Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Хлопці сиділи у вітальні. Джек налив по другому колу та вмостився на дивані, поклавши голову Ерікові на ноги. Гарісон погладив м’яке волосся і кволо посміхнувся. Негативні думки потрохи відступали, вино ставало все смачнішим, а хлопець, який посміхався від того, що його почухали за вушком, здавався все привабливішим.

    – Тобі так незручно буде пити. – Гарісон провів пальцем по милому, на його погляд, носику. Джек ледь стримувався, щоб не розсміятись від осяявшої його думки. – Чого ти шкіришся?

    – Я розумію, що у тебе зараз важкий період і я намагаюсь тебе підтримати, але дещо все ніяк не дає мені спокою. – Хлопець зробив паузу, стис губи і наче трохи зашарівся. – Якщо я зараз поверну голову, то притиснусь губами до твого члена. – Він присоромлено посміхнувся.

    – У тебе болить шия? – Ерік перестав його пестити і зупинив погляд на смарагдових очах.

    -Тобто?

    – Я питаю чому ти досі не повернувся? – Гарісон сказав це з таким серйозним обличчям, що Джека накрило хвилею жару. Більше ця ситуація не видавалась смішною.

    Фростер забрав з рук хлопця склянку з недопитим вином і поставив на низький столик перед диваном. Тоді встав і потягнув за собою Еріка. В цілковитій тиші було чути лише важке дихання і звук ширіньки, що Джек розстібнув на Ерікових шортах.

    Завагавшись на якусь секунду Джек опустився на коліна і стягнув чужий одяг донизу.

    – Джеку… – Гарісон зробив невдалу спробу зупинити хлопця та у відповідь почув лиш “зніми футболку” сказане таким наказовим тоном, що хотілось просто підкорятись.

    Фростер цілував його живіт намагаючись не торкатись ерегованого члена. Потім наказав сісти і облизнувся. Від цього руху Ерік важко ковтнув в’язку слину, а коли хлопець торкнувся вологими губами голівки — відчув, як запаморочилось в голові. Джек декілька разів лизнув його, як морозиво, а тоді взяв в рот. Хлопцеві подобалось, як Ерік стогне — голосно, не стримуючись і дуже сексуально. Спустивши власні труси він почав дрочити, бо член вже болів від напруги. Спробував взяти глибше та Гарісон вхопив його за волосся і вилаявся. Джек випростався і обтер мокре від слини підборіддя:

    – Якщо хочеш, можеш кінчити мені в рот.

    Але цих слів виявилось достатньо, щоб Фростер відчув гарячі краплі на своєму обличчі, а вух його торкався солодкий стогін. Він сидів на колінах тримаючись за свій член і почувався ніби в маренні, з якого його вирвали чужі руки. Ерік схопив його за плечі та змусив стати на ноги. Він грубо взяв його член в рот і зробив декілька різких глибоких рухів. Джек зашипів, коли по ніжній шкірі пройшлись зубами. Але змішані емоції були такими яскравими, що Фростер кінчив в гарячий рот, ледь втримавши рівновагу.

    Коли Ерік ковтнув сперму, Джек майже втратив свідомість. Він впав на диван біля хлопця і намагався вирівняти дихання. Запавшу тишу перервав Гарісон:

    – Я, мабуть, піду водички поп’ю. – Хлопець підвівся з дивану і застиг на місці, бо Джек так різко і голосно засміявся, що збив з пантелику. Ерік і сам засміявся, а тоді нахилився і поцілував Джека, солодко штовхаючись язиком в чужий рот. Коли він відсторонився, то запитав:

    – І як тобі твій смак?

    Джек почервонів і прикрив обличчя долонями, знову засміявшись.

    Вечір пройшов чудово: хлопці подивились фільм, допили вино, поніжились в теплих обіймах один одного і трохи поговорили ні про що. Аж поки Джек не зачепив давно тему, що давно його турбувала.

    – Еріку, що ти вирішив зі школою? – Фростер задер голову, щоб краще бачити обличчя хлопця — він лежав в Ерікових обіймах так, щоб зручно було цілувати манливу шию.

    – Я не повернусь туди, я ж вже казав. – Гарісон трошки напружився. Він не дуже хотів говорити на цю тему, тим більше зараз, коли його пальці лізли під чужу резинку трусів, щоб вхопитись за апетитну сідницю.

    – Тобі потрібна освіта.

