Фанфіки українською мовою

    Женя змилувався над ним і от мить, як у його роті опинився член блондина.

    Вони получали двоє задоволення, Спартак від рухів Жені, а той в свою чергу від того що може задовільнити свого коханого)

    Блондин запустив свої пальці у кучеряви волосся, тим самим трішки давивши на голову. Через декілька Спартак від неймовірного перезбудження закінчив, Женя не став чинити опір і прийняв Спартака в себе (я думаю ви зрозуміли)

    Хоча після закінчення збудження не пропало, і тепер молодший захотів домінувати тай взагалі хотів зробити приємне своєму хлопчику. Він підняв його за підборіддя до гори, підвівшись на ноги Женю захопив поцілунок Спартака, відчувався він так ніби ось ось його зараз з‘їдять.

    •думки Спартака•

    -він такий же солодких на смак, як і на вигляд.Я хочу вічно цілувати ці прекрасні вуста і дивитись в ці горіхові очі,які так і манили своїм поглядом.

    ~~~~

    Вони поспішили в кімнату, і ось чудо увімкнули світло

    ДТЕК вмів все зіпсувати.

    -коханий, може спочатку в душ? Промовив блондин.

    -Гігієна перш за все. «хоча це було дивно чути після того як його кошеня буквально 5 хв назад ще тримало його член у себе в роті.»

    -Я наполягаю! Ще раз вимовив він.

    Женька не хотячи відірвався і покірно пішов в душ.

    ~~~

    насправді в Спартака просто є сюрприз і поки той в душі, він якраз зможе його підготувати.

    Він розставив свічки по кімнаті (бо планував вечір провести у напів темряві, це його більш заводило і додавало пристрасті)

    Відкрив хороше вино та розлив по бокалах, хоча Спартак і не вживав алкоголь але сьогодні можна було. Таке свято як ніяк))

    Він знайшов хороші треки, які б підходили саме для такого вечора.

    Коли все закінчив сидів і чекав Женю. От мить і він виходить з душу. Приємно вражений та з посмішкою на обличчі він підходить до Спартачка та ніжно цілує, після чого промовляє:

    -ти ж мій романтику, не знав що ти можеш такий бути.

    -Женька, для тебе я можу бути будь яким, ти ще в цьому переконаєшся. Після цих слів він відкинув Женю на ліжко і повис над ним.

    І знову це блаженне тіло, тепер воно було зверху.Знову ці прекрасні татуювання які він з часом вивчить.

    -а тепер з твого дозволу я зроблю тобі приємне. Прошепотів він на вушко, і Женя звісно що погодився. Він розумів до чого клонить Спартак але не був проти цього.

    Він сам цього давно хотів, з цим прекрасним чоловіком.

    що ж буде далі, і що Спартак зробить з Женькою. Побачите трішки пізніше))

     

    0 Коментарів