Фанфіки українською мовою

    Коли висвята на вояка закінчилась,Крукошуб помітив білу кицьку з чорними плямами на спині.Він підійшов до неї і нявкнув:

    —Привіт.Як тебе звати?

    —Привіт.-промурмотіла киця.—Я Барсошубка-нявкнула киця.—Ти ж Крукошуб?

    —Так.-відповів чорний вояк.

    —Пішли я тобі покажу кордони і територію?-запропонувала Барсошубка.

    —Давай-зітхнув кіт.Тоді вона повела його до ялівцевого тунелю.Тоді вона повела його до блискучої білої стежки.А тоді коли вони дійшли до дерев,які нагадали коту високі сосни,вона нявкнула:

    —Тут кордон з кровожерним кланом-пробурмотіла вона.

    —А який там ще Клан?-здивувався Крукошуб,бо він думав,що є тільки Зореклан у небі.

    —Там Кровожерний клан.-зітхнула вона.Там такі як Бич,Тигрозір і схожі коти.-буркнула вона.

    —Ти також знаєш Бича і Тигрозора?

    —Так.Я раніше була у Кривавому клані,а потім пішла жити з Річковим Кланом.А про Тигрозора мені багато розповідала мати.

    —Ясно-нявкнув Крукошуб.

    —Доречі-продовжила киця—У правому боці-і Барсошубка вказала туди хвостом.—Там кицюнячий клан.Коли помирають кицюні,вони там.

    —А тут є Зборище,як на землі?

    —Так.-муркнула Барсошубка.—Я тобі пізніше покажу.-Тоді Барсошубка повела його назад до табору,але кущі і дерева були червоними,як кров..Барсошубка також це помітила,і Крукошуб почав провалюватись під землю.

    —Крукошуб!-заволала Барсошубка.Вона взяла його за карк і відтянула його.Тіло Крукошуба було у крові і ранах,і він не міг ходити.Барсошубка взяла його за карк і понесла до табору.

    —Плямолистко!Жовтоікло!-гукнула Барсошубка.Дві медикиці одразу ж прийшли,і вони аж зойкнули,і понесли Крукошуба до їх нього кубла.

    —Що це?..-тихо нявкнув Крукошуб,і подумав “Тигрозір..”а тоді він заснув.

    Вранці,коли він розплющив очі,біля нього спала Барсошубка.Біля них лежав прозорий кролик.Крукошуб з’їв трохи,а інше залишив Барсошубці.Він ліг біля Барсошубки,зігріваючи її.Через пару митей вона прокинулась і співчутливо глянула на Крукошуба.Вояк підвівся,і нявкнув:

    —Це мене вразило-пробурмотів чорний кіт.

    —Таке вже траплялося,але чому воно так стається,нікому не відомо-зітхнула кішка.

    Крукошуб почув крик,а хтось заверещав:

    —Синьозірка!

     

    0 Коментарів