В наступний раз я буду більш лагідним.
від night_travelerАвтор: Після слів Спартака: “В наступний раз я буду більш лагідним.”, я не змогла стриматися.
* * *
Женя провинився.
— Ти не прийшов. — Звучить холодно. Женя здригається і винувато тупить очі в підлогу. Спартак продовжує стояти до товариша спиною, перебираючи сторінки його майбутньої книги.
— Я чекав тебе, а ти навіть не написав, що не прийдеш. Тільки час витратив.
Женя понурюється ще більше. Він не хотів розчаровувати друга. Той правий, що він мав хоч написати, що не прийде. Але Янович, як останній боягуз, закопував свою голову в пісок, надіючись перечекати проблеми.
— Вибач.
— Це все?
Актор прочищає горло:
— Вибач, що змарнував твій час, мені соромно… дуже соромно. — Голос його звучить винувато і панцир Спартака дає тріщину. Ну не може він довго сердитися на цього дурника. Відклавши папери вбік, чоловік повертається до гостя і складає руки на грудях, оглядаючи його зверху донизу: голова опущена, кучеряве волосся спадає на лоб, прикриваючи обличчя від Субботи, руки прижаті по швах і зчеплені між собою спереду, пальці нервово заламують і вивертають одні одних, намагаючись хоч якось впоратися з нервами. А синій костюм завершує образ школяра, що отримав зауваження за незадовільну поведінку в школі і тепер стоїть перед суворими батьками, чекаючи вердикту. Психолог, зітхаючи, знімає окуляри, масажує очі.
— Чому ти так вчинив? — сталь з його голосу пропадає, на її місце приходить втома. — Що з тобою відбувається? Ти сам на себе не схожий.
Женя відводить погляд до вікна, нервово поправляє неслухняні кучері.
— Вибач. Останнім часом в мене прибавилося проблем, з якими я… — Янович запнувся, перевів очі на багряну краватку психолога. Вдихнув. Видихнув. — Я з ними скоро розберуся і все буде як було, — вимучена посмішка розквітла на його обличчі, — тільки дай мені трохи часу і не злися на мене, будь ласочка.
Спартаку не сподобалися слова Жені, це було видно по його нахмурених бровах і щільно стиснутих вустах. Він підходить до чоловіка, намагаючись перехопити його погляд, та останній вперто відводить його. Наче до лісної тваринки, спокійно й впевнено Суббота мовить:
— Ти ж знаєш, що можеш звернутися до мене по допомогу, якщо вона тобі потрібна?
— Так.
— Тобі потрібна моя допомога?
Янович не знає. За невеликий проміжок часу на нього звалилося чимало проблем і одна з них зараз стоїть перед ним, намагаючись підтримати і зрозуміти. “Але що, як він відвернеться від мене, коли дізнається? Що, як він не захоче мене більше бачити і знати? Якщо викреслить зі свого життя? Він ж одразу казав, щоб я не прив’язувався, а я, як той болванчик, просто махав головою у відповідь. А може це й на краще? Щоб він знав. Щоб побачив і відвернувся. Щоб більше не втрачав через мене свій дорогоцінний час. Так. Хай буде так”. Євген відступає на крок, а потім повільно, затримуючи дихання, опускається на коліна.
— Женю?
Руки тремтять, тягнуться до чужого ременя. В роті сухо, кадик неприємно ходить під світлою шкірою, ледь не прорізаючи живу тканину. Серце набатом відбиває передсмертну молитву. Його долоні грубо перехоплюють, відсмикуючи вбік.
— Що ти робиш? — Суббота розгублений.
— Будь ласка. — Тремтливий шепіт. Женя притискається до цупкого матеріалу штанів, ховаючись від холодної блакиті чужого погляду. Простір розмивається від солоної вологи. — Будь ласка. Мені це потрібно.
— Що потрібно? Мій член? — питання просякнуте холодною сталлю, пронизує до хребта, ламаючи. “Відступати нікуди”.
— Мені потрібен ти.
— Глянь на мене.— Женя заперечно махає головою, щільніше притискаючись до чоловіка. Не може.— Якщо Я потрібен тобі, то глянь на мене. — Не прохання, а наказ, якому не можна не підкоритися. Карі очі блистять, покриваються брижею, але концентруються на блакитних очах напроти. Дивитися боляче. Все одно, що на кригу в сонячний день — ріже і хочеться відвернутися, та ти вже не в змозі.
— Будь ласочка, Спартачку. — Тихо, але вперто продовжує Янович. Підборіддя його тремтить.
Спартак не знає, що робити. Точніше він знає, що має зробити: обережно підняти товариша з колін, посадити на диван, дати випити заспокійливе і вкласти його спати. Аби на ранок, коли емоції Жені вляжуться, спокійно поговорити.
Але, дивлячись на Яновича зараз, згори вниз, він не може поворухнутися, тільки міцніше стискає чужі спітнілі долоні, споглядаючи криво стиснуті вуста і тихе шипіння. Щось темне всередині нього жадібно вдихає солодкий аромат слабкості і беззахисності Жені, пускаючи гарячу слину, оголюючи білосніжні гострі ікла. Бажання підкорити, присвоїти і помітити, навряд ще товариша, туманила розум не гірше за наркотик. Раціональна частина збоїть, іскриться, як прилад з оголеними дротами, що якийсь самогубець намагається ввімкнути у розетку. Язик проходиться по пересохлих губах.
— Чому я?
— Бо я лю… — Договорити йому не дають. Пальці моментально вплітаються у кучері, сильно струшуючи. Суббота не готовий, не хоче, не вірить у серйозність цих слів. Женя стогне від болю, але продовжує благати, ластячись об руку, як дворовий кіт, що навчився приймати грубість за ніжність.
