Фанфіки українською мовою

    Хто ж він, цей Вільям?
    Власник темно-червоних, чи навіть бордових очей, таких схожих на проливну кров. Вилитий злочинець з тих самих фільмів, у яких геніальні криміналісти покінчували життя самогубством.
    Холмс був фанатом різних серіалів та фільмів. Особливо, якщо це були кримінальні драми або ж детективи. Скільки б Шерлі не дивився кіна, десь більше десятку точно були ті, у яких вбивцями виявлялись блондини, схожі на старосту його класу.
    Можливо, у майбутньому, так і станеться, і цей хлопчак буде тримати Лондон у себе в руках. Якщо так і станеться, то тільки майбутній великий детектив, Шерлок Холмс, зупинить його!
    Як не дивно, та менший Холмс і справді хотів стати детективом. Як усі кажуть “в нього вроджений талант”
    Як буде забавно бачити, як Майкі просить допомоги у меншого брата. Той ж працює на королеву, і саме він має позбуватися серйозних злочинців… Ах, це все просто сліпі фантазії Холмса!

    Ранок перед школою. Холмс як зазвичай приймає холодний душ. З дверей чутко крики:
    — ШЕРЛІ!!! А МОЖНА СКОРІШЕ, ТИ ВЖЕ 30 ХВИЛИН У ВАННІЙ.
    Ох, щось Холмс менший задумався. Він не відходив від теорії, що Ліам—юний кріміналіст. Але не може бути, той— З сім,’ї Моріарті, аристократ. Все що він захоче він буде мати.. .
    —ШЕРЛІ!!
    –Та вже вихожу

    Уже прибувши у школу ( з запізненнями) Холмс біжить в сторону класу. Залітаючи в приміщення він бачить… нікого?! А, ні..

    Біля стінки сидить Вільям. Він був одягнутий в елегантний костюм, з червоною краваткою та чорними лакованими туфлями. Притулившись головою до стіни, староста курив цигарку.

    —Ага-ха, Ліам! Куриш значить.. а де всі
    –Шерлок, хто б казав.. Ліам? оригінально…А сьогодні не буде перших два уроки.
    —А МЕНЕ ЧОМУ НЕ ПОПЕРЕДИВ НІХТО?!
    –Чому ж це? Тобі пропонували приєднатися у класний чат, та ти відмовився.. так що)
    —Чорт. З вашими чатами..А ти чому тут?
    –Знав, що ти прилетиш, тому прийшов раніш і вирішив здивувати тебе

    Цей Моріарті точно ще та “темна конячка”, тц.. Треба буде дізнатись більше про нього..

    –Ти дуже голосно думаєш,Шерлі, пх)
    —Шерлі?! Ах.. та нехай.

     

    0 Коментарів