Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)

    -Ти вже годин п’ять дивишся в стелю. В ній нічого цікавого немає. Вона біла, це все. Що ти там намагаєшся знайти?

    -Відповідь, Те, відповідь на питання, яке я навіть ще не придумав. – Чимін знову моргнув, аби лишень змочити очі і далі продовжив буравити поглядом білу чисту поверхню з парочкою тріщин.

    -Якого…? Гоблін з тобою. – Кім махнув рукою в сторону Пака і пішов до ліжка Юнгі. – А ти як? Прийшов до тями, недонечисть? Я тобі що не день то дивуюсь. Ти не вампір, ти біда.

    -Ти зараз в зуби отримаєш. Не можу я знаходитись в такому смороді.

    -Який ти тендітний. – Посміхнувся Техьон.

    -Йди ти.

    -Та я ж не зі злості.

    Чимін хмикнув. Він то точно знав, по Кіму видно. Дивлячись на цих двох Чимін, повертався думками до Чонгука. Ректор поводився з ним дивно. Ситуація на полігоні не давала спокою. Чон хотів поцілувати його, це він точно знає, але чому? Невже він йому сподобався? Чи це спортивний інтерес будь-якого некроманта? Чимін чув про мораль некромантів. Вони повна протилежність світлим магам, у них немає заборони на одностатеві стосунки, зв’язок до весілля, і не тільки через кохання, а й так, заради задоволення, і що для Чиміна було більш незрозумілим, так це наявність кількох партнерів. Паку навіяли, що це все погано, а світлі маги таким «черевики не псують», як любив говорити його батько.

    Але зараз, перебуваючи в оточенні некромантів, тісно спілкуючись з двома з них, він бачив в них звичайних хлопців, навпаки, тепер він думав про світлих магів, як надто затиснутих. Згадуючи ж про поцілунок, що не відбувся… Пак різко сів на ліжку.

    -Орк та десять гоблінів! – вигукнув Юнгі. – Ти ніби з труни!

    -Ну тобі краще знати. – Хіхікнув Техьон.

    -Ми не спимо у труні. – зітхнув Мін. – Це казочки.

    -Упевнений, у тебе в кімнаті ліжко у вигляді труни. Ти ж запросиш нас одного разу в гості?

    -Ні.

    -Чому, ми ж товариші?

    -Гуль тобі товариш. – Огризнувся Юнгі і заліз під ковдру.

    -Темрява збережи, ти що!

    -Так-так, той який сьогодні смердів. Світло і темрява, мене зараз знову знудить.

    -Ти безнадійний. – сказав Техьон, поплескуючи долонькою по ковдрі. – Так, а чого ти підірвався? – Повернувся він до Чиміна.

    -Думка прийшла, одна.

    -Ааа, знайшов-таки? – Техьон тицьнув пальцем у стелю, ніби пояснюючи, що він мав на увазі.

    Чимін не звернув на це уваги.

    -Твій дядько. Кому він віддає перевагу?

    Техьон насупився.

    -Кому?

    -Ну, він з жінками чи …?

    Техьон усміхнувся. Юнгі визирнув з-під ковдри.

    -АаааАААА навіщо тобі це?

    -Цікаво.

    Техьон продовжував хижо посміхатися.

    -Цікаво тобі значить. Мій дядько віддає перевагу і тим, і тим. Я особисто заставав у нього вдома і милих леді і чудесних юнаків. А що? Дивись, він заборонив секс у академії. Після того як відправив в декретну відпустку шосту вагітну адептку та другу викладачку. – посміхнувся він, а потім насупився і додав. – За рік. Ми, некроманти, не дуже моральні, якщо ти не в курсі. І, як я чув, викладачка, яка вміла робити класне протизаплідне зілля сама пішла в декрет, щоправда запланований, а в місті адептам такі речі не продають. Ось такі справи.

    -Але одностатевий то можна, виходить? – пробурмотів Юнгі, насупившись. – Якщо основна умова, не вагітніти, то двоє хлопців або двоє дівчат легко з цим впораються.

    -Ти просто геній, Мін Юнгі.

    -Я тобі вже казав сьогодні, що я тебе ненавиджу?

    -Так, двічі.

    -Я просто подумав, – сказав Чимін, привертаючи увагу парочки, – а чи може бути таке, що я йому сподобався? Скажімо, раптом він сподобався мені, і я просто дізнатися хочу, чи це взаємно.

    -А він тобі сподобався? – Запитав Кім.

    -Взагалі-то він все ще мене трохи бісить. Але мені подобається, як він пахне.

    Юнгі скривився.

    -Це більше на збочення схоже.

    -Ти, між іншим, теж сказав, що я приємно пахну.

    -Маєш на увазі, в порівнянні з дохлим гулем?

    Між КімМінами, як про себе назвав їх Чимін, знову почалася суперечка. Пак зітхнув, закриваючи тему до найкращих часів.

     

    ***

    -Ох, ця нечисть мене з розуму зведе. – Простонав Юнгі. – Чому вони всі дохлі?

