Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    В 2017 році сім’я Стівена та Елізабет Ворнерів поїхала у Камбоджу на експедицію, так як вони були дослідниками. Саме там, перебуваючи тимчасово в джунглях, у Кетрін і прокинулись її здібності.
    СВ – Доню, ми з мамою підемо пошукаємо найближчі озера. Ти поки тут прогуляйся.
    К – Добре, ідіть.
    Стів та Ліз пішли. Кетрін тим часом гуляла чарівними садами тропічних дерев. Доторкнувшись до дерева, воно швидко розквітло. Де торкалася рука дівчини, з’являвся струмок, а побачивши тигрицю, не злякалась ні Кетрін, ні тварина.
    К – Що це значить?
    Ішовши назад до намета, стежка позаду неї зникала, а перед нею знову з’являлася. Незабаром прийшли батьки.
    К – Мамо, тату..
    ЕВ – Що, доню?
    К – Зі мною щось відбувається..
    СВ – Що?
    Кетрін торкнулася дерева і на ньому виріс плід, який одразу ж поспів і впав.
    Батьки були в шоці. На наступний день сім’я поїхала до міста. Як попереджували по телевізору у Камбоджі має статись виверження вулкану. Всіх депортовували з міста. Та коли вже виверження було на підході, Кетрін просто протягнула руку, закрила очі..
    СВ – Що ти робиш?! Тікаймо!
    Та дівчина залишилась стояти на тому ж місці, де й була. Якимось дивним чином.. вулкан заспокоївся.
    Згодом про Кетрін дізналася вся країна, та й такі великі держави як США, Канада, Китай, Японія і інші. Вже скоро батьки повезли дівчину в рідне місто – Бруклін і пішли до лікаря. Там, в коридорі, дівчину зустрів той самий директор Робертс.
    Н – Добридень, пані.
    К – Здрастуйте.
    Н – Ви нам потрібні…
    К – Раджу вам не підходити.. – Кетрін готувалась щось зробити з незнайомцем.
    Н – Я не бажаю вам зла.
    К – То що ж вам треба?
    Н – Ви надзвичайна.. Ваші здібності.. Я запрошую вас до команди Надзвичайних.. Подумайте..
    К – Що ще за команда?
    Н – Супергероїв. Захисників Землі. Нам саме такі, як ви, і потрібні..
    К – Це не розіграш?
    Прийшли батьки Кетрін.
    ЕВ – Доню, що трапилось?
    К – Все добре. Я подумаю…

     

    1 Коментар

    1. Jul 11, '22 at 15:11

      О це ви
      одить, що
      тось збирає команду супергероїв. Це ще більше цікаво)