Фанфіки українською мовою

    Мідорія лежав і задоволено смоктав груди Бакуго, той гладив його по голові. 

    Як це сталося і, питання, навіщо? 

    В цьому всесвіті є люди, що залежать від грудного молока, а є ті, які його мають, і вони періодично, сцежують молоко. І залежно від його якості і смаку, воно може бути безкоштовним, так і дуже дорогим. З‘являється воно в 15-16 років, у дівчат його більше, але є і хлопці з молоком. 

    Воно з’явилося у Бакуго, а ось у Мідорії довго не з’являлося, врешті решт виявилося, що він залежний від нього. Мідорія постійно купляв молоко лише Бакуго. Ось якось, коли хлопець захворів, Мідорія два дні не купував і не пив молоко. Пізно, увечері Бакуго вийшов в коридор набрати води, і побачив Мідорію, який вийшовши з душу, притулився до стінки і тяжко дихав. Білявий одразу підбіг і глянув на Мідорію. 

    — Що сталося?! 

    — Молока! 

    Тихо простогнав Мідорія. 

    — Бовдуре, ти, що не пив його цілих 2 дні?! 

    Він закинув Мідорію на плече і приніс в кімнату, поклав на ліжко, зняв футболку і ліг поруч. Взяв лице хлопця і притулив до грудей, 

    — Пий, бовдуре! 

    Мідорія почав смоктати. Бакуго гладив того по голові. 

    — Чого ти не пив поки мене не було? 

    Мідорія напився і підняв голову. 

    — Бо я кохаю тебе і не хотів молока інших. 

    — Що?! Добре, можеш мені принести, набрати води. 

    Мідорія встав і кивнув, пішов за водою. Бакуго задумався «Кохає мене? Я не впевнений, що кохаю його, але він мені дорогий.» Мідорія повернувся і простягнув бутилку з водою. 

    — Деку, спи зі мною сьогодні! 

    Хлопець здивувався, але погодився він ліг поруч з коханим і невдовзі заснув.

     

    0 Коментарів