Звір зривається з повідця, розриває дроти, що трапляються йому на шляху. В головному процесорі відбувається коротке замикання. Вибиває щитки. Раціональність на прощання махає платком: “До зустрічі, малята!” Пожежа охоплює тіло, струїться по венах і артеріях, розганяючи кров, як в паровій машині. Член боляче впирається в блискавку на штанях. Спартак невдоволено ричить. Очі актора сльозяться. Та навіть так Женя помічає, як риси обличчя навпроти загострилися, набуваючи хижацьких рис.
— Ти дійсно цього хочеш? — від хриплого голосу мурахи, рука сильніше стискає волосся, відводячи назад, аж поки на шиї не проявляються жили. Янович намагається ковтнути густу слину.
— Так, Боже, тааак.
В наступну мить його долоні відпускають. Червоні відбитки чужих пальців пульсують, та це навіть приємно. Євген знову тягнеться до ременя. Його рухи швидкі і ламані, наче в старої маріонетки, що скоро розсиплеться попелом і тільки людина навпроти може врятувати його від темної матерії забуття. Пряжка піддається тільки на третю спробу. Спартак коротко стогне від полегшення, коли його член нарешті позбавляється від тиску тісної тканини. Рот Жені наповнюється слиною при погляді на нього. Довгий і товстий, опутаний сіткою вен. Рука, що досі покоїлася у його волоссі, підштовхує вперед, через що Янович утикається в пах чоловіка обличчям.
— Чого чекаєш?
Трохи відсторонившись, Євген проводить язиком мокру доріжку від кореня до голівки. Обводить по контуру крупні венки, викликаючи згори приємне шипіння, що відлунюється у власному збудженні. Женя продовжує лизати ствол, потім переходить на чутливу уретру, злизуючи каплі змазки, що встигли виступити від таких незатійливих пестощів, і вертається назад, починаючи спочатку. Спартаку приємно, але хочеться дещо більшого. Тому рука знову тягне верх, направляє, вириваючи солодкий стогін з почервонілих вуст.
— Візьми його до рота.
Міцна хватка відчувається правильно і до біса приємно. Янович важко ковтає слину, збудження п’янить не гірше за міцний елітний алкоголь. Тіло прошибає електричними розрядами, перетворюючи м’язи на желе. Чоловік покірливо розтуляє вуста, охоплюючи губами голівку, посмоктуючи. Його нагородою стає тихий стогін Субботи, через що власний член, стікаючи змазкою, до болю приємно натягує спідню білизну. Євген на пробу намагається взяти на всю довжину, але швидко про це шкодує. Горло здавлює спазмом і він ледь не задихається. Йому ніколи не доводилося робити комусь мінет, робили йому. Актор наче розумів принцип, але практика завжди не схожа на наші уявлення, тому вирішує не поспішати. Янович потроху вбирає член, ховаючи зуби. Допомагає собі руками і язиком. Спартак ловить дикий кайф від Жені, хоча його техніка була жахливою, але ентузіазм, з яким його хлопчик намагався зробити йому приємно, легко це компенсував. Короткі стогони, які більше нагадують ричання великої кішки, є доказом цього.
Проте як би Янович не намагався, та його вмінь не вистачало. Задоволення Субботи росло, а з ним і роздратування, що неприємно кололо під шкірою.
— Трясця, Женька, розслаб горло. — Актор підкорюється, піднімаючи затуманені хіттю очі на Спартака. Психолог штовхається на пробу у вологе тепло чужого рота. Не зустрічаючи супротиву, хвалить.
— Хороший хлопчик.
Ніжне прізвисько викликає приглушений стогін, що приємними вібраціями проходить по стволу. Збудження накриває лавиною, від чого Суббота зривається на швидкий, рваний темп, насаджуючи Євгена по самий корінь. Горло здавлює спазмом на кожному глибокому поштовху. Слини стає забагато, вона стікає по розпухлих губах, стікаючи по підборіддю. Щелепа неприємно ниє від довгого знаходження в нетиповій позі. Через деякий час повітря в легенях закінчується і Женя починає задихатися. Спроби відсторонитися, щоб вдихнути такий необхідний кисень, були придушені сильними руками. Ця грубість заводила. Вона відкликалася гострими спазмами в паху, породжуючи в легенях нові стогони, вібрації, які нарешті штовхають Спартака за межу. Тепла сперма поштовхами заповнює рот Жені і, щоб не захлинутися, йому доводиться ковтати більшу її частину.
Коли член обм’якає, актора відпускають і той падає навколішки, жадібно хапаючи повітря. В голові вперше за тривалий час було порожньо, від чого вуста здригаються в легкій посмішці. Чужа рука ніжно піднімає його за підборіддя, стираючи сліди нещодавньої події. Нахмурений погляд бігає по обличчю, шукаючи тільки Спартаку зрозумілі дані. Євген завмирає, вертаючись у реальність. Наслідки його настигли, стискаючи серце в кігтистій руці страху. Нерви чоловіка натягуються, як струни, і він боязко дивиться на Субботу. А той, коли нарешті щось вирішує для себе, стирає великим пальцем тонесеньку цівку крові, що брала початок з тріснутої губи.
— В наступний раз я буду більш лагідним.
Як гаряче! До біса красиво написано.
Вааай, це неймовірно! Не дивлячись на те, що я собі давала мільярд обіцянок більше не читати фанфіки, де грубість порівнюють з ніжністю, але я все одно продовжую.
Дякую, авторе, за такий чудовий твір!
Дякую, що коментуєте і ділитися своїми враженнями❤❤❤
Те, що треба прочитати перед сном 💫
Дякую за коментар і гарни
снів💕