Фанфіки українською мовою
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Дні, тижні й місяці йшли як біла стрічка яка сяяла в житті крадія в крилах справжньої свободи.

    Не так все й погано можна подумати.

    Адже все ще тільки починається.

    Поки ти не перегнеш палку

    ***
    За цей весь час Ромео часто ходив на “нічні квести” тобто його місії про які ні душа не знає.

    З товаришами обговорюючи свої справи, Ромео в той час часто пригнічував Джульєтту.
    Він зразу проявляв свою палаючу ненависть із за того що вона так кинула його.

    Цьому настав кінець після довгої розмови з Ніколем.

    – Вип’єш чаю який заспокоїть твої нерви від таких жахливих часів – товариш теж запросив Ромео на чай, але вже не зі звичайною розмовою.

    – Та не перебільшуй, у свій час я забуваю про своє бридке минуле.

    Через декілька хвилин мовчанки, Ніколь вирішив її порушити:
    – Хотів я поговорити про твої незвичайні пригнічення Джульєтти.

    – Давай.

    Товариш дивно подивився на крадія.

    – Чувак, ти часом не перегібаєш коли таке про свою колишню говориш яку кохав все життя?

    Ромео зразу відповів:
    – В мене кипить ненависть до її, коли я їй віддав все життя, а вона мене використовувала як підлого.

    Ніколь трохи промовчав відповів:

    – Взагалі це думка нашого, а хто знає може вона і справді тебе кохала.

    – Я з цим не суперечу, але в один момент-

    – Стій – хлопець перебив крадія – ти себе чуєш? Я розумію що вона кинула тебе і ти їй повністю віддавався, але чувак, Джу не винна що в її з’явились почуття до іншої особи. Кохання як ви кажете сліпе. Відносини бувають часово, а не вічно як в романах, це життя.

    – Але як по твоєму можна так обірвати ці довговічні стосунки коли хочете бути разом до смерті? – Ромео трохи агресивно подивився на Ніколя, а той зауважив:

    – В тебе доволі нарцистичні думки з приводу того що вона не могла б закохатися в іншу особу.

    – Чарівниця – її тип, вона ж така професіональна, вміє красти в будь-яку секунду і сама з очарованою зовнішністю – Ромео зручніше пристосувався до дивану поклавши руки у різні сторони на поверхні диван.

    – Заспокойся ж ти, Джульєтта насправді не винна у своїх почуттях.

    Крадій трохи промовчав.

    – ..Так ти правий, але.. Тц, я не знаю.. Просто все одно це мало вкладається в моїй голові.

    – Розумію бро, але вона тебе кохана всього прекрасного, і все ж таки знайшла більш для її тип – Ніколь посміхнувся стараючись вкласти в голову Ромео що так повинно бути – Та ти й сам знайдеш будь-кого. Ти високий, спортивний і добре впливаєш на смак інших.

    Ромео хихикнув дивлячись вниз.

    – Так правда – крадій підняв голову дивлячись на Ніколя – але чи по любить хтось не тільки за зовнішність, а всього? Мати б щось справжнє?

    – Чувак, я втюрився в дівчину, але їй до вподоби мої пухнасті вуха представляєш? – товариш в капюшоні хихикнув – Ну я взагалі не розумію такий смак, надіюсь я доб’юсь неї.

    – Доб’єшся.. А я насправді не хочу бути один і щось чи когось витратити… Але Джу ще все в моїй голові.

    Далі крадій вислухував кожне слово яке промовив йому товариш.

    А дійсно..чому так нервувати з імені Джульєтти? Чи вона вибирала цю розлуку? Можливо вона сама від нього втомилась або знайшла кращого.

    Про кращого звучить жахливіше.

    Але все-таки як Ромео міг настільки, майже чи не місяць кожні обговори про своє життя настільки лити на її лайном?

    “Але чи вона заслуговує на це? В якомусь сенсі так а з іншого…” думки крадія були в тумані різних думок і слів, ситуацій і розчарувань.

    Чи повністю Ромео відпустив Джульєтту? На цей час вже точна відповідь.

    Ні.

     

    0 Коментарів