Фанфіки українською мовою

    Глава 1

    Айзава втомлено сів на диванчики в коридорі. Тут хлопнули вхідні двері Айзава глянув в сторону них. 

    — Дочекався. 

    Пробурмотів він собі під носа. 

    — Я ж казав що я просто збігаю в магазин і ти кивнув спостерігаючи за тоді ще за тренуванням Шінсо. 

    — Так, так, я пам’ятаю. 

    Пробурмотів Айзава.

    — Я думав ти не помітив. Пішли у кімнату. 

    — Я втомився. 

    — І що ти пропонуєш?! На руках тебе нести, чи тут спати?! 

    — Тихіше, а то почують учні. 

    Айзава встав і оперся на Ямаду. Вони дійшли до своєї кімнати. Айзава ліг на ліжко. 

    — До сих пір боляче, що вони зробили з нашим другом. 

    Гучномовець опустився поруч на ліжко, погладив Айзаву по голові. Підійшов до шафи і почав перевдягатися. Тут він відчув руки Айзави стоячого позаду і обіймаючи його, які полізли вже під майку. 

    — Ти такий теплий. 

    Айзава прижався міцніше і поцілував в спину. Ямада посміхнувся поклав до шафи кофту і розвернувся до Айзави обійняв його теж. Айзава прошепотів на вушко Ямаді, нібито спокушаючи його. 

    — Ти сьогодні був надто гучним. 

    Розвернув його силою і вклав на ліжко. 

    — Кхах, значить дійти до кімнати ти втомився, а тепер не втомився? 

    Айзава став над ним. 

    — Замовкни. 

    Фиркнув Айзава і стягнув майку з гучномовця, почавши цілувати його тіло. Потихеньку спускаючись до низу. Айзава зняв з себе верхній одяг який йому заважав і відкинув в сторону. Він зняв штані з нього. 

    — Ого, який безсоромний вчитель у А класу.

    Айзава глянув на нього суворо і зняв з нього труси. Він спочатку почав обережно вставляти пальці. Від такого гучномовець доволі голосно простогнав. 

    — Зрозумів. 

    Айзава зітхнув, активував здібність вийняв палець. Зняв з себе низ і почав тертися своїм прутнем об потак Гучномовця, а потім і між сідницями. 

    — Не тягни входь вже! 

    Айзава не спускав очей з Ямади таким чином те, що він хотів прокричати він промовив дуже тихо. Він почав ніжно входити. Але Ямада вирішив подражнитися. 

    — Тобі та жінка не писала, на побачення не запрошувала? Аааа точно ви ж розталися. 

    Айзава увійшов різко глибше. 

    — Мммммх, а все тому, що ти таким гарячим чоловіком можеш бути тільки зі мною. 

    Айзава ще раз рвонув. В цей раз якби чоловік не дивився прямо в очі Гучномовцю, то його б стогін почула вся школа і всі поблизу. 

    — Вона швидко розкусила, що ми коханці, хоча досі вважає, що це просто наша забаганка і ми не любимо один одного по справжньому.

    Айзава оперся йому всередину повністю. І впав на нього зверху.

    — Навіть під час сексу помовчати не можеш. 

    Пробурмотів він собі під носа. 

    — І що далі знову будеш так лежати? 

    — Я втомився, якось сам рухайся. 

    — Айзаво, як же я тебе за це люблю, такого втомленого від життя. 

    Хізаші погладив коханого по голові. Айзава привстав і почав рухатися всередині, це було не дуже активно. Але Ямаді якраз було дуже приємно. І він стогнав, тому Айзава не спускав з нього очей. Потім влігся на нього вийшов і кінчив. Ямада посміхнувся прижав до себе Айзаву і теж кінчив. 

    — Так соловейку, тобі більше ні з ким не можна кохатися крім мене, а то всі на землі оглохнуть. Очі тепер болять. 

    Зітхнув Айзава взяв і закапав очі. Він розвернувся і заснув. Ямадо тихо підсунув тіло сплячого чоловіка взяв ковдру і накрив їх обох. На ранок Айзава і Ямадо прокинулися від стуку в двері. 

    — Айзаво, можна я зайду? 

    Увійшов Шінсо, недочекавшись відповіді Айзави. Він крутив в руках стрічку. 

    — Я тут зрозумів трохи, як можна пришвидшити захоплення…

    Він глянув на Айзаву який трохи припіднявся з ліжка. 

    — Ввибачте, я вас розбудив? 

    Айзава зітхнув. 

    — Так я ж просив не приходити рано до кімнати. 

    Шінсо уважно глянув на велике ліжко і помітив, що явно ще хтось є на ліжку. 

    — А ввибачте, я думав ви самі живвете. 

    Ямада припіднявся. 

    — Ні, це наша спільна кімната. 

    Айзава закотив очі. 

    — Шінсо, можеш вийти? Ми встанемо приведемо себе в порядок, і я до тебе вийду, все розкажеш. 

    Шінсо кивнув і вийшов. 

    Айзава почервонів. 

    — Все, це жах, тепер вся школа знатиме, що ми спимо разом. 

    — Ой, вчителі і так знали. 

    — А учні? Мені ж соромно перед класом. 

    — Та він такий, що не розкаже. 

    Айзава вдягнувся і вийшов до Шінсо.

    — Тільки чуєш, нікому з учнів не кажи, що бачив, а то не буду вчити. 

    — Добре, добре пане Айзаво? У вас спільна кімната? 

    — Так і вчителі знають. 

    Айзава видихнув. 

    — Пішли покажеш про, що казав. 

    Шінсо кивнув, і вони пішли тренуватися.

     

    0 Коментарів