Гоґвортс і незнайомка
від thnessПісля тієї пригоди вночі, Реддл ніяк не міг зібратися до купи.
Та дівчина одночасно, була й тендітною і сильною, елегантною та таємничою.
Весь день, перед його очима був її образ. Найчастіше, він бачив той момент, коли вона відбивала закляття. Її ясні, блакитні очі яскраво зблискували у темноті. А її чорні кучері, які тоді лягли на її обличчя. Він трохи зміг роздивитися її, її обличчя, її тіло.
Том перервався зі своїх думок, коли до нього зайшов один з його слуг. Він вклонився і потім сказав:
– Мій Лорд, вас завтра чекають у Гоґвортсі. Ми все зробили швидко і гладко, як ви просили.
– Чудово. На сьогодні, ти вільний. Йди, не дратуй мене.
Слуга розвернувся і з поклонами вийшов з кімнати.
Наступного дня. Гоґвортс. Кабінет Захисту від Темних Мистецтв.
Том дивиться на всіх учнів і одразу роздивляється хто з них може бути корисним і вигідним для його планів.
Через пʼять хвилин після початку, у кабінет заходить якась дівчина.
– Вибачте, за запізнення.
Вона сіла за першу парту та дістала зошит для конспекту.
Реддл в цей момент розвернувся від дошки, після довгого розпису ключових термінів.
Він подивився на дівчину, яка щойно увійшла. Це вона! Та сама дівчина, яка цілий день не виходила з його голови. Том наблизився до її місця.
– Твоє імʼя?
– Аліса Поттер.
Дівчина так само виглядала дуже елегантно та таємничо.
– Добре, Аліса. Вийди і запиши на дошці, що означає «контрзакляття» та яких виглядів воно буває.
Аліса встала й пішла до дошки. Через хвилин десять, вона сіла на своє місце.
Реддл провів поглядом її записи.
– Чудово, міс Поттер.
Раптом, продзвенів дзвінок.
– Ну, що ж. Ваше домашнє завдання буде..
Він перегорнув декілька паперів.
– Написати конспект про заборонені закляття та контрзакляття від них. А, зараз всі вільні.
Майже всі на цей момент вийшли з класу. У класі залишилося людини чотири і Аліса.
– А вас, міс Поттер, попрошу затриматись.
Через певний час, у кабінеті лишилися лише він та вона.
Том підійшов ближче до Аліси та дивиться на неї своїми темно-карими очима, неначе у душу дивиться.
– Міс Поттер, і не було вам страшно прогулюватися тієї холодної ночі?
– Уявіть собі, ні.
Він оглянув її з ніг до голови.
– А ти можеш бути навіть дуже корисною.
Кути його вуст розпливаються у самовдоволеній посмішці.
0 Коментарів