість, відчуваючи на собі пронизливий погляд пари темних, коханих очей.

     

    Трава під його ногами шарудить і він згадує, як, ще дітьми, бігали по ній з Мінхо. Вони любили бігти так довго, поки є сили, поки повітря не закінчиться в легенях, а ноги не почнуть боліти. І тоді вони падали на вологу траву, забруднюючи, зазвичай, білі сорочки і просто лежали так. Горло боліло від нестачі повітря, а ноги тремтіли, поки вони голосно сміялись і дихали, насолоджуючись життям, насолоджуючись природою і часом, який можуть провести один з одним.

     

    Хван усміхається від власних спогадів, підіймає голову вгору, дивиться на яскраво-блакитне небо, по якому, немов ті кораблики, пливуть маленькі білі хмарки. Вони завжди розглядали їх, лежачи на траві, іноді навіть сперечалися, бо коник насправді схожий на котика, а ось та жабка вдалині, більше нагадує будинок. Під таким самим блакитним небом Мінхо вперше поцілував його. Хван і досі пам’ятає вагу чужого тіла на своєму і губи, що так обережно і невпевнено торкнулися його губ. Він пам’ятає очі, що світилися яскравіше за літнє сонце, коли Лі розірвав поцілунок і просто дивився на нього, наче кошеня.

     

    Дерева трохи похитуються від вітру, а шуршання листя нагадує тихий шепіт. Ліс говорить із ним. Говорить, невідомою йому мовою, але такою рідною і ніжною, як їх перше “я кохаю тебе”, що прозвучало під зоряним небом, коли вони разом палили, ховаючись від дорослих в кущах. Палити вони обидва, до речі, так і не перестали, як і кохати один одного. Ліс зачаровує Хьонджина так само, як зваблював і зачаровував Мінхо в його ліжку, а коли Хван торкається листя невідомого йому куща, то відчуває таке ж тепло і ніжність, як від дотиків Лі.

     

    Він не відчуває більше болю, не відчуває страху. Ліс зачаровує його, Ліс забирає в свої теплі, домашні обійми. Серед дерев потихеньку починають з’являтися його мешканці. Маленьке створіння, схоже на дике кошеня, бігає довкола його ніг, поки струнка дівчина-дріада веде Хвана кудись вглиб Лісу, туди, де ніколи не бувають люди. Дерев стає більше, а трава вже шарудить не так приємно. Її шелест стає гучнішим, але його перекрикують птахи, яких Хван не може розгледіти, але чує. Вони допомагають Лісу. Вони теж щось шепочуть, співають, розповідають хлопцю якусь історію, заглушаючи спогади, а перед його очима з’являється біле світло кожного разу, коли він намагається згадати обличчя коханого. Хвана затягує в лісовий світ з кінцями, він намагається не піддаватись, але серце веде його за дріадою далі. Навіть, коли дерев стає так багато, що гілки ненароком б’ють його по обличчю, залишаючи яскраво-червоні подряпини, рвучи на частини його одяг. Хьоджин все ще впевнено йде, без краплі сумніву. Він не боїться. Він тримає в голові лише одне. Він пообіцяв Мінхо повернутися додому.

     

    Серце його починає битися швидше, коли на великій галявині, невидимі музики починають грати на сопілках. Хван танцює, віддаючи себе всього танцю, забувається на якийсь час, що, триває, неначе вічність. Він не знає де його одежа і взуття, йому в принципі все одно, поки його шкіру гріють теплі сонячні промені, а трава під його ногами м’яка. Лісові мавки співають йому пісні, дивні, дикі пісні, що нагадують спів Мінхо в ті ночі, коли Хьонджин не міг заснути. Лі гладив його по голові, перебираючи пальцями біле волосся і співав колискові, що співала йому самому ще прабабуся. Хван крутиться в танці, збиваючи ноги, як тоді, в дитинстві, і голосно сміється. Він вдома. Він вдома, в Лісі, що так довго чекав на його повернення. Він хоче залишитися тут назавжди, хоче ніколи не полишати  це місце, але він пообіцяв Мінхо, що повернеться додому. Хван лишається в Лісі на деякий час, він не дуже добре пам’ятає, як опинився тут, але йому це і не треба. Вони бігають разом з мавками, граючи в жмурки, плетуть з русалками коси і іноді забавляються разом з Блудом, коли той знаходить чергову красуню, що губиться в Лісі і його очах. Хьонджин стає частиною цієї дикої природи, він стає одним із них. Він спокушає, ховається від людей і живе разом з ними, разом з цією великою лісовою родиною, що здається йому найріднішою.

