Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Для повної атмосфери раджу слухати Trance – Travis Scott

     

    Женя прокинувся швидше, ніж Спартак, тому ще довго розглядав спокійне і сонне лице свого коханого, накачане тіло і малюнки на ньому. Він відчув, що його член стає твердішим. «Ну ніі, тільки не зараз», проте, зараз Женьою керувало бажання, а не мозок. «Який він сексуальний, і тільки мій.» подумав Женя. «А якщо.. ну він ж не буде проти, я сподіваюсь»

     

    Женя тихенько і акуратно зповз з ліжка, підповз ближче до Спартакового члена, акуратно відсунув ковдру, трішки зпустив труси.
    Перед ним був довгий, трохи товстий член. «Трясця, який він гарний».

    Женя хотів вже братися до члена, коли раптом почув:

    — Що це ти там зібрався робити?- почулося десь зверху.

    Він помало перевів погляд вгору, і побачив усміхнене і трохи заспане лице Спартака.

    — Не хочеш? – з хтивою усмішкою запитав Женя.

    — Хочу, продовжуй. – відповів Спартак.

    Довго не думаючи, шатен провів язиком по почервонілій голівці. Спартак поклав свою руку Жені на голову, трохи стискаючи, але не боляче.

    Женя провів язиком від кореня до голівки, залишаючи мокрий слід. Трішки піддався вперед, аби поцілувати прес. Спартак почав шипіти:

    — Ну Женька..

    — Не так швидко, любий. – Женя проводить доріжку з поцілунків від пресу до сосків. Цілує один, трішки прикусує, знову чує шипіння десь нагорі, робить ту ж саму махінацію з іншим. Піднімається до шиї, цілує світлу шкіру, залишаючи кілька слідів. Піднімається ще вище і зустрічається з таким збудженим поглядом. Дивиться в ці крижані але такі рідні очі. Спартак перший не витримує цього зорового контакту, притягує Женю до себе і цілує. Пристрасно, вкладаючи туди всю свою любов і бажання. Проводить язиком по губах, закусує їх. Женя стогне в поцілунок. Вилизує такий солодки рот. Вони відсторонюються тільки тоді, коли не вистачає повітря, жадібно вдихають його і так само жадібно знову цілуються.
    Женя розриває це поцілунок і спускається вниз, туди, де в його живіт впирався збуджений твердий член.

    Проводить пальцем по голівці, під нею, бере голівку в рот. Чує, як Спартак шумно втягує повітря і трохи стискає Женіне волосся. Женя знову бере член в свій вологий та гарячий рот, пробує взяти всю довжину одразу але не виходить. Розслабляє горло і пробує знову. Чує стогін десь зверху і сприймає це за винагороду.

    — Так..Женьку.. моє сонечко..

    Женю ці слова збуджують ще більше і він починає швидше смоктати. Не залишає без уваги яєчка, місце під ними.
    Розуміє, що Спартак скоро кінчить і допомагає собі рукою. Він кінчає на Женіну руку.

    — Женька-а.. мій хлопчик..

    Женя злизує сперму зі своєї руки, дивлячись на Спартака. Блондина це знову заводить але він розуміє що другого разу не посилить.
    Женя нахиляється до Спартака, облизує мочку вуха і закусує її, після чого шепче:

    — Доброго ранку, Спартачку.

     

     

     

    Вирішила написати такий маленький фанфік)

     

    2 Коментаря

    1. Mar 19, '23 at 16:44

      Це дуже круто! Продовжуйте в такому ж дусі ❤️

       
      1. @Viskas ViskasMar 19, '23 at 20:33

        Вельми дякую🥰🖤🤍