    -Тому що ти некромант. – відповів Техьон, не відриваючись від книги.

    Кім освіжав у пам’яті матеріал вже для себе знайомий, а ось Міну довелося потіти. Техьон знав, що здасть цю практику, він уже робив це, свого часу спостерігаючи за Чонгуком, коли той навчав адептів в тому році. Кім пишався тим, як швидко і легко йому вдавалося освоювати магію смерті. Почувши черговий стогін вампіра, хлопець не витримав.

    -Що знову?

    -Я вивчив теорію. Повністю. До коми, до крапки. Але на практиці я точно провалюся.

    Кім відклав підручник і пожувавши губу, кивнув Юнгі на двері.

    -За мною.

    -Що, знову їсти? Ми вже робили набіг на кухню. Двічі. Між іншим, я добре просунувся у гіпнозі. Якщо старанніше практикуватися, доросту до рівня мого дядька Но. Він навіть вампірів гіпнотизує, і більш-менш розумну нечисть. – Крадучись, вони пройшли до верхніх навчальних поверхів. – Для чого нам клас анатомії?

    Кім проігнорував Міна і озирнувся на всі боки у пошуках свідків. Переконавшись, що такі відсутні, хлопець дістав із задньої кишені відмичку і пару секунд поколупавшись у замку, успішно відімкнув двері.

    У класі було моторошно. Полиці, заставлені всякими препаратами з органами відомих і поки що ні істот, скелети і живі гризуни. Щури. До них Техьон і хотів дістатися.

    -Я тобі зараз таємницю відкрию, а ти пообіцяй, що нікому не розкажеш. Навіть Чиміну. Йому я сам скажу. Коли прийде час.

    -Про що? Про те, що ти замки першокласно вкриваєш?

    -Спасибі.

    -Це був не комплемент. Якщо нас зловлять, рудий, я тобі голову відкушу. Іноді в мене відчуття, що твої кучерики єдина звивиста річ, яку має твоя голова.

    -Так, тепер це звучить навіть якось образливо.

    -Що ми тут робимо? – Запитав Юнгі, прискіпливо дивлячись на некроманта.

    -Допомагаємо вам з Чиміном підготуватися до пари.

    Мін насупився і глянув на щурів.

    -Вони живі.

    -Поки що.

    -Ми що хлопнем академського щура?

    Хижо усміхнувшись, Техьон виставив руку вперед і заплющив очі. Пацюк, найбільший з усіх, що раніше мирно жував у куточку, раптом завмер, а потім упав мертвий. Лапами вгору.

    -Ну ось і все. Залишилося її витягти.

    -Та ви знущаєтеся.

    Хлопці здригнулися і обернулися.

    Чонгук стояв у дверях темніше грозової хмари. Склавши руки на грудях, він виглядав ще більшим, ніж зазвичай. Так просто їм не могло поталанити. Звісно. Чортова кімната. Техьон глянув на родича з благанням у погляді.

    -І не думай. Забирайте щура, і до мене в кабінет. І Техьон, зачини двері.

    -Лайно орківське. – прошепотів Кім. – В нас проблеми. Гаразд, пішли.

    Техьон глянув на вампіра, який величезними очима дивився на нього. Хлопець припустив, що шок може бути викликаний не появою ректора, а тим, що він убив тварину силою думки.

    -Я не можу вбити людину. – сказав Техьон, дістаючи дохлого щура, намагаючись не зачепити двох, що залишилися, щоб не спровокувати їх на укус.

    -Не можеш, чи просто не намагався? – Тихо запитав Юнгі, після чого розвернувся і пішов, не дочекавшись Кіма.

     

    ***

    -Стривай ти! Мін! – Вампір зупинився, але не обернувся. – Я все поясню, але прошу – тримай все у секреті. Про це знають лише дві людини, включаючи мене. Ну, і тепер ти.

    Мін подивився на щура в руках некроманта і гучно ковтнув слину. Тепер Техьон здавався йому моторошним.

    -Ти вбивав щось більше за щура?

    -Я прошу тебе, поговоримо не тут, а в кабінеті Чонгука.

    -Це означає так? – З усмішкою пролунало у відповідь.

    Юнгі хмикнув і пішов до кабінету Чона. Йому було цікаво, де носить Пака. Зараз би він йому знадобився чисто для присутності. Сила Техьона лякала і розбурхувала. Некроманти могли керувати смертю, бо їхня магія була тісно пов’язана з нею, вони звичайно могли забрати життя, але таким же способом, як і всі інші, а не силою думки. Керувати смертю у цьому сенсі не вмів ніхто.

    У кабінеті Чона вони виявилися не першими гостями.

    -Матильда!

    Хлопці здригнулися і обернулися на крик чоловіка в кріслі. Він був у викладацькій мантії і з жахом дивився на тіло в руках Кіма. Він був молодий, високий, і, здавалося, потужної статури, можливо через широкі плечі.

    -Матильда?

    -Мій щур. Чому вона мертва? Ви вбили мого пацюка?

