Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    На наступний день, Ліс шукала де знайти на 1 тиждень ворона, щоб перевірити чи він буде до неї говорити, чи це не він. Орендувала вона того ворона, не говорить нічого навіть не дивиться в очі, того навіть не пройшовши дня дівчина відала назад пернатого.
    Наступного дня, в школі проходили волонтери з тваринами, уже навіть Андрій знайшов собі лиса. А Ліса хотіла бути оригінальною, того, щоб показати Андрію що вона не маленька уже, взяла змію. Змії це сподобалося, вона обв’язалася навколо шиї дівчини та й вкусила її в неї. Дівчина хотіла кричати, але змія обережно вкусила так щоб ніхто не зняв її з дівчини, тож Ліса забрала змію додому, і намагалася з нею поговорити, але змія тільки обв’язувалася навколо тої. Тож в школу на наступний день одягнула чорне коротке обтяжне плаття і взяла із собою змію.

    І математик відправив її додому перевдягнутися зі словами: “Ти занадто відкрита, ще й зі змією. Змія це точно не твоя тварина. А твоє плаття відволікає хлопців, тож поїхала додому, одягнула светер і штани,  і вчиш предмети я скажу вчителям що…” на цих чудових словах він закінчив і вони пішли на вихід разом. Вони були на 3 поверсі, тож треба було спуститися на сходах, щоб вийти із закладу. Змія вирішила показати що вона молодчинка, тож обв’язалася навколо поручнів і так спустилася, а Ліса в слід за нею і вона впала, вона впала з  2 на 1 поверх, з криком що вся школа почула її біль. Математик тут як тут, розповідає що от, а не треба було так кататися, тоді б не впала так боляче, але потім він зупинився і покликав медсестру. Вона попросила, щоб він відніс Лісу, але він сказав що не буде, адже можу впустити її. Тож медсестра швидко оглянула її, і викликала швидку. Вони поїхали на рентген, знімок показав що у неї перелом, поставили гіпс, і відвели додому і прописали, щоб вона прийшла через 2 місяці до лікарні.

    -ДВА МІСЯЦІ?! Добре…

    -Ну до тебе по черзі будуть заходити однокласники з домашкою, адже перелом не скасовує школу. А зараз я їду назад, сьогодні до тебе зайде Андрій.

    -Мда, а я можу когось іншого попросити, наприклад Дашу?

    -НІ він відбуває своє покарання – після цих слів медсестра поїхала додому, і дівчина залишилася сам на сам із собою. Вона пішла переглядати серіали.
    Через кілька сезонів серіалів до неї прийшов Андрій. Ліса довго не могла встати та нормально відкрити двері, адже ще не приїхали її милиці.

    -Привіт, ти чого так довго? А ну точно у тебе нога, ну не суть от домашка, зайти можна?

    -Привіт, а у мене є інші варіанти?

    -Ні, бо я тобі маю пояснити математику – хлопак взяв під плече Лісу і вони пішли у вітальню, де замовили їжу і він запитав.

    -От, а де твоя матір? Або батько?

    -Мені уже 14 років і вони уїжджають на різні роботи, вертаються раз на 3 місяці, і це вони тільки но уїхали, інколи допомагає бабуся. Гроші вони мені дають кожен день, на продукти їжу лікування і все що треба.

    -О ну я тоді до тебе буду 3 рази на тиждень заходити,  добре, де твоя зміючка?

    -Спить, сідаємо за домашку, а потім поїмо?

    -Так
    Вони вечір провели дуже цікаво. Їли, дивилися серіали, обговорювали все і всіх, проте Андрію треба було іти додому. Вони попрощалися і юнак пішов додому. А по дорозі він думав: “Боже вона така гарна навіть в піжамі, а її зміючка має показувати її характер.”. Коли він прийшов додому його зустріла Даша.

    -Ну що, як вона тобі?
    -Таке собі, не мій типаж…

    -Добре, завтра моя черга іти до неї, адже ми обоє з тобою відпрацьовуємо бійку

    -Ну а не треба було мене бити, щоб з носа кров лилася рікою

    -Для початку,  не треба було на неї гнати, по друге не треба було називати мене биком, знаючи що у мене білка, А ну й останнє ти ж знаєш що я ходжу на бокс

    -Ну а я хотів перевірити чи тебе там хоч чомусь вчать – з цими словами Андрій пішов в кімнату спати
    Ліса дуже сумувала, адже їй не можна було бігати нічого, але у неї була змія, тож змія лягла біля дівиці.
    На наступний день Ліса вже сама собі готувала сніданок, адже дізналася як так легше ходити, і замовила собі швидку доставку продуктів.О 13 прийшла Даша, по до розі до Ліси вона забрал із пошти милиці, і вони пішли прогулятися на двір. Ліса взяла із собою змію яка обв’язалася навколо милиць.

     По дорозі вони зустріли Мію, яка питала чи боляче так Лісі, і запитала чи може та ходити без милиць. І в якись момент коли вона взяла милиці, змія її вкусила. Про вона вкусила не саме частину тіла Мії, а її кофтину, з якої висипалися круглі гладкі кульки, на яких підслизнулася Мія, а коли Ліса намагалася подати руку то Мія потягнула ту на себе, Даша швидко зреагувала і підняла подругу і змію. І запитала

    • Чого у тебе в кармані було аж так багато кульок?! Ще й ти потягнула на себе Лісу знаючи що вона може в будь який момент впасти на милицях, ще й поголові собі дати ними!
    • А що я мала робити коли ваша дурнувата зміючка пірвала кульку до того як це зробила мій павук! І взягалі! ТИ мені не указ!
    • Слова 7 річної дитини…
    • Заткинися ти…
    • Хто я?
    • Ніхто!- з цима словами дівчина втікла покинувши тих двох і змію самих
    • Що трапилося? – здивовано запитала Ліса
    • Мія хотіла тобі тільки шкоду а не допомогу
      Вони зібралися і пішли додому
     

    0 Коментарів