Фанфіки українською мовою

    Зараз я біжу в село прихованого в Піску. Може з’явитися питання чому я туди біжу якщо мені потрібно вбити Орочимару, чому я небіжу в село прихованого в Звуці. То я нагадаю щоб мій план вдався мені потрібен Наруто який буде робити балаган поки я таємно буду старатися пробиратись скрізь оборону змія педофіла. Так так я важаю його педофілом томущо його помічники в основному діти і він якби входить в них коли міняє тіло Брррр. Все нехочу про це більш думати.В багатьох з’являєця питання як я перетинаю кордони то тут все просто сховуючи пересувні бар’єри Узумаки, і невелика допомога від плаща Шнігамі який відводив погляд будь кого хто захоче подивитися на моє лица я авжеж можу перестати передавати чакру в плащ і це працювати небуде але через мою незвичайну зовнішність і тверду чакру мене зможе засікти всюдисущий Зецу. Атам і недалеко Обіто і ще живий Нагато  я нехочу щоб мене спитали за зовнішність і належність клану Узумакі.

    -О країна річок думою тут можна закупитися тому що в Шинігамі юмор такий собі, дав рулон поживних пігулок зразка Узумакі якими і катувати можна.

    Питання звітки в мене гроші то тут просто бандити нукеніни B ранга і всі вони вже кормлять червякив. Питаня чому я нездав трупи нукенінів? То я скажу мноюб зацікавилися деякі люди і напевно з вдачою попадання яб там зустрів би Какузу а я його в чистій мощі не вивезу. Що домого психічного здоровя то зним все в порядку я коли навіть в перше вбив нічого невідчув окрім потаємного смертельного холоду в голві, що насправді його біль ше небуло і мені цікаво що зробив зі мною Шинігамі?

    -О яка чудова маска лиса за скільки продасте продавець-сан?Запитав я

    -250Ре це робота майста без погрішностей.

    -Купляю тримайте.

    -Удачі вам шанобі-сан.

    Чому я зараз купив цю маску. Вона мені сподабалая і Тепер я точно похожий на Йокая. Це мій бзік такщо не зважай і забувайємо. Доречі шині гамі хоть на написав це в листі але в мене є свиток в якому написано “сто і один спосіб як зробити з бомжа бога(підпис Шинігамі)”. Там знаходиця ледви невся історія Узумакі як ставити печаті чому кров узумакі це найкращй каталі затор і тд і тп. Що насправді я Пів Цьго велитенськаго свитку нерозумую сааме через те що я хоть і тілом Узумакі але душею я для свитка ніхто і звати мене ніяк. Так ви все правильно зрозуміли цей свиток має бути у голови клану Узумакі і щец ей свиток має псевдо розум як я це зрозумів то я случайно яго помяв товін зібрав сенчакру і як шмальнув в мене що я поклявся більше його поки невідкривати.-Ну спокій мені тільки сниця.Знаєте чому я це сказав стою я дивлюсь на суну і бачу як там щось взриваєця руйнуєця. -Ну привіт Суно

     

    0 Коментарів