Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Джен

    • Залиш всі свої речі перед дверима до лікарні.
    • Якщо візьмеш хоч щось, ти не отримаєш то назад.
    • Не намагайся відкрити зачинені двері, їх зачинили не просто так.
    • Візьми мотузку, щоб знайти вихід назовні, або ти ризикуєш вже ніколи не вийти.
    • Якщо побачиш дітей – ігноруй їх, вони не люди.
    • Слідкуй за прибиральником і будь певна, що він тебе не бачить. Якщо помітить, то буде переслідувати навіть після виходу.
    • Тримайся якомога далі від моргу, або ти будеш вимушена змінити місце праці.
    • Ніколи не спи у будівлі, ти можеш не прокинутися від своєї дрімоти.
    • Якщо побачиш полишених пацієнтів – дай їм спокій, навіть не пробуй допомогти їм.
    • Перед тим, як вийти, перевір свої кишені, вони залишать тобі щось.
    • Не приходь до лікарні більш ніж два рази на місяць, і точно не на одному тижні.
    • Коли повернешся додому, тримай світло увімкненим до рання, вони нападають у тьмі.

    переклад текста цього автора: https://rocky-mountain-gothics.tumblr.com

     

    4 Коментаря

    1. Avatar photo
      Jun 20, '22 at 23:48

      Натрапила на це чтиво пізньої ночі, й це саме те що треба було щоб аж відчути мурашки по шкірі. Написано коротко, але сильно. Дякую за таку роботу!

       
      1. @parasolyaJun 24, '22 at 11:35

        Вам дякую за коментар! Рада, що Вам сподобалось!

         
    2. Jun 20, '22 at 22:25

      Оце постмодерн. Але на мою думку найкращий за
      ист це напад тому коли ви в пси
      лікарні то обов’язково робіть навпаки і максимально впевнені дії(але з шаною до обивателів(старослов’янське слово) ти
      місць)
      Лю вас з найзеленішого краю в Україні, Маневиччини.
      Бережіть себе і Україну в собі.

       
      1. @АндрусьJun 24, '22 at 11:37

        Дякую! Дуже цікава думка!