Фанфіки українською мовою

    Помружившись від проміння сонця, що освітлювало простору готельну кімнату, Женя нарешті відкрив очі. Згадавши вчорашню ніч, йому стало соромно за таку не притаманну для чоловіків поведінку. Він дуже довго намагався усвідомити, що на його почуття відповіли взаємністю. Аби переконатися в цьому стовідсотково, він тихенько підійшов зі спини до товариша та ризикуючи власним життям, бо не був упевнений, що вчорашні події, то не сон, поцілував його у шию. Серце калатало як шалене, але хто не ризикує, той не п’є шампанське і шкодує все життя. На щастя для Євгена, Спартак не відсіпнувся і не прописав тому смачного ляпаса. Він навпаки перевів погляд на старшого, посміхнувся, та швидко якось по-дитячому поцілував у вуста. Від того настрій Жені перевищив позначку 10.
    -Доброго ранку,- пролунало ніжно
    – Доброго. А я вже думав, що мені наснилося.
    – Слухай,там так сталося, що доведеться ще на день залишитися тут. Там якісь проблеми з квитками виникли.
    – Не те щоб мене це дуже засмутило. Я якраз хотів відвідати дещо. І я був би дуже вдячний , якби ти склав мені компанію,- з надією у голосі сказав Євген.
    – Авжеж, тільки закінчу з парою завдань. А ти поки можеш замовити нам сніданок.
    І ще більш щасливий Женя з посмішкою, як в Чеширського Кота, став обирати щоб такого попоїсти

    -Трясця, такий хороший день же був. Ні, треба ж було тому телепню проїхатися так близько до тротуару. В чому я тепер ходити буду,- скаржився Женя, знімаючи з себе забруднений одяг та направляючись у душ, – Я перший, бо тобі дісталося менше. Я тебе закрив своїм тілом. Будеш винен.
    І він розлючено зачинив двері ванної кімнати.
    Ще трохи мокрий, але вже не такий злий після заспокійливого душу, Женя відчинив двері душу та побачив перед собою картину, що перехоплювала подих. Напів оголений Спартак стояв посеред кімнати наче повторюючи найвідоміший витвір Мікеланджело статую Давида. Від такого видовища він десь з хвилину стояв, підпираючи стіну, допоки погляд Спартака не перейшов на Женю.
    – Так, ну що моя черга? Зняв ту сорочку, бо неприємно прилипала до тіла. Добре, що хоч на заміну з собою взяв.
    – Так, – тільки зміг протягнути Женя
    Він ще довго стояв, відходячи від побаченого. І він вже майже заспокоївся, коли двері ванни відчиняються і виходить Спартак лише у спідній білизні

    – Ні, трясця, я так більше не можу. Я дорослий чоловік і нічого мені соромитися, я занадто довго терпів,- пробурмотів Янович собі під ніс.
    – Що, пробач. Ти це взагалі до чого?
    Не встиг Спартак договорити цю фразу, як був притиснутий усією вагою Жені до стіни та залучений у палкий поцілунок.

    “А, так от що ти мав на увазі”- пронеслося в голові у Субботи -” Ну я в цілому не проти”
    Він не став противитися поцілунку, а навпаки поглибив його. Два язики зійшлися у палкому танці, іноді пришвидшуючи, чи навпаки- трохи сповільнуючи -його. Руки давно жили своїм життям, бо здоровий глузд давно покинув розум обоз хлопців. Зараз ними керувала пристрасть. Вони притискалися одне до одного, заривалися долонями у волосся, блукали доторками по спині, стискали сідниці, не розриваючи при цьому поцілунок. І коли кисню вже не вистачало взагалі, Женя відірвався від бажаних вуст Спартака та кинув його на ліжко так, щоб другий бачив своє відображення у тому клятому дзеркалі.
    Суббота й уявити не міг, що його, на перший погляд такий невинний товариш, міг бути таким звіром. Але йому це навіть подобалося, він навіть не був проти, що в їх перший раз Женя буде активом. Нехай трошки порадіє такій можливості.
    А тим часом Женя зайняв себе тим, аби показати всім, що цей татуйований мужчина належить йому. Він не залишав без уваги жодного сантиметра цього прекрасного тіла. Спочатку позалишав засмокти на шиї, за що скоріш за все отримає вранці, хоча зараз його то взагалі не турбувало. Потім поцілунками перейшов до набухлих від збудження сосків, кусаючи і зализуючи один, і трошки стискаючи між пальцями інший. Провів язиком по кубиках пресу, ловлячи кайф від стогонів, що збуджували ще більше.
    – Не стримуйся, сонечко, я тут якраз для того, аби ти дав волю собі,- хтиво прошепотів на вушко Янович, і закусив мочку.

