Фанфіки українською мовою
    Жанр: Реалізм
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Дихотомія контролю

    Це була темна кімната з червоним світлом, посередині якої стояло ліжко, по бокам безліч девайсів для БДСМ: батоги, різні наручники, кайдани, зверху кільце для підвішування.

    – Ти можеш роздягнутись у сусідній кімнаті, – почав говорити Спартак, – з цього моменту ти повинен називати мене тільки майстром та виконувати все, що я тобі говорю. Я хочу, щоб ти максимально очистив свій розум від думок та повністю мені підкорився. Ти зможеш це зробити Женя?

    – Так, я буду намагатися.

    – Мене не влаштовує така відповідь.

    – Так, майстер, я зможу.

    – Ось так, добре. Роздягайся та виходь, я тобі покажу яку позу потрібно буде прийняти.

    Через декілька хвилин Женя вийшов, але побачивши незадоволений погляд Спартака зупинився.

    – Женя, коли я говорю роздягнутись, це означає повністю в тому числі і нижню білизну.

    – Але, я не впевнений, що мені буде комфортно – почав зніяковіло говорити Женя.

    – Тобі і не повинно бути комфортно, – трохи роздратовано відповів Спартак – ти маєш слухати та робити лише те, що я тобі говорю, думати не потрібно.

    Від холодного та жорсткого голосу Спартака по шкірі Жені пробігли мурашки, він мовчки розвернувся та зайшов в кімнату для того щоб роздягнутись повністю. Женя вийшов повністю оголений, він відчував себе максимально некомфортно та зніяковіло, тіло повністю покрило мурашками та він почав трохи тремтіти, хоча в кімнаті було достатньо тепло.

    – Ось так, добре, молодець.

    Після слів Спартака та його похвали, Жені стало трохи краще та тепло розлилось по його тілу.

    – Тепер ти маєш стати в позу: ставай на коліна, розставивши ноги, руки за спину в замок та опусти голову. Кожного разу коли ти будеш заходити в дану кімнату ти будеш роздягатись та ставати в позу. Ти зрозумів?

    – Але, я щось не впевнений, що зможу.

    – Ти зможеш, просто виконуй все та не супереч.

    Женя опустився на коліна та завів руки за спину.

    – Мені здається – продовжив говорити Спартак, – що тобі треба дати стимул виконувати мої накази без нарікань, можливо тебе потрібно покарати……

    Знаєш Женя, я дуже люблю такий філософський напрям як стоїцизм, зокрема такий важливий його принцип як дихотомія контролю. Він полягає в тому, що всі явища та речі у нашому житті можна поділити на 2 категорії:

    Перша категорія – та, у яких ми можемо щось змінити.

    Друга – ті ситуації та явища, на які ми не можемо вплинути. Відповідно до того, до якої категорії належить проблема, потрібно правильно на неї відреагувати. Те, на що ми не можемо вплинути, ми приймаємо, як воно є. А те, що можемо змінити – наприклад, наші думки, настрій, поведінку – ми змінюємо. Тому тобі варто розуміти, на що ти в дану хвилину можеш впливати, а на що ні та прийняти це.

    – А слухати, цю твою балаканину і душноту – це уже частина покарання?

    – Тобі, я бачу, весело? Ти здаєшся дуже сміливим та нахабним, Женя. Тебе потрібно покарати і за це. Можливо, варто надіти на тебе кляп та відшмагати?

    Спартак підійшов до стола з девайсам та взяв один з них.

    – Це паддл – інструмент для порки – усміхаючись повідомив Спартак. – Мені здається для першого разу 10 ударів вистачить. Кляп надягати не буду, я хочу чути як ти будеш рахувати.

    Женя побачивши даний девайс нервово проковтнув слину.

    – Хм, бачу тобі подобається – промовив Спартак. – Порка, думаю, підходящий варіант почати. Стань на четвереньки та зіпрись на ліжко. Ти повинен рахувати вголос.

