Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Сьогодні захотілося щось гаряченьке для вас написати в такий день. Тому перший спешл. (Поза часовою лінією сюжету). Всім пристрасті як і в наших сонечок.


    «Сексуальний інкуб»

       Цього разу чоловіки зняли собі апартаменти, щоб з комфортом провести ці дні разом, і ніхто їм не надокучав.

    — Жень, мені вже можна зняти пов’язку з очей? – Спартак був як завжди одітий з голки, чорний костюм, сорочка облягала та підкреслювала його підкачане тіло, психотерапевт говорив спокійно. – Я сподіваюся ти не вигадував божевільного подарунку мені. А навіть якщо так, хочу щоб це був стриптиз. – сміється, так щиро, як сміється лише з ним.

    — Спартачок, сонечко, я скажу тобі коли, не будь таким нетерплячим.- Женя ж мав таку можливість милуватися своїм коханим чоловіком який навіть не підозрював, що той для нього підготував в цей особливий день. – І чому саме стриптиз? Ну добре, знімай, я наче готовий, але єдина умова. Тобі не можна торкатися мене руками.

    — Чому це не можна? -запитував знімаючи пов’язку психотерапевт, – оууу, тепер я бачу чому, але нічого обіцяти не можу. – поглядом Спартак уже пожирав свого хлопчика, те, що відкривалося його погляду він закарбує собі в пам’яті на довго.
    Його Женька був неймовірний. Він одягнув чорну кроп-футболку в сіточку, і тепер чоловік міг милуватися успіхами свого коханого в залі, підкачане тіло, прес по якому хочеться провести пальцями, а в слід виціловувати міліметр за міліметром. На шиї була тонка чорна смужка чокера, обтягуючі чорні штани по яких вчилися причудливі прозорі вставки, на руках теж виднілися шкіряні ремінці з фурнітурою яку можна до чогось закріпити. І на десерт чорні крила інкуба позаду спини.

    — І як тобі, коханий? – Женька крутився, намагався позувати.

    — Ти до біса гарячий, мій інкубе. – Спартак уже хотів встати і підійти до свого чоловіка, але той, м’яко всадив його назад у крісло.

    — Пам’ятаєш домовленість? – проводить великим пальцем по нижній губі чоловіка, злегка натискаючи, щоб той відкрив свій ротик.

    — Добре, кошеня, поки пограємо по твоїм правилам. – Спартак розміщує руки на підлокітниках в передчутті гарячої ночі, жар розтікається його тілом лише від однієї думки, що скоро він буде володіти цим тілом, а тим часом Женя включає приглушену музику на фон і повертається до Спартачка.
    В його задумі роздразнити чоловіка, тому він сміливо сідає до нього на коліна, дивиться прямо в очі цьому хижаку, в якого в очах уже все написано що і як він буде робити з Женькою, але все ж чоловік вже вирішив йти в цій маленькій грі до кінця, тож починає виконувати поступальні рухи стегнами імітуючи їх секс. Руками обхоплює шию чоловіка, нахиляється але не цілує, тільки злегка торкається губами, проводить язиком по нижній, чує нетерплячий рик чоловіка, але він ще тримається, а поцілунки спускаються все нижче, цього разу, чоловік вирішив особливу увагу приділити шиї. Рукою тримає Спартака за волосся, і відхиляє його голову назад, а сам припадає до шкіри, в цей вечір він собі дозволяє ставити відмітки на тілі коханого (за які завтра буде вигрібати). Сьогодні Женька вирішив йти в ва-банк, тому наступною нахабною дією були тріснуті ґудзики на сорочці, і відкритий доступ до гарячого тіла.

    — Женічка, кошенятко моє,- чоловік говорив оманливо люб’язно, але голос не обіцяв актору нічого хорошого.- Ти ж розумієш, що я тобою не натішуся сьогодні? М? – чоловік не використовував рук, проте, нічого не помішало йому нахилитися і прикусити вушко яке одразу почервоніло, і пристрасно поцілувати коханця. Йому вдавалося домінувати навіть з руками позаду, владно, пристрасно хазяйнував язиком в роті Женьки, і чув тихі схвальні стогони.
    Він ніколи не втомиться цілуватися з ним. Вони хаотично хапали кисень як двоє потопальників, але розірвати поцілунок здавалося їм гірше в рази ніж задихнутися. Спартак подався бедрами вверх, показуючи коханому,
    яка частина його тіла хоче особливої уваги. Хитрим поглядом слідкує, за наступними діями, а сам вальяжно спирається в кріслі.

         Цьому погляду Женя не може не коритися та спускається на коліна, знімає крила, в яких йому було не зручно розміщатися між ногами чоловіка. Руками повільно веде по ногам чоловіка вверх, допомагає собі розщібнути ремінь, а зубами тягне застібку ширінки. Приємно дивується, що білизни на психотерапевті немає, і його погляду відкривається збуджений член який уже стікає тягучою прозорою смазкою. Женька відчував себе похотливим збоченцем, в якого при вигляді цього збудженого члена виділилася слина. Він переводить свій погляд на Спартака, дивиться йому прямо в очі, та повільно веде язиком по всій довжині, злегка дує на головку члена, обводить її язиком, підіймає язичок свій над голівкою і слина стікає на нього, а він спостерігає за реакцією Спартака, який наче хижак спостерігає за ним, готовий накинутися будь якої хвилини.