    -Заспокойся, Сокджин. Я знайшов її мертвою в клітці, і сказав хлопцям принести. – Видихнув Чон потираючи скроні.

    -А що ти робив у моєму кабінеті в таку годину? – насупився чоловік.

    -Перевіряв, чи весь навчальний матеріал доставили.

    -Зараз? – недовірливо перепитав той.

    -У мене дуже багато справ. Я все не встигаю.

    Кім Сокджин зміряв друга, а вони були саме друзями, недовірливим поглядом і знову повернувся до трупа.

    -Це не пояснює, чому вона померла.

    -Може від старості.

    -Їй було лише два.

    -Ну може отруїлася.

    -Я годую їх виключно кормом найвищого гатунку.

    -Ти експерименти на них проводиш. Ти думаєш, вона така здорова завдяки генетиці батьків? І в кого пішла в маму чи в тата?

    -Так вони мені для того і потрібні!

    -Ну ось і не скаржся. Усе вали, ці троє повинні мені практику відпрацювати.

    Кім заткнувся і замислився.

    -Ти винен мені щура.

    -Обов’язково.

    Сокджин зітхнув, кинув скорботний погляд на труп щура і вийшов.

    -Троє? – Запитав Техьон, коли двері за викладачем зачинилися.

    Юнгі ляснув його тильною стороною руки по плечу і показав кудись за себе. Кім повернув голову і побачив у куточку Чиміна, який підібгавши губи, легко скривив їх на зразок посмішки і помахав рукою.

    -Я знаю кого ми посилатимемо в розвідку. – шепнув Техьон.

    -Я б на це сильно не розраховував. З непомітністю у вашого товариша так собі, як показує практика.

    Чимін скорчив пика ректору, поки той не бачив, все ще сидячи з заплющеними очима зображуючи пам’ятник Всесвітньої втоми, і підійшов до хлопців. Вони втрьох сіли на диван навпроти ректора.

    -Де ти був? – спитав Юнгі, нахилившись до Чиміна.

    -В лісі.

    -Навіщо? – здивувався Техьон.

    -Шукав труп.

    -І як, знайшов? – знову запитав Кім, нахиляючись над Юнгі, що сидів посередині, тим самим присуваючись впритул і притискаючись до нього щуром.

    -Як бачиш – ні. Зате у вас успіхи краще будуть.

    -Техьон, я уб’ю тебе нахрен. – Почулося здавлене від вампіра.

    -Досить. Чому ви утрьох такі проблемні?

    -Ти забув Тобіаса? – посміхнувся Техьон. – Як він до речі? Витягнув руку?

    -Не без курйозів. – ухильно відповів Чонгук. – Навіщо тобі щур Техьон?

    -Допомогти.

    -Кому? Щуру? Їй так набрид Сокджин, що вона навчилася говорити по-людськи і попросила позбавити її від мук?

    Юнгі пирснув у кулак і швидко відкашлявся.

    -Ні, хлопцям. Потрібен був труп для тренування.

    -А ти не міг сам її добути?

    Пак здивовано глянув на Чонгука, потім на Техьона, і нарешті звернув увагу на єдиного не обтяженого лицем повним страждань. Юнгі підібгав губи, мовляв «не я це повинен сказати» і перевів погляд на ректора.

    -Мені теж пояснення потрібні.

    -Техьон не такий як усі.

    -О, це ми помітили. – посміхнувся вампір.

    -Просто знайте, що його руде волосся це не просто збій. Він уміє щось, чого не вміють інші.

    -Наприклад, вбивати силою думки. – прошепотів Техьон.

    -Що?! – Чимін здригнувся і подивився спочатку на Кіма, а потім на щура. – Гоблінов зад! Це ти її… Силою думки?

    Техьон кивнув, скривившись при цьому так, ніби мішок лимонів з’їв.

    -Чорт забирай, це ж здорово! Страшно, але здорово.

    -Темрява, скажіть, що мені почулося. – прошепотів вампір.

    -Ти не боїшся мене? – з побоюванням запитав Кім.

    -Ні, ну тобто це звичайно страшно, але чи не означає це, що ти неймовірно сильний?

    -Я теж про таке не чув. Але мені лячно, не те що я тебе тепер уникати буду, ти все ще мій друг, але від тебе тепер мороз по шкірі.

    -То ти ще від Марильди відійти не можеш. – З’єхидничав Кім.

    -Матильди. Її звали Матильда.

    -З глузду з’їхати! Маг, який не просто працює зі смертю, а здатний її контролювати. А повернути до життя ти можеш?

    -До речі, погано що Джин її побачив. Тепер повернути не вдасться. – сказав Чонгук.

    -Отже, може. – Відповів Мін. – Повертай.

    -Не так швидко. – хитро посміхнувся Чонгук, смакуючи майбутню виставу. – Спочатку – відпрацювання. А ти негідник, за те, що вломився в кабінет анатомії, протреш усі ключі замку.

    -Що?! Та їх сотні!

    -Точніше, тисяча сто чотири.

    -Чонгук!

     

    0 Коментарів