Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Тік…
    Тік…
    Тік…

    Шум крапельок води луною відлунав у похмурому коридорі, змусивши Курото
    несвідомо затягувати мантію на його тілі. Він це дуже ненавидів. Темний прохід попереду, здавалося, вів прямо в пекло, завжди змушує його мати всі види жахливих думок, крім одноокої гадюки на його плечі змусила його розвіяти думку повернутись і піти.

    Мимоволі!

    Дійшовши до кінця коридору, Курото відчинив двері. Позаду двері являли собою добре обладнану лабораторію з фігурою, що стояла всередині.

    Фігура обернулася: «Це Курото-Кун».
    Почувши цей хрипкий голос, серце Курото здригнулося, і він опустив голову швидко;

    -“Орочімару-сенсей!”
    Орочімару задумливо подивився на Курото, а потім з паузею сказав:
    – «Ця лабораторія буде твоєю в майбутньому».

    Однозначно працювати старанніше будешь!”
    Орочімару відвів погляд і якийсь час оглядав лабораторію меланхолія з’явилася в його очах.

    – «Можливо, я покину село. Майбутній матеріал ти можешь знайти сам собі!”
    -“Так!”

    Курото кивнув і без жодних вагань сказав «так», поки одноока гадюка стоячи на його плечі ліниво махала язиком.
    Нарешті Орочімару востаннє подивився на Курото, нічого не пояснюючи, просто
    зник за допомогою техніки мерехтіння тіла.
    З відходом Орочімару, величезна та похмура чакра, яка заповнила лабораторія повільно зникала.

    -“Фух…”

    Курото полегшено зітхнув.
    Останнім часом аура на тілі Орочімару з кожним днем ​​стає холоднішою, і це здається має запах крові. Навіть якщо Курото повідомляє про прогрес експериментуючи на відстані, він усе ще почувається вкрай незручно. На щастя, цей важкий день, здається, позаду. Але, подумавши про це, Курото трохи розгубився.

    За смутним спогадом з попереднього життя, здається, що
    Орочімару покинув Коноху після смерті 4-го Хокаге. Якщо Курото правий, тоді
    через якийсь конфлікт між Орочімару та Данзо; інформація була оприлюднена експерименти над сільськими дітьми, що призвело до розслідування за наказом 3-го Хокаге та подальший перебіг подій.

    Але ставлення і дії Орочімару просто зараз, здавалося, свідчать про те, що він має
    вже підготовлений план і міг бути запущений в будь-який час.
    “Де відхилення викликало передчасний дефект Орочімару? Саме через мене?” 

    Після того, як все було в минулому, Курото все ще не міг придумати причину, Але перебіжка Орочімару – це добре для нього. Що ж до того, чи він в даний час він не може нічого з цим робити. Що стосується Орочімару, то почуття Курото явно ускладнені.  Якби не притулок під Орочімару, Курото знав, що він не зможе пережити 3-тю Ніндзя війну так легко. Адже семеро з десяти учнів в цей же період вже загинуло на полі бою.
    Навіть такий геній як Какаші майже втратив життя на полі бою, а коли у порівнянні зі студентами того ж покоління з Академії Ніндзя, Курото навіть не міг відповідати одному з ходів Какаші.

    Минуло більше десяти років, як він потратив сюди, але донині, Курото все ще важко адаптуватися до цього світу ніндзя, повного вбивств. Це одна із причин, чому він взяв на себе ініціативу знайти притулок в Орочімару, тому що, коли мова заходить про бойовий талант; він явно відстає від своїх однолітків.

    Під час битви, особливо в ситуаціях життя і смерті, його реакція завжди повільніше, ніж у інших. Іноді він дійсно захоплюється ніндзя в цьому світі. Часто вони мають здатність вбивати у віці шести-семи років. Звичайним явищем є побувати на полі бою у віці десяти років, а потім є такі генії, як Какаші та Ітачі, які вже вбили незліченну кількість ворогів до дванадцяти років.  Це просто неймовірно.