    Женя не може більше відмовляти  собі в задоволенні і ротиком накриває спершу головку, вилизує та посмоктує її наче найсолодший льодяник, а погляд вже стає розфокусованим, тому він не бачить, як чоловік тримається з останніх сил, та продовжує все глибше брати член. Він з задоволеними стогонами та причмокуваннями вбирає так глибоко як може, його самого заводить це, до болі в штанях, які все ще на ньому. Жмуриться, коли чує зверху задоволені стогони чоловіка. Йому подобається вилизувати його член, робити поступальні оберти головою зводячи того з розуму кожен раз коли Женя добирається до його органу.

        Спартак ледь встигає схопити Женю за волосся, і відтягнути від члена, бо такими темпами він би не протримався довго. Спостерігає як його хлопчик облизується як кіт, він бере свій член в руку і проводить ним по його губам, той виставляє свій язичок і пестить його ним.
    – Достатньо, – Спартак тягне його вверх і цілує, встає разом і із ним і веде в сторону ліжка. – Моя черга тебе трішки побалувати, кошеня. – Чоловік його вкладає на ліжко, а руки фіксує до узголів‘я.
    – Сонце, мені здається, тобі ці штани затісні, – він стискає через штани збуджений орган і отримує благальний стогін. Чоловік залюбки спішить виконати прохання свого хлопчика. Звільнивши його від одягу він відходить на декілька кроків і милується картиною яка йому відкривається. І приємно зауважує, що Женька весь цей час себе розстягував, в ньому була акуратна анальна пробка. Проводить пальчиками навколо неї по м’язам і доволі різко витягує, лубриканту було більш ніж достатньо, щоб одразу ввести два пальця, з насолодою відчуваючи жар, рухає пальцями і по пам’яті уже знаходить простату коханого, натискає на неї, і повністю зосереджується на процесі.

    Женька вигинається на ліжку, в кутиках очей сльози, а з губ зриваються стогони.

    – Женька, в цьому тілі нема нічого твого, воно все належить мені. Скажи це. – Спартак проговорив це цілуючи коханого.

    – Таааак, я належу тобі, Спартачок. Будь ласка, ввійди в мене, я уже не можу, хочу тебе відчути в собі.

    – Хороший хлопчик, це те, що я хотів почути.- чоловік легко позбувається одягу, і розміщується зверху. Цілує такі бажані губи, обхоплює сильними руками бедра, стискаючи, притягуючи ще ближче до себе, заставляє обхопити його ногами. Женька відчував член Спартака, і від нетерпіння сам намагався насадитися на нього. – Не спіши. – він бере свій член і злегка входить, і одразу витягує. 

    – Спартачок, благаю, трахни мене.
    – Ну якщо ти так просиш. Я заставлю тебе викрикувати моє ім’я.- шепоче на вухо і різко входить. Потрібно було зібрати усю силу волі щоб одразу не зірватися на швидкий темп, бо це було до біса гаряче, вузько, приємно, що стогін він таки не стримав. Чоловік знав свого коханого, його слабкі місця, тож намагався максимально задовільнити його в ліжку, рукою допомагаючи коханому стимулювати член.

    – Розстібни ці кляті кайданки на руках, я хочу тебе обіймати.

    – Ти сам їх на себе нацепив, -психотерапевт посміюється  але прохання виконує, і його одразу міцно обіймають.
    – Так приємніше,- дивиться в очі, намагається рухатися в такт зі Спартаком, але напруження ледь не на межі. – будь ласка, швидше. – Женька закидує голову назад, чим і користується чоловік та кусає його, збільшуючи темп. Їх стогони уже заповнили заповнили кімнату, і вони були щасливі, що саме цього разу не поселилися з командою в готелі, бо їх би чули всі.
    Спартак стискає долонями сідниці, він вже на межі, різко вдаряє по ній , Женька викрикує, його накриває хвиля оргазму, він стискає в собі член чоловіка та яскраво кінчає собі на живіт.
    Спартак робить ще декілька різких рухів та теж кінчає в чоловіка. Падає на нього.

    – Спартачок, ти тяжкий. – сміється Женя,– злізь з мене.

    – Ще трооошкии…мені так добре…. Жень?

    – М? – дивиться сонними очима на чоловіка.

    – Ти в мене найкраще моє сонечко, дякую тобі за ці вихідні вдвох. – ніжно цілує. На цей раз поцілунок повільний і лінивий, але не менш повний любові, про яку вони ніколи вголос не говорять, але в душі знають про почуття один одного.

     

     

    3 Коментаря

    1. Feb 19, '23 at 23:05

      По
      отливим –
      тивим, нео
      айно – недбало) (якщо Ви не проти виправлень) А фанфік цікавий)

       
    2. Feb 14, '23 at 06:53

      Це неперевершено💋

       
      1. @Уродліва жабаFeb 14, '23 at 14:28

        Дякую за ваш відгук 🥰 це мене мотивує писати далі 🫶🏻