Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids
    Жанр: Фентезі
    Мітки: AU
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    старі подряпані платівки прикрашали масляну стіну Джісонової кімнати, зелене світло ледовської стрічки змушувало пластикові ліани залишати тіні на платівках і стінах, під стіною, з платівок і плакатів, стояв такий же старий програвач, він давно вже не працював і служив тільки декором у малому всесвіті Джісона. вітер підіймав і опускав тюль, а та у свою чергу чіплялася за голову Джісона, його ліжко стоїть прямісінько під вікном у притул до розмальованої стіни, на ній зображені криво намальовані гриби, усі бежевого й кавового кольору, Хьонджін розмальовував під стиль кімнати. на стрілковому годиннику показувало на шосту ранку, Джісон не закрив око ні на секунду, безсоння і збитий режим сну- результат початку літа. телефон розривався від повідомлення і сповіщень, навіть на безпечному режимі це звучало занадто голосно через головний біль, теж результат, але вже безсоння. і все ж таки, добре усвідомлювати, що проблема Джісона торкалася і Хьонджіна, обидва не спали, але на відміну від Джісона- Хьонджіна тягло у сон.

     

    *я хочу спати, але не можу, що робити?

     

                                                        01:45

     

    *такі питання зазвичай ставлять ґуґлу, а не друзям

     

                                                         01:46

     

    *ха-ха, дуже смішно Джісон.

     

    *тебе ж теж цікавить це питання.

     

                                                          01:50

     

    *давай просто вдень сходимо в аптеку і купимо снодійне

     

                                                          01:59

    *а його продають неповнолітнім?

                                                            02:03

    *вдень дізнаємося.

                                                         02:07

          -непрочитані повідомлення-

    *чуєш Хан, давай на велосипедах покатаємося?

                               05:49

    *чувак, ти де?

                               05:55

    *Хааааан

                               05:57

    *ХААААААН

                               05:59

    *Хан

                              06:00

    *ХАН ХАНИЧ

                              06:05

          06:07

    *ти шо там заснув чи шо?????

    *ЗАСНУВ І БЕЗ МЕНЕ??!!!!!!

     

                                                      06:10

     

    *та тут я, боже, що ти спамиш як ненормальне

     

                                       06:14

     

    *тепер кататися??

     

                                       06:15

    *тю, давай

                                 06:15

    Джісон вистрибнув із вікна власної кімнати, як Едвард Каллен з кімнати Белли, боячись розбудити батьків своїм, і Хьонджіновим, спонтанним рішенням покататися по сплячому місті о пів на сьому ранку. дістав велосипед з-під навісу вуличного майданчика й вийшов з двора.

     

    двоє підлітків страждаючих на безсоння каталися на велосипедах по місті, яке вже починало прокидатися від сну.

     

    – тю, а я й не знав, що на головній вулиці може бути так мало машин,- Джісон дивувався і радів одиницям машин, як мале дитя коту чи собаці,- диви!!- голосно викрикує Джісон, а потім притихає, бо боїться розбудити сплячих котів, -можна навіть пройти не по пішохідному і не боятися, що тебе зіб’є якесь чмо з купленими правами!!- Джісон демонстративно переїхав на той бік вулиці, показуючи Хьонджіну те, чого вони бояться зробити вдень.

     

    – дійсно не страшно, це так.. круто.- Хьонджін радіє різним дрібницям, чи то подарунок, чи якась дія, або напівпуста від машин вулиця — не важливо, головне що це приносить Хьонджіну радість.- ми круті, чувак!!- Хван радісно тріснув Хана по плечу зовсім забувши про те, що Джісон тільки нещодавно позбувся гіпсу.- ОЙ- перекривлене лице Джісона і лячний погляд змусили мавпу в голові Хьонджіна знову працювати й бити тарілками.

     

    – Хьонджін, я чесно тобі колись щось зламаю!- чи то страшне шипіння крізь зуби, чи лячний погляд і скривлене лице, не зрозуміло що саме, але щось з цього змусило одну волосинку на голові Хьонджіна посивіти.

     

    сивий волосок на спаленому до коренів волосся, від щотижневих експериментів з покрасками,- як голка у купі сіна, ніхто навіть і не помітить.

     

    безмашинна і безлюдна вулиця змінилася на ліс, вже не чути було двигунів машин, і не видно ознак людського життя, все навколо- ліс і квіткова поляна.