    Курото не має цього таланту. На щастя, він народився в клані Хьюга з білими очима. За допомогою білих очей він міг жити в небезпеці і кілька разів вижити на полі бою.
    Але удача триватиме не завжди. Побачивши смерть студентів того ж періоду один за одним Курото рішуче ховався в Орочімару. Спершу треба вижити. І залишитися в живих – найважливіше, щоб піднятися тут!
    Курото також має певні переваги перед іншими. Маючи гарну освіту попереднього життя, його здібності до розуміння набагато перевершують здібності ніндзя такого ж віку. У поєднанні з природною перевагою мати білі очі, він швидко виділився в лабораторії Орочімару. Він зміг багато чого навчитися генетична технологія під крилом Орочімару.

    Можливо, через те, що був свідком надто багатьох смертей. У більш пізній період 3
    війни, Орочімару був одержимий таємницею життя. Найясніше пояснення полягає в тому, що Орочімару більше не піклується про 3-й Хокаге більше не дотримується низьких моральних принципів і почав робити велику кількість жорстоких і кривавих дослідів над людьми. Крім того, Орочімару також розвинув жвавий інтерс до Вудду, білі очима / Б’якуган і письмо чакра очима / Шарінган.

    Активний притулок Курото полегшив Орочімару вивчення секретів
    білих очей, тому Орочімару все ще робить усе можливе, щоб керувати Курото.
    Обидві сторони швидко дійшли згоди, тож сцена сталася щойно.
    Звичайно, причина, по якій Курото наважився знайти притулок в Орочімару, полягала в тому що він знав, що увагу Орочімару не займе багато часу, щоб привернути увагу забороненими методами в селі, такими як “Edo Tensei” і
    “Вісім воріт життя”, плюс він має захист “птахів у клітці”, тому він це зробив
    не хвилюється, що Орочімару безпосередньо проведе над ним випробування на людях.
    Так, «птах у клітці» справжним є захистом нинішнього Курото. Існування, клана Хюґа уникнув багатьох серйозних проблем і є менше людей, які коваріють Бякугана в порівнянні з Шарінганом. Що ж до іншої причини притулку в Орочімару, то це Тенсейган!

    З його посереднім талантом, крім досягнення Тенсейгана, він дійсно не міг думати
    з будь-якого іншого можливого шляху для того, щоб він перевернув і взяв свою долю в свої руки.

    Що стосується Сенджутсу, то навіть раз за десятиліття генію, як Орочімару, доводиться важко майстеру його, не кажучи вже про нього.
    В іншому випадку, не кажучи вже про посередній талант Курото, навіть геній клану Неджі помер. Просто від того, щоб прикрив Хінату від уламків 10-ти змаханих атак відповідно до пам’яті про його попереднє життя.

    Білі очі дійсно можуть надати клану Хюґа незрівнянну перевагу Дженін, Чунін і його нізрівняні бойові сили.
    Але після того, як порівняння потужності досягне рівня Kage або навіть рівня Super Kage, перевага білих очей не очевидна.
    Для клану Хюґа, який спеціалізується на м’якому кулаке, це поруч з неможливим для
    них протидіють сили Сусано Учіх, сили людини сили колон, Сенджитсу та ін.

     

    Х’юги дійсно безсилі, коли протистоять ворогам на цьому рівні, тому Тенсейган є єдиною надією для клану Х’юга, коли можна втрутитися у битву на супер тіньовому рівні.
    Це те, про що Курото ніколи не забував на початку подорожі. Але непросто перетворити біле око в око Тенсейгана.  З точки зору спадковості крові Хьюга Курото майже не володіє знаннями запасів, тому для досягнення поставленої мети під силу лише науковим дослідженням безумця Орочімару може допомогти йому у цьому селі.

     

    Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

     

    2 Коментаря

    1. Avatar photo
      Dec 17, '22 at 23:47

      Вкажіть, будь ласка, посилання на оригінал, інакше робота буде видалена.

       
    2. Dec 16, '22 at 22:55

      Ай яй яй

      https://m.qidian.com/book/1013184675.html