    Женя мовчки підвівся та зробив те, що йому сказав наказав Спартак.

    Спартак замахнувся і перший удар пролунав у повній тиші. Женя мимоволі напружив свої сідниці і ледь помітно здригнувся. Спартак пробігся поглядом по його спині та сідницям, шкіра яких почала червоніти. Він не хотів і занадто сильно вдарити, але надто м’який удар не буде вважатись покаранням, якого він хотів.

    – Один – почав рахувати Женя. В дану мить він відчував сором, приниження і водночас збудження, що дуже його здивувало.

    Спартак продовжив удари, уважно прислухаюсь чи достатньо сили він прикладає.

    На 10 ударі Женя уже майже не витримує та хоче припинити, але стримується.

    І ось та блаженна пустота в голові, про яку говорив Спартак, Женя повністю відпустив себе, відпустив думки про те, що про нього подумають, про знайомих та близьких, він зрозумів, що зараз, саме в дану секунду він не хвилюється ні про що, ні про його нове шоу, ні про той тягар, який він звалив на свої плечі. В даний може просто підкоритись та відчувати, відчувати біль від удару, відчувати пілоерекцію на шкірі, відчувати збудження, яке теплом розливається в паху, він може нарешті відчути, що він живе, а не існує і що зараз відбувається найважливіше.

    Спартак зупинився та відклав паддл. Але Женя навіть не ворухнувся.

    – Женя, з тобою все добре? – запитав занепокоєно Спартак.

    – Так що я мазохіст? – підвівшись запитав Женя.

    – Можливо. Я відразу помітив цю твою схильність підкорюватись, тобі подобається відчувати себе жалюгідним, ти насолоджуєшся від емоційного болю, а ще ти дуже любиш, коли тебе хвалять, дуже хочеш бути хорошим хлопчиком.

    Мазохіст, наприклад, відчуває статеве збудження, коли інша людина завдає їй болю, але це не єдина форма мазохістського збочення; часто люди шукають не фізичного болю як такого, а збудження й задоволення, що зумовлюються станом фізичної слабкості й безпорадності.

    – А ти значить, садист?

    – Ні, я не садист. Взагалі садист –  це поганий партнер для мазохіста. Але мені притаманні певні його риси: мені подобається мати контроль над іншими, мені подобається справляти враження на інших. Взагалі для садиста задоволення — це не те, що він хоче, щоб відчув його партнер, це те враження, яке він хочете справити; враження від болю — набагато сильніше, ніж від задоволення, садист це розуміє; він цим послуговується і насолоджується.

    Також існує думка, що садисти не емпатичні люди, насправді це не так, вони якраз дуже чітко вловлюють емоції людей, відчувають їх та насолоджуються цими емоціями. Взагалі садизм та мазохізм взаємопов’язані, це як дві половини одного цілого, хоча багато хто вважає їх абсолютно протилежними поняттями.

    Я ж не емпатична людина, але я розумію, чому люди діють так в тій чи іншій ситуації, тому я можу допомогти людям і дати те, що їм потрібно. Одягайся, Женя, наша сесія закінчена, чекаю тебе через тиждень.

    – Дякую, Спартак.

    Женя ще під впливом сесії трохи був заторможений, але ті емоції, які він відчував йому дійсно подобались. Він мовчки одягнувся та залишив кімнату.

     

    ***********************

    Як виглядає кімната Спартака можна подивитись на відео:

    https://www.tiktok.com/@_nikandra__/video/7249397003522723077

     

    2 Коментаря

    1. Jul 18, '23 at 09:30

      Дивилась ваше відео ще до цього розділу. Дуже сподобалась відсилка )
      Тому, як завжди нетерпляче чекаю на продовження
      Ваш вірний Фанат

       
      1. @Валенок ЗвичайнийJul 18, '23 at 17:07

        Дуже дякую за відгук! В найближчі дні вийдуть ще кілька розділів.