    – Мені потрібна робота. – Розмова не клеїлась. Але Ерік подумав, що потрібно розв’язати це питання зараз і назавжди. – Я маю гарну роботу. Мені підвищили платню, містер Тан обіцяє мені кращу посаду в майбутньому. У мене і без освіти все буде добре. Головне, щоб ти був поруч. – Гарісон потягнувся до звабливо відкритих губ і чмокнув хлопця.

    – Добре. – Джек розслабився і підтримав виказані аргументи. – Тим більше, що атестат ти можеш отримати екстерном. Я допоможу з підготовкою, якщо буде треба. – Хлопець поцілував його в губи і встав. – Я в душ і підемо спати, бо щось я вже засинаю.

    Коли двері до ванної кімнати відчинились, Джек смикнувся від несподіванки, а тоді прислухався. Гарісон мовчав і не рухався.

    – Заходь, раз прийшов. – Фростер вимкнув воду і чекав, що ж робитиме його хлопець. Ерік чимось шурхотів, а тоді, повністю голий, зайшов до душової кабіни. Те, як краплі теплої води стікали по підтягнутому тілі, збурювало фантазію. Гарісон тільки зараз зрозумів, що вперше бачить Джека повністю голого в яскравому освітленні. Який же він був гарний.

    Джек першим потягнувся за поцілунком, взявши обличчя Еріка в руки і міцно притиснувшись до нього всім тілом.

    – Я кохаю тебе. – Ці слова дзвінко відбивались від стін і приємно лоскотали душу. Фростер взяв руку Еріка і направив собі між сідниць. Це бентежило і збуджувало одночасно. Коли Гарісон погладив пальцем кільце м’язів, Джек ще міцніше в нього вжався.

    – Якщо ти не хочеш, я не буду. – Ерік зупинився і прибрав руку. Він хотів, щоб Джекові було добре, а власний стояк його зараз не хвилював. Фростер обпалив гарячим диханням чужу шию, збуджено шепочучи:

    – Постав назад руку.

    Більше повторювати не треба було. Гарісон знову погладив кільце і трошки натис, пробуючи. Палець одразу ковзнув по першу фалангу. Джек застогнав і знову прошепотів:

    – Я готувався.

    Ерік застиг на секунду, голосно вилаявся, однією рукою притис до себе голову Джека, щоб затягнути його в довгий вологий поцілунок, а іншою ритмічно штовхався в хлопця, щоб почути ще більше солодких стогонів. В якусь мить Гарісон відсторонився і повідомив, що піде за змазкою, тому що більше не в силах терпіти.

    – Не треба, я взяв з собою, – Фростер показав рукою на пляшечку, що стояла між шампунем і гелем для душу, – Я ж кажу — я готувався. – Коли Джек потягнувся за змазкою, Ерік помітив, що у нього тремтять руки.

    – Все добре? Не треба робити це заради мене, якщо тобі не подобається. – Ерік був трохи розгублений і дуже збуджений.

    – Якщо ти про мої руки, то це тому, що я вже до нестями хочу, щоб ти мене відтрахав. – Джек говорив це серйозно. Відкривши тюбик, хлопець видавив змазку собі на пальці і змазав анус. Тоді видавив ще і почав мастити член Еріка, повільно погладжуючи. Гарісон подумав, що ще трошки і він кінчить, так і не увійшовши в таке бажане тіло. Розвернувши Джека обличчям до стіни хлопець спробував вставити член, повільно і стримано. Фростер намагався максимально розслабитись, та справжній член, по відчуттю, виявився набагато більшим ніж він уявляв. Було боляче, але бажання нікуди не зникло, тому Джек сам почав подаватись назад, намагаючись прийняти Еріка глибше. Стогони ехом відбивались по будинку. Гарісон і не думав, що трахати Джека буде настільки приємно. Ще пара обережних фрикцій і Ерік не витримав, заляпавши спермою чужі сідниці. Потім взяв в руку член Джека і допоміг закінчити йому. Вони важко дихали і дивились одне одному в очі.

    – Тепер точно можна митись і спати. – Гарісон посміхався і потягнувся, щоб включити воду. – Як ти почуваєшся? – Він ближче нахилився до хлопця і погладив по сідницях.

    – Чесно? Трохи неприємне відчуття. Але воно було того варте. – Джек стишив голос і притулився до його вуха. – Відчути тебе в собі, було варте того.

    Вода лилась на хлопців і трохи замутняла їм погляди. Ерік випрямився і твердо промовив:

    – Я кохаю тебе.

     

    0 Коментарів