    Реакція не дала на себе чекати. Короткий, але такий жаданий стогін зірвався з губ Спартака. Рука Женя потяглася до гумки трусів, трохи відтягуючи її та обхоплюючи вологий від природної змазки член. Янович почав погладжувати збуджений орган, паралельно нашіптуючи всілякі хтивості на вухо товариша. Женя пристрасно поцілував Спартака у вуста, позбувся зайвої тканини та спустився на коліна перед ліжком так, що Суббота міг бачити себе у дзеркалі.
    Червоний від збудження, він намагався уникати погляду з самим собою, та чортове дзеркало було таким великим, що це було майже неможливо.
    А тим часом Женя обхопив гарячий прутень долонею та плавно провів по голівці язиком. Зверху почувся стогін, що був знаком того, що все він робить правильно. Язик почав мандрувати столом, зачіпаючи усі венки, що набухли від збудження. Паралельно вільна рука погладжувала торс, перебирала яєчка, стискала стегна.
    Женя увібрав голівку в рот, ретельно працюючи язиком, що змушувало Спартака закидувати голову, хапатися руками за простирадло. А Женя все поглиблював рухи і прискорював темп. Він вбирав Спартаків прутень то повністю, ретельно працюючи язиком, то дражнив його, даруючи короткі поцілунки. В якийсь момент Спартак вже не витримав напруги і поклав руки Жені на потилицю й починає шалено трахати його рот аж до самої розрядки.
    Після того як він кінчив, сто разів вибачався за свою неконтрольованість.
    Непогано, як для першого мінету в житті, – подумки оцінив свою роботу Янович.
    Вирішив, це все? Ти не думай, що сьогодні приємно бути тільки тобі. До того ж ти маєш бути покараний за свою нестриманість, хоч я і не зержуся. Хочу, щоб у вас процес ти дивився мені в очі через дзеркало. Недарма ж воно тут стоїть. Дітись було нікуди, він справді був винен.
    Спартак було поставлено в колінно- ліктьову так, щоб він міг бачити своє відображення, а Женя влаштувався позаду. Звідкілясь дістав лубрикант та вилив його на руку. Він повільно розтирав його в долоні, встановлюючи зоровий контакт зі Спартаком через дзеркало. У молодшого в середині все переверталося від хвилювання сорому та ніяковості, але він не відривав погляду від цих зелених очей з нотками хтивості, бо він обіцяв.
    Один палець трошки пограв з анальним кільцем та обережно увійшов у середину. Так, пристрасть розгоралася в Яновичу з ще більшою силою, але комфорт партнера він ставив вище за власне задоволення. Він дуже хотів увійти різко, без всілякої там підготовки, бо не витримував. А особливо збуджувало те що весь із себе брутальний Спартак зараз був таким піддатливим і стогнав від кожного доторку до його тіла. Хотілося вставити по самі яйця і трахати як суку. Щоб Спартак стогнав плакав і благав про пощаду.
    Пройшло пару хвилин як молодший звик до зайвого об’єкту у собі й був готовий до другого. Розтягування кільця м’язів не приносило задоволення, але було необхідною складовою процесу. Бо як би Женя не хотів взяти Спартака, піддаючись звіриним інстинктам, та ранити його у нього в планах точно не було. За другим пальцем пішов третій, і почувши стогін блаженства, Євген зрозумів, що досяг завітного місця.
    Та встав вже його, я більше не можу. Досить мене дражнити,- хриплим шепотом протягнув Спартак, – Я вже готовий
    Гаразд, тільки я хочу щоб під час усього процесу ти не відривав погляд від мене. Дивись мені в очі через те дзеркало. Домовились, сонечко, – від теплого погляду пішли мурахи по шкірі
    Так,- протягнув Спартак, проковтуючи слини в очікуванні скоро задоволення.