     

    Хьонджинові здається, що пройшло не так багато часу, перш ніж Ліс дозволяє йому вийти за межі. Він біжить додому стрімголов, не думаючи більше ні про що, окрім теплих рук коханого, він уявляє, як побачить його, зацілує і заобіймає, як разом вони будуть пити чай на ганку і курити самокрутки. Хван буде розповідати історії з Лісу, а Мінхо, як завжди хитро і ніжно усміхатиметься. А потім, потім Хьонджин скаже йому що кохає і покличе з собою. Він біжить, так швидко, що в легенях пече, але, в нього немає часу на відпочинок. Він, чомусь, взагалі губить оте відчуття і розуміння часу, коли нарешті добігає до хати, такої рідної великої хати, де, чомусь пусто. Хван заходить всередину і відчуває тільки рідний запах карамелі і свічок, відчуває запах шоколаду, яким завжди пахнув Мінхо. Цей запах скрізь, ним пронизаний кожний куточок в будинку, але, самого Лі немає ніде. Хван шукає його скрізь, а втомившись, просто чекає. Роздивляється старі іграшки, фотографії, їх з Мінхо малюнки. За декілька днів Лі не з’являється, а в хаті все ще пусто. Пусто скрізь, пусто в серці Хьонджина, пусто в його голові.

     

    Краплі дощу боляче б’ють по його шкірі, коли він повертається до лісу, злий і змучений. Він готовий забути про коханого навіки, коли його різко хапають за руку.

     

    – Стій. – Рідний голос приємною мелодією розливається у вухах, а тепло рідних рук обпалює. Хван обертається, щоб вперше за довгий час поглянути в темні, кохані очі.

     

    – Що ти робиш тут? – Тиша. У відповідь лише тиша, шелест листя і тихе дихання. Мінхо міцно обіймає його, шморгаючи носом, притискає до себе так сильно, що, здається, може зламати кістки.

     

    – Я прийшов по тебе. – Шепоче Лі на вухо, а дихання його холодне, навіть крижане.

     

    – Навіщо? Ти ж обіцяв чекати, коли я повернусь додому. – В повній тиші ці слова звучать якось занадто голосно і занадто боляче для обох.

     

    – Я чекав, Хьонджин, довго чекав. Тебе не було цілу вічність. Тож тепер я йду, я прийшов щоб знайти тебе і попрощатись. – Хьонджин відштовхує його різко, хоча й хоче притиснути до себе і не відпускати. Він знає відповіді на всі питання, але все одно з його вуст зривається те дурне, таке не потрібне зараз “В сенсі йдеш, куди?”

     

    – Ти знаєш куди, любий. Я теж повертаюсь додому. Ти знаєш, що я буду з тобою поряд, завжди. І буду чекати на тебе там, вдома. – Він не встигає навіть видихнути, коли Хван різко хапає його за руки і цілує. Цілує жадібно і дико, цілує справді востаннє. Їм не потрібні більше слова чи пояснення, замість цього всі їхні почуття в цьому поцілунку, вологому, через змішані сльози, але такому теплому. Мінхо розриває нарешті поцілунок, ще довго тримає Хвана за руку і теж йде. Вони розходяться в різні сторони, кожний до себе додому, знаючи, що все одно будуть разом.

     

    Мінхо гріє обличчя Хьонджина кожного, навіть найхолоднішого дня, бігаючи по його щоках разом з іншими сонячними зайчиками, а Хван дивиться на нього з лісу і танцює найкращі танці, тільки для нього. Мінхо чекає на нього вдома і в цей раз, Хьонджин точно повернеться до нього.

     

    0 Коментарів