     

    – ти таке колись бачив?- Хьонджін тицяє пальцем прямо у поле, посеред поля росте одне єдине дерево, велике, наче йому вже понад сто років, на ньому по-чарівному зачеплена гойдалка: дошка і мотузка.

     

    – це шо, галюцинації у мене пішли вже чи шо?- Хьонджін протер очі, але нічого не змінилося й не зникло, окрім склеєних повік.

     

    – ага, одна на двох йолопе.- потиличник від Джісона допоміг мавпам Хьонджіна знову запрацювати.- давай ближче підійдемо, що нам, ми ж круті- останнє речення Джісон вимовив з ноткою сарказму, йому просто захотілося передражнити Хьонджіна.

     

    підходячи ближче до дерева запах навколо ставав насиченим й солодким, схожим на мед чи на пітайя, на гойдалці з кожним кроком промальовувався силует чоловіка. гойдалка ходила туди й назад, чоловік сидів рівно й нерухомо, наче не помічав і не чув людей позаду.

     

    – Чанбін, скільки разів мені говорити, що ти повинен погодитися на цей шлюб!- з-за дерева вийшов ще один чоловік, його волосся було чорним, схожим на вуголь.

     

    – Кріс, я не збираюся одружуватися на тій жінці!- блондин підірвався з гойдалки,- скільки тобі ще повторювати: я люблю тільки тебе!- Чанбін ніжно доторкнувся до руки Кріса, а потім притиснув до свого серця,- мені ніхто не потрібен окрім тебе, моє серце б’ється лише для тебе.- Кріс забрав свою руку з грудей Чанбіна.

     

    – я знаю Бінні, але так не можна.. це неправильно.- Кріс помахав головою,- тобі випала хороша нагода одружитися з заможною я хорошою дівчиною, не впусти її Бінні.- Кріс зробив три кроки назад,- будь щасливий і прощавай.- а потім розвернувся й побіг.

     

    силуети зникли, розчинилися у повітрі ранковим туманом.

     

    – що це в біса було..- Джісона трусило від страху і недосипання.

     

    – я ж казав: галюцинації..- Хьонджіну було страшно, але у глибині душі він радів, що все ж таки виявився правим.

     

    – ні, не галюцинації й не біс.- ззаду почувся чужий голос,- це був спогад. люди які приходять сюди вперше бачать різні спогади цього дерева, а вам випала нагода побачити коротку історію кохання Чанбіна і Крістофера, вони жили у вісімнадцятому столітті, тому їм би не дозволили бути разом.- позаду стояв молодий парубок, каштанове волосся, вінтажний одяг зелено- бежевих відтінків, певне з того ж століття що і Чанбін з Кріслом, і одна сережка у правому вусі, нагадує біблійного янгола за своєю формою.- хлопці, вам хтось серце розбив? бо цей спогад бачать лише ті, кому розбили серце.- парубок пройшов крізь Джісона й зупинився, його очі вмить збільшилися, а голова заболіла,- невже це ти? минуло стільки років…- чоловік шепотів щось під ніс і крутився від болю в голові.

     

    – Мінхо? з тобою все добре?- нізвідки з’явився блакитно- волосий хлопець, він швидко підбіг до Мінхо, провів своєю рукою над головою Мінхо і біль одразу покинула голову.

     

    – ухти, а можеш і нам так зробити? а то ми добу не спали, голова жесть бол- Хьонджін не встиг договорити як його лівий біг охопила різкий біль через лікоть Джісона збоку.

     

    – закрий рот інакше я його тобі сам закрию,- Джісон нахилився до вуха Хьонджіна,- і повір, тобі не сподобається той спосіб, яким я тебе заткну, Джинні.- стиснув його плече і лякаючи зазирнув у вічі.

     

    дотепер Хьонджіна мучило безсоння, а відтепер будуть ще й страшні сни з участю лячного погляду Джісона.

     

    – Хьонджін? а це Джісон?- блакитна голова роздивлялася спалену від покрасок, а потім руду від природи.- Мінхо, я все правильно зрозумів?- блакитний став попереду Мінхо закриваючи собою Хвана і Хана.

     

    – так Фелікс, все так, як ти і я думаємо.- Мінхо нарешті розправив плечі, наче лебідь крила, і впевнено й самозадоволено подивився у вічі Фелікса.

     

    – хіба таке можливо?!- Фелікс не вірив ані власним очам і здогадкам, ані Мінхо.

     

    – як бачиш.- Мінхо легко штовхнув Фелікса, змушуючи його відійти у бік і не загороджувати Джісона та Хьонджіна.- вони переродилися.

     

    0 Коментарів