    Женя обережно приставив член до отвора та увійшов голівкою. Суббота як і обіцяв майже не кліпаючи дивився на партнера. Але так само він бачив і своє спітніле розчервоніле обличчя, покусані губи та трохи переляканий погляд.
    Женя дав Спартакові звикнути до заповненості всередині, заспокійливо дивлячись тому в очі. Паралельно з тим рука ніжно схопилася за волосся молодшого аби зоровий контакт не обривався. Він не тягнув, просто легко нагадував про обіцянку. Але Спартак слухняний хлопчик, тому він навіть й не намагався порушити правила цієї гри.
    Женя повільно вставляв свій член все глибше, намагаючись завдати якомога менше дискомфорту.
    Тримайся, сонечко, я майже повністю увійшов. Скоро буде не так неприємно. Заспокоював Женя, пильно дивлячись на Спартака через дзеркало й намагаючись знайти у погляді товариша нотки згоди.
    Він погладжував його по спині, кусав за вухо, шепотів слова заспокоєння, аби тому стало легше. Але поглядом вони були зв’язані.
    Я хочу аби ти бачив який ти зараз по- особливому красивий. З цими червоними вушками, сором’язливим поглядом і припухлими губами. Мені дуже приємно, що ти відкрив для мене таку частину себе. І саме тому я хочу аби ти також насолоджувався таким видовищем. Тому не опускай очі не відводь погляд.
    Член увійшов на повну довжину. Спартак стискав руки в кулаки, голосно дихав, та намагався звикнути до внутрішньої заповненості.
    -Сонечко, можна я почну рухатися. Дозволь мені зробити тобі приємно, – прошепотів Женя .
    Так, – простягнув на видиху Суббота., – тільки будь обережним
    -Авжеж, мій хороший. Я не хочу тобі нашкодити, в жодному разі. Але пам’ятай, ти маєш дивитися на мене.
    І він починає повільно рухатися, намагаючись знайти той кут, під яким його товариш отримає найвищий рівень задоволення. Плавними рухами він змінює положення свого члена, допоки губи Спартака не відкрилися, видаючи майже дівочий стогін. І Женя продовжував акуратно входити під тим кутом, щоразу торкаючись простати.
    Рука все ще тримала Спартака за волосся, аби той у жодному разі не зводив з Жені очей. Бажання розрядки давно побороло сором. Розкутість опанувала тіло Спартака і він рухав стегнами назустріч члену у спробах засадити його по самі яйця. Про дискомфорт він давно вже забув. Він не стримував себе, гарчав, стогнав, вигинався, але слухняно тримав погляд на Женіних очах, бо він обіцяв.
    Я на межі,- протягнув Женя.
    Я теж
    Два останні поштовхи і струя сперми забруднило дзеркало.
    Стомлені та задоволені вони полягали спати

    -Пані, я куплю дзеркало, що стояло у нас у номері, – поставив перед фактом дівчину за ресепшеном Спартак
    -Але воно не продається,- трохи здивовано відповіла дівчина. Ще ніхто не приходив до неї з таким дивним проханням.
    -Ми його розбили, – наполягав на своєму Суббота.
    -Ви можете просто заплатити штраф
    -Ні, я наполягаю на його купівлі.
    -Але навіщо вам розбите дзеркало?- вона вже здалася. Неможливо було встояти перед тим поглядом
    -Це не має значення.
    І дзеркало таки було придбане.

     

     

     

     

     

     

    0 Коментарів